Strach z valky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24827
22.2.22 12:39

@jannina1 jenže ono je těžko bez osobní znalosti místních poměrů hodnotit, jaké % obyvatel tohle fakt chtělo.. když jejich referendum z r. 2014 vůbec nikdo neuznal (ani v doněcké ani v luhanské oblasti)

Já prostě neuznávám žádnou cizí vojenskou agresi na cizí území (pod záminkou čehokoliv).. ještě to vždy vtipně nazvou jako „mírovou operaci“ nebo „soudružskou pomoc“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
22.2.22 12:41
@Cenarius píše:
Nesmysl. Pošleme je tak na hranice posledního státu NATO. Dej mi zdroj informací, že jako členský stát NATO budeme posílat vojáky na území Ukrajiny.

https://www.seznamzpravy.cz/…-nato-189412

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
22.2.22 12:41

Když už je na Ukrajině výprodej, mohli bychom si taky zpět ukrojit podkarpatskou rus. Nikdo by neřekl ani popel. A Slovensko věnujeme zpět Maďarům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
22.2.22 12:43
@Heinich píše:
Musíte si uvědomit vliv médií na vaše „strachy“..

Stejně jako s covidem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24827
22.2.22 12:47
@zoidberg píše:
Když už je na Ukrajině výprodej, mohli bychom si taky zpět ukrojit podkarpatskou rus. Nikdo by neřekl ani popel. A Slovensko věnujeme zpět Maďarům.
:mrgreen: trošku černý humor, ale dobrý :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1844
22.2.22 12:48
@zoidberg píše:

Co se týče SR, super nápad, Slováci by určitě chtěli Orbána než současné ho-va-da u koryta!
Akorát Podkarpatská Rus by se jistě „potěšila“ islamistům, už vidím, jak by skákali od radosti! Hnali by tě svinským krokem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
22.2.22 13:10
@ka2ka píše:
přesně nejdřív lidi strašili covidem ted válkou mám pocit že se rozhodli normálního člověka přivést do blázince

No, už jsem to psala, že teď bude rázem po covidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20899
22.2.22 13:36
@BeaL píše:
https://www.seznamzpravy.cz/…-nato-189412

Však to je přesně to co píšu. Žádní vojáci na Ukrajině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
22.2.22 13:38
@Popeladym píše:

Kéž by :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
22.2.22 13:49
@Popeladym píše:

Aspon neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
22.2.22 13:51
@cecetka píše:
Aspon neco.

No, ale samo lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
22.2.22 13:52
@Villanelle píše: :lol: :lol: Jakoze kdyby se o tom nepsalo, nic by se z toho nedelo? A on te nekdo nuti sledovat a cist? :roll:
Tak snad ses dospela, svepravna, pokud mas z deni ve svete uzkosti, tak jej nesleduj, ale hazet to na oskliva zla media, to je dobrej alibismus.

ne jakože baví lidi strašit a třeba na zakladatelku to působí docela dost mě to vysvětlovat nemusíš :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
22.2.22 13:54
@Popeladym píše:

přesně covid toho už se nikdo nebojí články nevynáší nikdo se strachy neklepe tak co no tak budeme psát o válce hurá máme další téma copak bude potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Plamí
22.2.22 13:57

Souhlas, jsou v tom média…
Budeme blbnout kvůli něčemu, co mělo už několikrát vypuknout a ono ne, tak zase příště… :roll:
Už by těch šaškáren a " hrozeb" mohli nechat. Covidhysterikú ubývá, tak teď zas tohle.

• Citovat
  • Upravit
1844
22.2.22 13:57
@ka2ka píše:
přesně covid toho už se nikdo nebojí články nevynáší nikdo se strachy neklepe tak co no tak budeme psát o válce hurá máme další téma copak bude potom?

Tak přesně toho se bojím. Ne článků - ale co bude potom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová