Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jannina1 jenže ono je těžko bez osobní znalosti místních poměrů hodnotit, jaké % obyvatel tohle fakt chtělo.. když jejich referendum z r. 2014 vůbec nikdo neuznal (ani v doněcké ani v luhanské oblasti)
Já prostě neuznávám žádnou cizí vojenskou agresi na cizí území (pod záminkou čehokoliv).. ještě to vždy vtipně nazvou jako „mírovou operaci“ nebo „soudružskou pomoc“
@Cenarius píše:
Nesmysl. Pošleme je tak na hranice posledního státu NATO. Dej mi zdroj informací, že jako členský stát NATO budeme posílat vojáky na území Ukrajiny.
Když už je na Ukrajině výprodej, mohli bychom si taky zpět ukrojit podkarpatskou rus. Nikdo by neřekl ani popel. A Slovensko věnujeme zpět Maďarům.
@Heinich píše:
Musíte si uvědomit vliv médií na vaše „strachy“..
Stejně jako s covidem ![]()
@zoidberg píše:
Když už je na Ukrajině výprodej, mohli bychom si taky zpět ukrojit podkarpatskou rus. Nikdo by neřekl ani popel. A Slovensko věnujeme zpět Maďarům.
@zoidberg píše:
Co se týče SR, super nápad, Slováci by určitě chtěli Orbána než současné ho-va-da u koryta!
Akorát Podkarpatská Rus by se jistě „potěšila“ islamistům, už vidím, jak by skákali od radosti! Hnali by tě svinským krokem!!
@ka2ka píše:
přesně nejdřív lidi strašili covidem ted válkou mám pocit že se rozhodli normálního člověka přivést do blázince
No, už jsem to psala, že teď bude rázem po covidu.
@BeaL píše:
https://www.seznamzpravy.cz/…-nato-189412
Však to je přesně to co píšu. Žádní vojáci na Ukrajině.
@Popeladym píše:
Kéž by ![]()
@Popeladym píše:
Aspon neco.
@Villanelle píše:![]()
Jakoze kdyby se o tom nepsalo, nic by se z toho nedelo? A on te nekdo nuti sledovat a cist?
Tak snad ses dospela, svepravna, pokud mas z deni ve svete uzkosti, tak jej nesleduj, ale hazet to na oskliva zla media, to je dobrej alibismus.
ne jakože baví lidi strašit a třeba na zakladatelku to působí docela dost mě to vysvětlovat nemusíš ![]()
@Popeladym píše:
přesně covid toho už se nikdo nebojí články nevynáší nikdo se strachy neklepe tak co no tak budeme psát o válce hurá máme další téma copak bude potom?
Souhlas, jsou v tom média…
Budeme blbnout kvůli něčemu, co mělo už několikrát vypuknout a ono ne, tak zase příště… ![]()
Už by těch šaškáren a " hrozeb" mohli nechat. Covidhysterikú ubývá, tak teď zas tohle.
@ka2ka píše:
přesně covid toho už se nikdo nebojí články nevynáší nikdo se strachy neklepe tak co no tak budeme psát o válce hurá máme další téma copak bude potom?
Tak přesně toho se bojím. Ne článků - ale co bude potom.