Spolubydlení maminek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
24.4.21 17:04
@mamule42 píše:
Nezapomeň tu diskuzi zase zamknout, když ti tady nebudou všichni přizvukovat. A už vidím maminu, která si k sobě vezme ženskou se 2 dětmi do podnájmu, bude otázka času až ten její zfetovaný přítel si ji najde a zmlátí obě.

Už vidím jak si nějaká mamina k sobě stěhuje cizí ženskou s dětmi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.4.21 17:07

@mamule42

Tak to si u mě frajerka. Napíšeš mi jak? Já si to neumím představit netuším co bych udělala. To je ten důvod proč chci pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.4.21 17:09

@topazio

Je spousta maminek co jsou s partnerem jen kvůli tomu, že nemůžou utáhnout finančně nájem a výdaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
24.4.21 17:11
@Evezel píše:
@topazioJe spousta maminek co jsou s partnerem jen kvůli tomu, že nemůžou utáhnout finančně nájem a výdaje.

Spousty maminek? Já takové žádné neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.4.21 16:09
@Evezel píše:
@topazioJe spousta maminek co jsou s partnerem jen kvůli tomu, že nemůžou utáhnout finančně nájem a výdaje.

jako ze je spousta zem, co si upachti 2 deti s fetakem? pokud ji chces pomoci, tak ji sezen azylac a doufam, ze nejsi tak hloupa, ze ji veris, ze ji z nej vykopli jen proto, ze jela na navstevu k babicce. a ze nema internet? ona nema telefon, ktery to zvladne? btw. jak mohla jet k babicce, kdyz pises, ze uz nikoho z rodiny nema :mrgreen:… jestli, vse, co nam tu pises, ti ona fakt rika, tak jsi hodne hloupa a naivni nanynka, kdyz ti ty nesrovnalosti nedochazi :mrgreen:

Příspěvek upraven 25.04.21 v 16:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.4.21 16:12
@Janli píše:
Víš o tom, že nemůžeš odvézt děti od otce jak se ti zlíbí? To není tak jednoduchý…

ona nema otce v RL, teda alespon dle vcerejsi verze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76737
25.4.21 16:21
@markytka3 píše:
jako ze je spousta zem, co si upachti 2 deti s fetakem? pokud ji chces pomoci, tak ji sezen azylac a doufam, ze nejsi tak hloupa, ze ji veris, ze ji z nej vykopli jen proto, ze jela na navstevu k babicce. a ze nema internet? ona nema telefon, ktery to zvladne? btw. jak mohla jet k babicce, kdyz pises, ze uz nikoho z rodiny nema :mrgreen:… jestli, vse, co nam tu pises, ti ona fakt rika, tak jsi hodne hloupa a naivni nanynka, kdyz ti ty nesrovnalosti nedochazi :mrgreen:Příspěvek upraven 25.04.21 v 16:14

je to marné, je to marné :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76737
25.4.21 16:22

@Evezel když někdo, kdo je sám na dně, chce mermomocí pomáhat dalšímu ztroskotanci, tak je to tragédie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.4.21 16:28
@markytka3 píše:
jako ze je spousta zem, co si upachti 2 deti s fetakem? pokud ji chces pomoci, tak ji sezen azylac a doufam, ze nejsi tak hloupa, ze ji veris, ze ji z nej vykopli jen proto, ze jela na navstevu k babicce. a ze nema internet? ona nema telefon, ktery to zvladne? btw. jak mohla jet k babicce, kdyz pises, ze uz nikoho z rodiny nema :mrgreen:… jestli, vse, co nam tu pises, ti ona fakt rika, tak jsi hodne hloupa a naivni nanynka, kdyz ti ty nesrovnalosti nedochazi :mrgreen:Příspěvek upraven 25.04.21 v 16:14

Už jí vykopli z jednoho Azyláku? To musela udělat něco velmi závažného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.4.21 17:22

@stinga Nevím kde si přišla na to, že jsem na dně a sama.😄 😄 😄 Ale budiž. Sobecký člověk nikdy nepochopí člověka, který nezavira oči před problémy jiných.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.4.21 17:26

@topazio Prý nevykopli, odjela na návštěvu k babičce (máme od toho přítele) a ta jí nepustila zpět. Prý se musí uvádět nějakému správci, kam jede, kdy odjíždí a kdy se vrátí. Tím že to nedodržela, přišla ji sms o ukončení pobytu tam. Nevím jak to chodí v azylacich, takže ano věřila jsem tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76737
25.4.21 17:32
@Evezel píše:
@topazio Prý nevykopli, odjela na návštěvu k babičce (máme od toho přítele) a ta jí nepustila zpět. Prý se musí uvádět nějakému správci, kam jede, kdy odjíždí a kdy se vrátí. Tím že to nedodržela, přišla ji sms o ukončení pobytu tam. Nevím jak to chodí v azylacich, takže ano věřila jsem tomu.

ona cizí ženská z parku jela k babičce, kterou máte vy od přítele? trochu divné, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.4.21 17:34

@stinga Prosím co do toho pleteš mojí tchýni?! Nauč se číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.4.21 17:36

No tak s emiminem jsem skončila. Lituju Vaše děti. Mít mámu takovýho sobeckýho ignoranta jako je tu většina. To bych opravdu nechtěla. Chápu že na emiminu nejsou normální maminky. Kvůli takovým slepicím. Sbohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76737
25.4.21 17:38
@Evezel píše:
@stinga Prosím co do toho pleteš mojí tchýni?! Nauč se číst.

no tak když píšeš "máme od toho přítele- tak to znamená, že máte babičku od přítele, nemáš tam háček, tak kdo se v tom má vyznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí