Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Maminky, jsem tu zaregistrovaná jen chviličku, tak nevím zda sem píšu správně
, ale hledám spolubydlící maminku v Praze, která by si semnou našla nějaký slušný byt, sama to totiž neutáhnu
. Je mi 25 let a mám skoro dvouletou holčičku. Jsem pořádná a spolehlivá. Kdyby se tu našla nějaká spolehlivá a hodná maminka která je ve stejné situaci budu moc ráda za odpověď
![]()
Bohužel nepomohu, ale já vždy našla na espolubydleni.cz, ale to jsem teda byla ještě bez dítěte… jestli neznáš, tak mrkni…
EDIT: případně si tam sama zkus hodit inzerát
Ja jsem na tom taky tak hledam bydleni pritel mne nechal s dvouma detka a v 6 mesici tehotenstvi a nevim jak dal
Ahojky, nevim jeslti je to ješte aktuální, ale mám kamarádku v podobné situaci. Je sama a celý nájem neutáhne, Musí si po novém roce najít neco nového, protože to co platí ted je hrozné. Je z prahy a je jí 40,má 3 letou holčičku a hrozně hodnou. Ona jezdí jednou mesíčne na týden pracovně pryč. Jí nedonutím sem napsat, tak jí chci trošku pomoci-Kdyžtak se prosím ozvetě:)))
Ahojky, tak mě se stalo taky něco podobného. Měla jsem přítele 6let jsem spolu chodlili já jsem otěhotněla pred 2ma rokama a šlo to všechno z kopce nepracoval!!
Musela jsem si brat pujčky atd… No prostě děsný už je to všechno napsosto v pohodě
.. Díky mamce
. Ale bohužel pořád hledám byt bydlim u mamky ale tady to věčně nejde a sama bych najem neutáhla… Kdyby měkdo věděl kdo by si maminku na md vzal k sobě dejte mi prosííím vědět.. Neskutečně moc děkuji je mi 21let a synoj budou v unoru 2.
Poggynka ja hledám spolubydlíci ale jen v Praze odkud jste Vy?
@Missa19888 myslím že ješte jó..ona jé z Pha taky…kdyžtak pisni do zprav
Zdravím holky, hledá tu ještě některá maminka společné bydlení??? Také hledám ![]()
Ahoj, ráda bych nabídla nějaké mamince v nouzi samostatný pokoj v bytě 3+1 v Praze na Chodově. Pokoj je zařízen základním nábytkem. Na ceně se ráda domluvím podle situace maminky, ale potřebovala bych pohlídat moji dceru v době, kdy chodím na brigádu a nemůže hlídat přítel (2× týdně cca na 4 hodiny). Možnost nastěhování ihned. Je nám 27 a 29, dceři je 7 měsíců a máme kočku.
Ahoj maminky,
hledám někoho kdo by rád bydlel snámi, je mi 24 let a mám 4 měsíční dceru. Hledáme nějakou maminku která už bydlí a chtěla by spolubydlící nebo si něco najít.
Budu ráda za jakoukoliv odpověď.
Zdravíme
Bára a Evka
Je zde nekdo na spolubydleni v Rokycanech? Mam jedno dite. Prosim anonym. Jestli se nekdo ozve, dale se domluvime po SZ.