Spolubydlící maminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
18.10.13 21:08

spolubydlící maminka

Ahoj Maminky, jsem tu zaregistrovaná jen chviličku, tak nevím zda sem píšu správně :), ale hledám spolubydlící maminku v Praze, která by si semnou našla nějaký slušný byt, sama to totiž neutáhnu :(. Je mi 25 let a mám skoro dvouletou holčičku. Jsem pořádná a spolehlivá. Kdyby se tu našla nějaká spolehlivá a hodná maminka která je ve stejné situaci budu moc ráda za odpověď :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5502
18.10.13 21:16

Bohužel nepomohu, ale já vždy našla na espolubydleni.cz, ale to jsem teda byla ještě bez dítěte… jestli neznáš, tak mrkni…

EDIT: případně si tam sama zkus hodit inzerát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
19.10.13 08:45

Ja jsem na tom taky tak hledam bydleni pritel mne nechal s dvouma detka a v 6 mesici tehotenstvi a nevim jak dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.10.13 00:27

To je fakt strašný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
17.12.13 20:31

Ahojky, nevim jeslti je to ješte aktuální, ale mám kamarádku v podobné situaci. Je sama a celý nájem neutáhne, Musí si po novém roce najít neco nového, protože to co platí ted je hrozné. Je z prahy a je jí 40,má 3 letou holčičku a hrozně hodnou. Ona jezdí jednou mesíčne na týden pracovně pryč. Jí nedonutím sem napsat, tak jí chci trošku pomoci-Kdyžtak se prosím ozvetě:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.1.14 20:44

Ahojky, tak mě se stalo taky něco podobného. Měla jsem přítele 6let jsem spolu chodlili já jsem otěhotněla pred 2ma rokama a šlo to všechno z kopce nepracoval!! :( Musela jsem si brat pujčky atd… No prostě děsný už je to všechno napsosto v pohodě :).. Díky mamce :). Ale bohužel pořád hledám byt bydlim u mamky ale tady to věčně nejde a sama bych najem neutáhla… Kdyby měkdo věděl kdo by si maminku na md vzal k sobě dejte mi prosííím vědět.. Neskutečně moc děkuji je mi 21let a synoj budou v unoru 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.14 20:47

Poggynka ja hledám spolubydlíci ale jen v Praze odkud jste Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.14 20:49

Gina ještě hledá kamarádka spolubydlící? děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
9.1.14 22:54

@Missa19888 myslím že ješte jó..ona jé z Pha taky…kdyžtak pisni do zprav

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
9.1.14 23:06

Gina76 zpráva odeslána :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.14 11:16

Zdravím holky, hledá tu ještě některá maminka společné bydlení??? Také hledám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
15.3.14 19:18

Nabízím spolubydlení v Praze

Ahoj, ráda bych nabídla nějaké mamince v nouzi samostatný pokoj v bytě 3+1 v Praze na Chodově. Pokoj je zařízen základním nábytkem. Na ceně se ráda domluvím podle situace maminky, ale potřebovala bych pohlídat moji dceru v době, kdy chodím na brigádu a nemůže hlídat přítel (2× týdně cca na 4 hodiny). Možnost nastěhování ihned. Je nám 27 a 29, dceři je 7 měsíců a máme kočku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.9.14 19:37

Hledáme..

Ahoj maminky,
hledám někoho kdo by rád bydlel snámi, je mi 24 let a mám 4 měsíční dceru. Hledáme nějakou maminku která už bydlí a chtěla by spolubydlící nebo si něco najít.
Budu ráda za jakoukoliv odpověď.
Zdravíme :mavam: Bára a Evka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.9.14 19:37

Praha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.15 12:18

Je zde nekdo na spolubydleni v Rokycanech? Mam jedno dite. Prosim anonym. Jestli se nekdo ozve, dale se domluvime po SZ.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová