Spolupráce blog

24.8.15 16:54

Spolupráce blog

Ahoj holky, obracím se na Vás s žádostí o pomoc, nebo o radu. Sháním nějakou firmu, která by byla ochotná se mnou spolupracovat. Několik spoluprácí již mám za sebou a jsem schopna poslat i výpis návštěvnosti mého blogu. Mám zájem hlavně o spolupráce kosmetické, popřípadě i s jídlem a doplňky. Pokud by některá z Vás měla typ na vhodnou firmu, nebo sama v nějaké pracujete, budu ráda když mě kontaktujete. Moc děkuji :) A přeji hezký zbytek dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Luca10
24.8.15 17:13
@blogerkaBianka píše:
Ahoj holky, obracím se na Vás s žádostí o pomoc, nebo o radu. Sháním nějakou firmu, která by byla ochotná se mnou spolupracovat. Několik spoluprácí již mám za sebou a jsem schopna poslat i výpis návštěvnosti mého blogu. Mám zájem hlavně o spolupráce kosmetické, popřípadě i s jídlem a doplňky. Pokud by některá z Vás měla typ na vhodnou firmu, nebo sama v nějaké pracujete, budu ráda když mě kontaktujete. Moc děkuji :) A přeji hezký zbytek dne :)

*tip ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.8.15 17:19

@blogerkaBianka nvm no, tohle mi příjde úplně absurdní, radši si to kup než se takhle ztrapňovat ať ti někdo pošle něco zadarmo…

• Citovat
  • Upravit
26270
24.8.15 17:34

@blogerkaBianka a jak by ta spolupráce měla vypadat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.8.15 07:56

@blogerkaBianka měla bys vědět, že pokud za něco stojíš, firmy si Tě najdou samy :nevim: takhle se to nedělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.15 11:50
@Luca10 píše:
*tip ;-)

Děkuju, fakt je mi tahle informace potřebná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.15 11:52
@martina.se píše:
@blogerkaBianka měla bys vědět, že pokud za něco stojíš, firmy si Tě najdou samy :nevim: takhle se to nedělá..

Je to o názoru, dvě firmy mě kontaktovali samy, ostatní jsem kontaktovala já a spolupráci příjmuly. Jde o to nebát se zeptat a upozornit na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.15 11:52
@Malaga píše:
@blogerkaBianka a jak by ta spolupráce měla vypadat?

Tak hodně záleží na domluvě, většinou jsem měla spolupráce takové, že mi firma zaslala výrobky k recenzi, kterou jsem napsala na blog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.15 11:53
@Anonymní píše:
@blogerkaBianka nvm no, tohle mi příjde úplně absurdní, radši si to kup než se takhle ztrapňovat ať ti někdo pošle něco zadarmo…

Nejde o posílání zadarmo, jde o to, že svým čtenářům můžu říct něco o výrobku, který bych si třeba sama nekoupila, ale čtenáře by mohl zaujmout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
26.8.15 11:56

Máš odkaz? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
26.8.15 12:12
@blogerkaBianka píše:
Děkuju, fakt je mi tahle informace potřebná :D

Tak pokud stojíš o spolupráci s firmami, měla bys mít nějakou úroveň, komunikovat jako profesionálka. Já bych teda svůj produkt k recenzi neposlala někomu, kdo by mohl špatně napsat jméno výrobku. ;-) Ale jak tak koukám na ten blog, tak je pravda, že nějaké tip/typ tě nevytrhne, je to tam jedna hrubka za druhou. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
26270
26.8.15 12:17

@blogerkaBianka Aha, díky za odpověď.
já teda tomu moc nerozumím, ale co nabízíš takového, že by firma měla stát o spolupráci?
Myslela jsem si, že to probíhá obráceně. Poutavě píšeš pravdivé recenze na ten který výrobek a na základě vysoké návštěvnosti tvého blogu to firma riskne a nechá ti svůj výrobek k testování a následnému hodnocení.
Způsob, kterým se chceš vydat, mi přijde nevyhovující z hlediska vazby na výrobce. Ale jak jsem psala, nerozumím tomu, takže ani nevím, jak se to běžně dělá a jak se to má dělat správě.
Jinak tedy hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luca10
26.8.15 12:17
  • Citovat
  • Upravit
1219
26.8.15 12:22

@Luca10 dík, nelíbí se mi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
26.8.15 12:24

@Luca10 Díky…
@blogerkaBianka tak jsem začala číst, gramatiku nehodnotím, ale třeba mě zarazilo u líčení malých očí - „tužku můžete protáhnout“…protahuje se snad linka, která se nakreslí pomocí tužky nebo ne? Je to celé nějaké krkolomné…
Chtělo by to na sobě zapracovat a začít znova.Jako pokus začátečníka dobrý, ale čeká tě docela dost práce, aby to k něčemu bylo.
Máš to ve svých rukách…tak ať se daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí