Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte někdo tip na nějaký nový dobrý horor??
Bohužel, všechno nové a dobré co se dalo stáhnout už jsme s manželem viděli (kontroluju pravidelně, zda něco nepřibylo s dobrým hodnocením - jsem velmi metodická). Museli jsme v poslední době přejít na thrillery, horory jsme už vyžrali všechny a na pitomosti s hodnocením 20% se dívat nebudu.
a můžu poprosit o pár tipů na starší dobré kousky? nějak mi došly zásoby ![]()
beru horory i thrillery ![]()
Jé tak tady budu s dovolením sledovat. Miluju hezké horory, ikdyž nekoukáme na úplně nejnovější, jelikož to s malý prostě časově nestíháme, tak pokud máte holky tip na nějaký starší (cca rok zpět) ráda si nechám poradit. Brzo mi začne seriál Walking dead tak bude zas na co koukat ![]()
Nedavno jsem videla triller Nahranej a napinavy az do konce..ze zacatku se chvilku nic nedelo ale pak pak to zaclo..
Transibiřský expres, Občan X, Ctihodný občan (ten miluju), Ztracená (z roku 2014), Hlídač mrtvých, Klíč, Nadaný žák, Pod kůži, Poslední kat, Prokletý ostrov, Rozparovač dopisy z pekla, La cara oculta (40 minut je třeba přežít, pak se nestačíte divit), Divoké historky, Tělo (z roku 2012), Zlo (slovenský horor, pro mě děsný - spousta lekaček, málem jsem se po..), E. A. Poe: Podivný experiment, Julenka, Krabat čarodějův učeň (je to sice pohádka, ale realistická, má atmosféru, miluju to v originálním německém znění s titulky, hodí se tam ta syrová řeč a je tam spousta sněhu
)…No, je to taková všehochuť, co mě narychlo napadlo ![]()
díky, díky, díky. Pár z nich už jsem viděla, tak jdu hledat zbytek. ![]()
Co Hra z roku 1997? - starý, ale dobrý. Je to stejný režisér, který natočil Sedm a Zmizelá