Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu, chystáme se na Bezděz a dnes mi kamarádka volá, že půjde za berušku, koukala jsem na ní jak z jara, ale prý se tam v pátek chodí v maskách ![]()
Tak se chci zeptat, kdo už tam byl jak to tam chodí, je skutečně většina v maskách?
Přítele budu asi horko těžko přesvědčovat aby na sebe něco vzal ale jestli je to tradice tak by jsme jí neradi narušovali
Koukala jsem na fotky a tam je v maskách jen pár desítek lidí, tak ted babo rad ![]()
Byli jsme loni a o zadnych maskach jsme nevedeli a ani tam nikdo zadnou nemel. Nebo jsme si aspon nevsimli.
@Zupa
Taky jsme tam chtěli jet, ale nakonec to nevyšlo.. Nicméně o maskách taky nic nevím ![]()
@Zupa A nemyslela kamarádka tohle?
*Přijďte si užít páteční karnevalový rej!
V rámci pátečního zahajovacího večírku
ČESKÉ HRADY.CZ a MORAVSKÉ HRADY.CZ 2015 probíhá karneval.
Každá maska dostane u vstupu dárek!
Nejoriginálnější, nejhezčí, nejujetější, nejkrásnější a nejšílenější ze všech masek
bude každý pátek večer ve 22:00 hod. vyhlášena a odměněna dárky!
Myslíme také na dětské masky, kdy nejhezčí, nejkrásnější, nejroztomilejší bude vyhlášena a odměněna dárky!
Rozdávat se budou nejrůznější dárky jak v pevném skupenství tak v tekutém
Kdo zažil ví, že vítězné ceny přijdou vhod! ![]()
Soutěžíme o :
a další..
*
Příspěvek upraven 18.08.15 v 20:28
@radkka V rámci pátečního zahajovacího večírku ČESKÉ HRADY.CZ a MORAVSKÉ HRADY.CZ 2015 probíhá karneval.
http://www.ceskehrady.cz/cs/
3. článek zespodu - odkaz jsem zkoušela kopírovat, ale nefunguje.
@Jannnča píše:
@radkka V rámci pátečního zahajovacího večírku ČESKÉ HRADY.CZ a MORAVSKÉ HRADY.CZ 2015 probíhá karneval.http://www.ceskehrady.cz/cs/
3. článek zespodu - odkaz jsem zkoušela kopírovat, ale nefunguje.
Aha, dík za info ![]()
@Jannnča
Jo aha.. tak o tom jsem vůbec nevěděla, ale chtěli jsme jet stejně až v sobotu ![]()
Byla jsem letos na Točníku a lidí v masce tam mohlo být všeho všudy 30-40? Víc určitě ne. Já to předem nevěděla, takže jsem neměla…prostě je to o tom, jestli se ti chce nebo ne…
@Jannnča Ano, tohle myslela, jde mi ale o to co píše @Peťule1013, kdyby tam bylo tisíc lidí v masce vezmu si ji z důvodu abych nenarušovala něco co se tam dělá, ale pokud je o pár lidech pak můžu zůstat v klidu a přijít normálně a nikdo to řešit nebude ![]()
Jde mi hlavně o přítele asi by mě zabil kdyby zjistil, že jsem ho navlíkla do kostýmu a většina lidí tam pak byla normálně
Já jsem pro každou srandu mě by to nevadilo ![]()