Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KnižníZávislačka nemůžu číst eknihy, nedělá mi to dobře na oči, takže jsem závislá na klasice ![]()
@KnižníZávislačka mám kindle, jsem za něj ráda, ale papír je papír.
@martina.se píše:
@KnižníZávislačka nemůžu číst eknihy, nedělá mi to dobře na oči, takže jsem závislá na klasice
každý je na něco, ale i tohle se počítá ![]()
@KnižníZávislačka píše:
každý je na něco, ale i tohle se počítá
zkoušela jsem e-knihy, ušetřilo by to moře místa a peněz, ale nejde
zrovna mi chlap koupil novou knihovnu, bo už není kam ty poklady dávat ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@KnižníZávislačka mám kindle, jsem za něj ráda, ale papír je papír.
Já čtu v tabletu, ale pořád nějaké knihy hledám holt taky si pořád nemohu kupovat nové E-knihy ![]()
Závislost bych tomu neříkala, ale taky čtu spíš ze čtečky, než z papíru. Na cesty do práce byla čtečka pohodlnější, a teď s dítětem zas nemám mozkovou kapacity na čtení náročnějších knížek a tuctovkama si nechci plnit knihovnu.
@martina.se Mě na čtení nevadí jen nepodsvícená čtečka. Z noťasu nebo tabletu číst nemůžu.
@martina.se a četla jsi na tabletu, či jiné podsvícené potvoře nebo jsi zkoušela nějakou čtečku?
@Suzuveverka píše:
Závislost bych tomu neříkala, ale taky čtu spíš ze čtečky, než z papíru. Na cesty do práce byla čtečka pohodlnější, a teď s dítětem zas nemám mozkovou kapacity na čtení náročnějších knížek a tuctovkama si nechci plnit knihovnu.
Tady ne emiminu jsem našla skupinu kde si můžu v pohodě stáhnout knihy a nic mě to nestojí, ale taky se ráda podělim o knihy které jsem sama našla nebo mám ![]()
Tak nějak to střídám. Ale na cestu do práce a na dovolenou to jasně vyhrává čtečka.
Mě na tabletu jde snížit nebo zvýšit podsvícení takže mám oči jsou v pořádku a nebolí mě ![]()
Sháněla jsem pár nových E-knih a našla je tady v utajené skupině Klub knihomolů https://www.emimino.cz/…love-234277/ no jen když do ni chcete vstoupit musíte zažádat o přijetí do skupiny. Ale jsem ráda že jsem to udělala mám v tabletu hromadu zajímavých knih až nevím co číst dřív!!! ![]()
@martina.se píše:
@KnižníZávislačka nemůžu číst eknihy, nedělá mi to dobře na oči, takže jsem závislá na klasice
Mlha se hlásí - já taky. Klasika je klasika.
V posledni dobe ctu taky jen ebook. Ctu v mobilu. Vyhovuje mi, ze ho mam kdykoli u sebe a ze muzu cist i ve tme.
Máte rádi e-knihy jako já? Já jsem na nich závislá!!! Papírovou knihu jsem fakt neviděla mnoho let
Jak jste na tom vy