Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@martina.se píše:
zkoušela jsem e-knihy, ušetřilo by to moře místa a peněz, ale nejdezrovna mi chlap koupil novou knihovnu, bo už není kam ty poklady dávat
já je dávám do knihovny
nechávám si doma jen ty nejoblíbenější ![]()
@Suzuveverka píše:
@martina.se Mě na čtení nevadí jen nepodsvícená čtečka. Z noťasu nebo tabletu číst nemůžu.
já mám též problém.. po chvíli se mi motá šiška.. i na pc.. co potřebuju fakt nastudovat, tak vytisknout.. ![]()
@majki.r píše:
já je dávám do knihovnynechávám si doma jen ty nejoblíbenější
to je problém, mám oblíbených fakt hodně ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@martina.se a četla jsi na tabletu, či jiné podsvícené potvoře nebo jsi zkoušela nějakou čtečku?
zkoušela jsem vše možné, ale mám s tím problém i na pc
po delší době se mi motá hlava ![]()
Tak já to hodně střídám - hlavně kvůli tomu, že se snažím hodně číst v angličtině a ty se papírové jaksi hůře shání
mám PocketBook a např. na kojení super, večer jsem si to jen zlehka podsvítila a nemusela jsem si k tomu svítit
nebo večer, když manžel už chce spát, tak PocketBook je lepší, že v ložnici nesvítím ![]()
ale bez papírových bych se neobešla, jsem závislá na té vůni
miluju knížky, které mají nějak strukturovaný obal, kdyby mě někdo viděl s novou knížkou, jak si ji očuchávám a hladím, tak by myslel, že jsem úchyl
bohužel místo na papírové dochází, takže si pečlivě vybírám, co si koupím v papíru a co elektronicky…
a nejvíc mě štve, když si chci koupit elektronickou knížku a pak mi to napíše, že jsem ve špatném geografickém regionu a mám smůlu
![]()
@martina.se manžel to má taky, když čte moc dlouho, ale dokud četl na PC, tak to bylo horší.
@lleennttiillkkaa píše:
@martina.se manžel to má taky, když čte moc dlouho, ale dokud četl na PC, tak to bylo horší.
jj, je to nepříjemné ![]()
@martina.se zkousela jsi ctecku? Kindle, pocketbook, cokoliv. Z toho oci neboli, maji specialni displej, vypada jako stranka knihy, anina slunci se neleskne.Sama bych na mobilu ani tabletu cist nemohla.
Jinak taky hodne ctu eknihy, ale klasicke papirove mam taky rada a nevyhybam se jim ![]()
@KnižníZávislačka píše:
Sháněla jsem pár nových E-knih a našla je tady v utajené skupině Klub knihomolů https://www.emimino.cz/…love-234277/ no jen když do ni chcete vstoupit musíte zažádat o přijetí do skupiny. Ale jsem ráda že jsem to udělala mám v tabletu hromadu zajímavých knih až nevím co číst dřív!!!
Ja bych to tady moc nevykrikovala, jeste nedavno se kvuli nelegalnimu stahovani rusily diskuse.Ctou to tu i autori
@Moise píše:
@martina.se zkousela jsi ctecku? Kindle, pocketbook, cokoliv. Z toho oci neboli, maji specialni displej, vypada jako stranka knihy, anina slunci se neleskne.Sama bych na mobilu ani tabletu cist nemohla.
Jinak taky hodne ctu eknihy, ale klasicke papirove mam taky rada a nevyhybam se jim
mi nebolí oči, ale motá se mi hlava ![]()
@chaarleene ty jsi naprosto jako já. Chodím na návštěvy do knihkupectví, očuchat a ohmatat, prohlédnout obal. Na databázi knih nebo goodreads si přečtu recenze a pokud se mi zdá že kniha za to stojí (nebo je to ze série - čtu hodně dystopie kde se jedná často o trilogii) tak koupím tištěnou, jinak vše ostatní mám v kindlíku ![]()
@martina.se aha
tak s tím jsem se ještě nesetkala ![]()
Já mám jen jednu malou knihovnu, takže kupujeme jen dětské a naučné knížky - kuchařky, průvodce. Beletrii moc ne, to mám jen pár knížek srdcovek ![]()
@KnižníZávislačka píše:
Tady ne emiminu jsem našla skupinu kde si můžu v pohodě stáhnout knihy a nic mě to nestojí, ale taky se ráda podělim o knihy které jsem sama našla nebo mám
Já dostala dost knih ke čtečce, celé dohromady to byl dárek. K tomu sem tam něco dokoupím, ale času na čtení je málo, takže to je spíš jen když vyjde nová knížka nějaké série.