Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, Chelsea doufám, že jsi na tom o něco líp alespoň po fyzické stránce
… k tomu jestli jet do nemocnice nebo ne když dojde na SP - záleží na tom, jak si s tím tělo poradí - za mne rozhodně revize: poprvé jsem si po tom zklamání řekla, že si s tím tělo poradí samo - prostě silná bolestivá MS - po necelém týdnu celkem pohoda, pak jsem v práci začala krvácet, za necelou hoďku cestou domů jsem musela zastavit 3× na WC, celkem jsem pak za večer a noc přišla cca o 50ml krve (používám pohárek) manžel už byl trochu vyděšenej - takže k dr a tam mě poslal na revizi, že neodešlo všechno. Podruhé, když začal SP jsem jela do nemocnice, jestli by se to nedalo zastavit…přes noc tam a ráno po UTZ opět revize. Teď potřetí mi bylo v práci zase divně - kontrola u dr, vše OK, v noci jsem potratila, ráno k dr a na revizi, nevyčistila bych se sama - alespoň z toho posledního jsem zachytla to správné a donesla to s sebou na sál… už mám výsledky genetiky, mimčo by mělo Edwardsův syndrom, takže to vlastně dopadlo dobře… jen se teď bojím, aby to tak nějak nedopadlo pokaždé… vyšetření mám všechny už po tom 2. v pořádku (ŠŽ, imuno, genetika)…
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.