Spontánní potrat v 8tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2183
9.11.11 19:25

Spontální potrat

Ahoj holky,už jsem zakládala dvě diskuse.Byla jsem v 8tt a od doktor potvrdil zamlklé těhu,v úterý jsem začala špinit a asi před hodinou to ze mě vypadlo.Teď krvácim jako při velmi silné menstruaci.Volala jsem do nemocnice,ale nikdo mi to tam nezvedá.Myslíte,že mám počkat do rána nebo jet hned?Myslim si,že by tam stejně se mnou teď nic nedělali.Vůbec nevim co mám dělat.Když jsem viděla co ze mě vypadlo na psychice to vůbec nepřidalo,jsem úplně v pr… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21491
9.11.11 19:39

jeď na pohotovost. udělají ti dočištění dělohy. musí se zastavit to krvácení.
já si to samé prodělala před dvěma roky. netruchli, bude zase dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.11.11 19:41

Určitě jet na pohotovost…Moc mě to mrzí..
Bude líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
9.11.11 19:44

Chels, doufám, že jsi jela, nenechávej to náhodě, je mi to moc líto :hug: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
9.11.11 19:58

Já si prodělala potrat doma, krvácela jsem jako při hooodně silný menses, do rána už pak jen slabé krvácení. Chytlo mě to skoro v noci, hned ráno jsem pak mazala k MUDr. Na revizi jsem nemusela, tělo si to vyloučilo samo. Uvítala jsem, že to bylo alespoň bez revize a o mimčo jsme se pokusili hned další cyklus, nemuseli jsem čekat půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.11.11 20:15

Taky jsem to nechala na přírodě. Zašla jsem k mojí Dr, řekla, že bohužel a já se ptala, jestli to mužem nechat bez revize. Řekla, ať se dostavím při silných bolestech, velmi silném krvácení a teplotě. Odešlo to samo a mohla jsem se zašít snažit dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
9.11.11 20:18

Nám mimi vyšlo na druhý cyklus :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
9.11.11 20:25

Já byCh se jela ukázat k doktorovi, ale pokud by revize nebyla nutná, tak bych se jí snažila vyhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.11.11 20:29
theresicka píše:
Nám mimi vyšlo na druhý cyklus :dance:

Nám taky, MS po potratu už nedorazila- ale to byl potrat v 6tém týdnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101491
9.11.11 20:49

Já bych nikam nejezdila, pokud bych neměla bolesti, třeba nebude revize nutná a když dorazíš teď do nemocnice, tak ti ji prostě udělají… a možná zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
9.11.11 21:04

Nikam nejezdi, určitě bych dobrovolně neabsolovala čištění dělohy. Hrozí komplikace - můžou seškrábnout víc sliznice než je záhodno a pak nenastoupí menstruace. U nás se to dělá rutinně, na západ od našich hranic ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ddd
9.11.11 21:23

Prodělala jsem potrat třikrát za sebou a vždy jsem pak týden krvácela ale nikdy nešla na čištění. Gyn. řekla, že pokud by to do týdne nepřestalo, tak pak teprve. Jinak si to to tělo vyřeší samo. Ještě bych chtěla říci, že k potratům může docházet kvůli imunologickým příčinám neplodnosti. (jako u mě) Dají se léčit a řešit. viz:
 http://www.neplodnost.org/…odnosti.html

• Citovat
  • Upravit
2596
9.11.11 23:40

chelseea moc mě to mrzí mě potkalo to samé byla jsem na revizi v uterý 10+1 tt já krvácet nezačala asi bych nejela a nechala to na přírodě kdyžtak Ko u dr zítra.Když nepůjdeš na revizi můžeš se začít snažit dřív.Já teprve zpožděně začínám mít depku asi jsem si to doted neuvědomovala co se mi stalo.Hrozně to bolí a mám strach co bude dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
10.11.11 05:45

No to já bych po svých zkušenostech jela. 1 ZT jsem musela na revizi, nekrvácela jsem, otěhotněla znovu za 2 cykly, to byl pak samovolný potrat, nabízeli mi v nemocnici revizi s tím, že to není nutné, nešla jsem a nakonec jsem prodělala zánět dělohy. A to je hergot bolest…Jinak se drž, bude lépe, nám se nakonec povedl nádhernej chlapeček :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.11.11 17:11

tak jsem nakonec jela,ráno jsem šla na revizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty