Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím vás.. V úterý mi volali z České spořitelny a pán mi řekl že jsem tam prý dlouho nebyla a že potřebují udělat nějaké nové aktualizace.. A že prý mám přijít příští středu.. (Nikdy před tím mi nevolali) nevíte někdo o co jde?
Přeji hezký den
Mě volali dneska, řekla jsem, že nemám čas.. Je to možná kvůli gdpr atd.. Jak budeš mít čas, tak tam hopni.. Ale jinak bych příště řekla, že netřeba pobocku atd
A proč jste se ho nezeptala?
My to tady určitě budeme vědět, tvl fakt. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosím vás.. V úterý mi volali z České spořitelny a pán mi řekl že jsem tam prý dlouho nebyla a že potřebují udělat nějaké nové aktualizace.. A že prý mám přijít příští středu.. (Nikdy před tím mi nevolali) nevíte někdo o co jde?
Přeji hezký den
Nemáš třeba novou občanku?
@Cenarius píše:
A proč jste se ho nezeptala?My to tady určitě budeme vědět, tvl fakt.
No jelikož jsem si z tama kdysi brala půjčku tak jsem se bála že jsem třeba nezaplatila splátku ale řekli mi že kvůli tomu to není..takže nevím ![]()
Dneska mi taky volali, prý jsou nějaké novinky tak tě s nima chtěj seznámit a u toho asi i něco vnutit
No, od té doby, co u nás překopali pobočku a člověk si tam připadá, jak v hospodě s recepcí, tak tam nechodím a doufám, že dlouho nebudu muset.
@Anonymní píše:
No jelikož jsem si z tama kdysi brala půjčku tak jsem se bála že jsem třeba nezaplatila splátku ale řekli mi že kvůli tomu to není..takže nevím
To by ti nevolali..
@martina.se píše:
To by ti nevolali..
No taky si myslím že by se jinak oháněli ![]()
Jen mě to zaskočilo protože po mě nikdy nechtěli ať tam přijdu tak mě napadlo jen tohle ![]()
@Anonymní píše:
No taky si myslím že by se jinak oháněli
Jen mě to zaskočilo protože po mě nikdy nechtěli ať tam přijdu tak mě napadlo jen tohle
Maji nějakou akci.. Mě dneska volali 2×..ale do práce, tak sjem paní řekla, že po páté, to už neměla čas ona. Takže sorry 🤣 😁 ale já mám vše vychytané v georgi.. Na pobočku nechodím vůbec..
Manželovi takhle volali a tchýni co u nich je také. Oficiálně kvůli aktualizaci údajů (zeptají se, jestli platí adresa, telefon a email). Neoficiálně se ptali na penzijko, zájem o hypotéku aj. Prostě zkouší něco vnutit.
To je úplně normální, když se člověk dlouho neukáže na pobočce, tak se ho tam snazi dostat, a to buď kvůli aktualizaci údajů, gdpr nebo mu “představit” aktuální produkty 🙂. Nás takhle uhání zase z jiné banky.
@Anonymní píše:
No taky si myslím že by se jinak oháněli
Jen mě to zaskočilo protože po mě nikdy nechtěli ať tam přijdu tak mě napadlo jen tohle
A ty jak ovce pobezis, protoze Ti nekdo zavolal?

Přeji hezký den