Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Je to levný čínský kus plastu, co se po 3 měsících vysype!! Raději bych volila jinou značku! Pokud nechcete kupovat kočárek 3×, jako moje kamarádky. Cena zde opravdu hraje roli!
Dobrý den, casualplay jsou španelské kočárky, vintage má moje kamarádka, ,oc si ho chválí, zvládá veškerý terén, ikdyž má plastové kola, ale přehazovací rukojeť využila snad jednou a to, že byl silný vítr, říká, že se tak špatně chodí, narážela nohama do podvozku(a to má 150cm). Já mám S4, taky chválím, ale zase problém - nafukovací kola občas se píchne, ale to je problém většina kočárků. Tak dobře vyberte. ![]()
Tyto rádobyluxusní kočárky se vyrábějí v Číně bez jakékoli kontroly jakosti. Stejný design kočárku (Vintage) má nespočet dalších značek (Chipolino, dema atp). Spanělská je pouze značka. Kamarádka si jej koupila a po 3 měsících se jí celý vysypal. Známý jej měl také a stěžoval si taktéž…co tak poslouchám od známých okolo, nejsou vůbec spokojeni s kvalitou. Navíc, VIntage má příliš malé sedadlo sportovního kočárku a je vhodné akorát pro střízlíky! Šířka je 32 cm a hloubka taky nic moc… s dekou a plínou tam dítě nedáte
Ta bohužel musím souhlasit Ewelynou. Včera nám kočárek Casualplay Vintage 02 2009 přišel a je to šmejd!!!! 8. měsíční mimčo se tam s fusakem nevleze ( to jsem ji ještě nedala kombinézku ), snad mi ho vezmou zpět.. No chtěla jsem ušetřit:(
Ahoj, chtela bych se zeptat, jestli nekdo z vas nema zkusenost s kocarkem Casualplay Kočárek Vintage 2 Uni. Shanim sportak s prehazovaci rukojeti/otocnym sezenim, libi se mi jane 2010 unlimit, ale bude az koncem brezna, tak hledam alternativu. Dekuji