Spotřebiče na splátky Mall

Anonymní
17.11.19 10:14

Spotřebiče na splátky Mall

Ahoj, nemáte někdo zkušenost ze spotřebiči na splátky od mall.cz? Mam doma starý plynový sporák. Trouba už začíná smrdet, plynovou bombu mám na chodbě v baráku. Už v létě stalo že nám plyn z bomby unikal, byl poškozený redukční ventil. Zachvili se mi má narodit mimčo, a dost se toho plynu bojím.. Nehledě na to, že se natom nedá vařit. Vše se pripaluje, nízký plamen nepomůže, stejně se to vaří šíleně rychle… Nicméně k dotazu, prosím nepíšte mi že byste si půjčku nevzali, na splátky je to zlo apodobně. Já na nový sama neusetrim..Právě natom mall.cz jsem našla že třeba za 282kc 24 měsíců, a z celkové ceny se preplatim o 1000 Kč. Mate někdo zkušenost? Popřípadě z jinou stránkou? Děkuji za pochopení, a prosím rypalky jdete jinam… Prosím anonym, kvůli rodině.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17006
17.11.19 11:00

Zkušenosti nemám, ale v dobrém - nebylo by lepší se svěřit rodině? :hug: trouba je hezký dárek k vánocům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 11:03

@Králičice Bohužel.. Z rodiny mi zbyla jen sestra která má sama své dvě děti. A mamka která je v důchodu, takže je stim nechci zatěžovat… :think:

• Citovat
  • Upravit
5040
17.11.19 11:05

Já kdysi měla takhle rozesplátkovaný telefon. Normálně jsem ho doplatila, vše v pořádku. Asi bych si teda netroufla na internetový obchod… třeba v Datartu tuhle službu mají taky, myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.19 11:24

@Čičorečka Super děkuji. Ano spíš zkusím kamenný obchod, už kvůli nějaké smlouvě, a případným komplikacím.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
390
17.11.19 11:27

Mall je myslim v pohode velky obchod klidne bych tam nakoupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27701
17.11.19 11:33

Mall by mi nevadil, jinak dneska tohle asi dělají ve většině kamenných obchodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
17.11.19 11:36

@Čičorečka to máte úplně jedno jestli internetový obchod nebo kamenný, dostanete uplne stejnou smlouvu napr. u MALLu je to Homecredit, kdo vám ten úvěr dá. Ale RPSN 23-24% je darda při tom delším splácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
17.11.19 11:40

A treba nejaky bazarovy?.Ted je toho vsude plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
17.11.19 14:19
@Anonymní píše:
Nicméně k dotazu, prosím nepíšte mi že byste si půjčku nevzali, na splátky je to zlo apodobně.

Přestože to nechceš slyšet, je to jediná smysluplná rada. Jestli jsi na tom tak extrémně špatně, že nemáš v rezervě ani pár tisíc na sporák, je nerozum si ho kupovat ještě s přirážkou.
Plynové sporáky jsou už několik desetiletí pořád stejné, dokonce dřívější z Mory měly hořáky litinové v silné smaltované skříni s uzavřeným dnem, na rozdíl od nynějších plechových výlisků v chatrné měkké krabici bez dna. Vyčistění hořáků, namazání kuželek a výměna těsnění u láhve je práce do dvou hodin. Kvůli zanedbané údržbě není potřeba kupovat nový sporák a k tomu ještě na dluh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27701
17.11.19 14:54
@JTom píše:
Přestože to nechceš slyšet, je to jediná smysluplná rada. Jestli jsi na tom tak extrémně špatně, že nemáš v rezervě ani pár tisíc na sporák, je nerozum si ho kupovat ještě s přirážkou.
Plynové sporáky jsou už několik desetiletí pořád stejné, dokonce dřívější z Mory měly hořáky litinové v silné smaltované skříni s uzavřeným dnem, na rozdíl od nynějších plechových výlisků v chatrné měkké krabici bez dna. Vyčistění hořáků, namazání kuželek a výměna těsnění u láhve je práce do dvou hodin. Kvůli zanedbané údržbě není potřeba kupovat nový sporák a k tomu ještě na dluh.

a kdopak tu údržbu udělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
17.11.19 15:01
@ka2ka píše:

Je pravda, že na tohle je lepší chlap. Každopádně kdybych byl bez peněz a nedokázal si zařídit opravu, tak bych tři měsíce odkládal avizovaných 300 Kč bokem a následně si za ušetřených 900 Kč koupil použitý funkční sporák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27701
17.11.19 15:06
@Tomkins píše:
Je pravda, že na tohle je lepší chlap. Každopádně kdybych byl bez peněz a nedokázal si zařídit opravu, tak bych tři měsíce odkládal avizovaných 300 Kč bokem a následně si za ušetřených 900 Kč koupil použitý funkční sporák.

jen ho za těch 900 sehnat, u nás stojí kolem 2000 ty nejlevnější :think:
poptala bych známý, kamarády a koukla na bazoš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
17.11.19 15:10
@ka2ka píše:
jen ho za těch 900 sehnat, u nás stojí kolem 2000 ty nejlevnější :think:
poptala bych známý, kamarády a koukla na bazoš

Podíval jsem se na market na fcb a v mým okolí se nabízí sporáky za 500, za 700, za 1000… A to se dívám jen na ty hezké. Šunty se nabízí i za odvoz. Ale šlo mi spíše o pointu, než o konkrétní částku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
17.11.19 19:23
@ka2ka píše:

Zakladatelka píše, že má rodinu. Tak snad v ní má někoho, kdo ji s takovou drobností pomůže a nenechá ji zbytečně zadlužovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí