Sušička v ložnici?

Anonymní
3.11.19 13:22

Sušička v ložnici ?

Dobrý den, měla bych jeden dotaz. Jaký máte názor pořídit sušičku do ložnice? Je to jediné místo, kam by jsme ji mohli dát. Děkuji za vaše názory :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45701
3.11.19 13:24

No nevím, ono se z ni dost prasi když se čistí ty filtry. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808

Tak když člověk nebude sušit v noci tak žádný problém. Taky jsme ji tam malém měli, ale nakonec ji dali do kuchyně. V obchodě říkali, ze je tam ženský mají klidně, hlavně ze je mají :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928

Nemohla bych ji mít kdekoliv jinde než v koupelně kvůli prachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.11.19 13:25

Za mě ne. Přece jenom je z toho taková vlhkost a i má takový specifický pach a nechtěla bych to mít v peřinách. Jinak hluk se dá eliminovat tím, že budeš sušit přes den.

Ale zase pokud je to jediné místo. Tak pořád lepší než sušit doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
3.11.19 13:26

To si moc nedovedu představit. Na večer ji nemůžeš zapnout, budilo by vás to, běhat ji vylejvat přes celý byt třeba taky nebude nic moc, čištění už vůbec ne, nehledě na to, ze v interiéru to zrovna dobře vypadat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585

Kamoška ji má ve skříni, tak jako příčkou oddělená od části na kabáty. Tak proč ne v ložnici, myslím, že je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137

Kdyby to bylo nějak vhodně zakomponováno jako koutek na žehlení / skládání prádla / sušička… takový jako pracovní kout, tak by to ani nemuselo vypadat blbě. Chápu nedostatek místa. Filtr se dá vyndat a čistit třeba nad košem - já to tak dělám a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Eliza.24 píše:
Tak když člověk nebude sušit v noci tak žádný problém. Taky jsme ji tam malém měli, ale nakonec ji dali do kuchyně. V obchodě říkali, ze je tam ženský mají klidně, hlavně ze je mají :palec: :mavam:

Já si taky furt říkám lepší v ložnici než nikde l :lol:

• Citovat
  • Upravit
15492
3.11.19 13:27

Moc mi to nesedí do ložnice. Ale v nouzi - pokud bych neměla jiné místo, tak bych ji chtěla i za cenu, že bude v ložnici. Záleží, jak často ji budete používat. Já bych v místnosti, čerstve po sušení prádla, nechtěla spát - nebo bych musela opravdu hodně větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
3.11.19 13:34

A na pračku jí dát nemůžete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
3.11.19 13:36

Máme ji v ložnici. Z filtrů se nepráší, čistím je v kuchyni u koše. Vlhkost ani horko z ní nejde. Neruší nás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
3.11.19 13:38
@Tableta píše:
Máme ji v ložnici. Z filtrů se nepráší, čistím je v kuchyni u koše.Vlhkost ani horkoz ní nejde. Neruší nás :nevim:

Asi máte nějakou novější a kvalitnější. Já ji mám už delší dobu, tak možná to je tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.19 13:40

@AnastazieB Bohužel nemůžeme. Mame klasickou panelakovou koupelnu. Sice máme být 80m2, máme velké místnosti, ale koupelnu mikro :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.19 13:43
@Tableta píše:
Máme ji v ložnici. Z filtrů se nepráší, čistím je v kuchyni u koše. Vlhkost ani horko z ní nejde. Neruší nás :nevim:

Jeee tak to je super, že někdo je na tom stejně. Já si myslím, že dnešní sušičky už jsou víc a víc promakanější… Ne každý má dům a technickou místnost nebo velkou koupelnu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max