Sušička v ložnici?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22914
30.6.20 14:58

@terien uz ne! Mam nonstop pradlo na anurach v koupelne a nehorazne mw to vytáčí, ani nevidim vanu, byt mame veliky, ale do kuchyne ani predsine, koupelny se nevejde.. :nevim:
V ložnici jen spime, takze je mi to jedno.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.6.20 15:00
@lucynka25 píše:
@terien uz ne! Mam nonstop pradlo na anurach v koupelne a nehorazne mw to vytáčí, ani nevidim vanu, byt mame veliky, ale do kuchyne ani predsine, koupelny se nevejde.. :nevim:
V ložnici jen spime, takze je mi to jedno.. :nevim:

Když myslíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
30.6.20 15:00

Příspěvek upraven 15.11.21 v 08:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
30.6.20 15:02

@Rachel_cz také nechápu haldy prachu… Měla jsem sušičku v kuchyni, teď je v koupelně. Zvýšená prašnost tam fakt není. Naopak je v bytě prachu mnohem méně, protože to sušička z toho prádla vytáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
30.6.20 15:13

@Tableta moc diky :palec:

@terien jo myslim, stydim se i pozvat navstevu, radsi je směřuji myt ruce do kuchyne, nez jit prikrceny pod pradlem, jsme 4 a pracka jede min. 3 tydne, nez to uschne, visi tam dalsi, proste nonstop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.6.20 15:15
@lucynka25 píše:
@Tableta moc diky :palec:@terien jo myslim, stydim se i pozvat navstevu, radsi je směřuji myt ruce do kuchyne, nez jit prikrceny pod pradlem, jsme 4 a pracka jede min. 3 tydne, nez to uschne, visi tam dalsi, proste nonstop.

V pohodě. Na co tedy potřebuješ názory ostatních, když to máš rozmyšlený? Nejjednodušší je dát sušku na pračku, to se vejde snad všude, ale dej si jí třeba do postele, tvoje věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
30.6.20 15:16

@lucynka25 kolik do ni chces investovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
30.6.20 15:19

@TopSecret asi cca 15 - 17.tis

@terien ja se ptala jakou a jak to s ni chodi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
30.6.20 15:19
@terien píše:
V pohodě. Na co tedy potřebuješ názory ostatních, když to máš rozmyšlený? Nejjednodušší je dát sušku na pračku, to se vejde snad všude, ale dej si jí třeba do postele, tvoje věc

Ona se ptala, jak se cisti filtr a jakou poridit do loznice :nevim:
Neptala se, jestli ji ma dat do loznice :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
30.6.20 15:22
@lucynka25 píše:
@TopSecret asi cca 15 - 17.tis@terien ja se ptala jakou a jak to s ni chodi ;)

Tak asi nejakou aeg. Ty jsou v tydle cenovy relaci. Koukej, aby byla co nejmin hlucna.
Hlavne, aby mela dvojitej filtr nahore.
Dole ten kondenzator jen vycistis vysavacem.
Ale kdyz ma jednoduchej filtr, tak vespod ma druhej, takovej molitan a to se spatne cisti. Zajdi nekam do elektra. Oni ti to tam ukazou.
Ja mam Samsung.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22914
30.6.20 15:26

@TopSecret ok, diky moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
30.6.20 15:29

Příspěvek upraven 15.11.21 v 08:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
30.6.20 15:41
@Tableta píše:
Jo a ohledně těch filtrů. Nejdřív jsem je rovnou vzala vysavačem. Ale občas mi to zacpalo hadici. Teď fitry nejdřív vyklepnu do koše. Ob sušení to po vyklepnutí vysaju. Jednou za čas ty filtry vysprchuju a nechám uschnout. Ale to fakt jen jednou za uherskej rok.

Ja mam dole tydle mrizky. Bez filtru. To delam stetcem, co byl u susky. Nahore je dvojtej filtr.
A pisou v navodu, ze ten horni filtr by se mel vzdy proplachnout vodou. Ono stejne se mi to nikdy poradne nevycisti, jen rukou, takze to dam pokazdy pod vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3902
30.6.20 22:23

Máme Beco, je hlučnější než pračka, kdybych vybírala znovu, chtěla bych tišší. Susime max do deseti večer, bojím se, abych nerusila sousedy. Občas to v deset vypinam a rozvesuju po bytě navlhle pradlo.

Nádobka se vyleva po každém sušeni, to je v pohodě. Filtry má dva, jeden vyklepu do koše, taky pohoda, druhý je takový molitan dole, to se má čistit jednou za měsíc, já to dělám tak jednou za dva týdny, ale je to opruz, musíš ten prach ručně obrat a pak vybouchat ten molitan jako se dřív klepaly koberce. Bordel je z toho hroznej, musí se to dělat venku, já to dělám na balkoně. Když se ten filtr nečisti, sušička suší déle, spotřebuje víc energie a hlavně, ten prach casem prosakne skrz, vleze někam dovnitř a zničí motor či co.

Máme ji v obýváku, tepla nebo prachu jsem si nevšimla. Akorát ten hluk, třeba spát by s tím teda nešlo. Co se týče prachu, mám dobrý pocit, když vysypavam ten filtr, že tohle všechno jsme tu mohli mít všude po bytě, ale sušička to vytáhla. Jestli mi někdy smitko upadne, je to pořád drobnost oproti tomu, kdybychom tu sušičku nemeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
30.6.20 22:33

Jak to tu čtu, tak to hlavně chce sušičku se samočistícím kondenzátorem. Mám sušičku 5 let a jediné co dělám je že po sušení vyleju vodu ze zásobníku a výběru prach z filtru. Další filtr se čistí sám vodou během sušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí