Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak i já už ve svých 46 letech pořád nemohu najít pravého muže pro sebe, nebo je chyba u mě..Poznala jsem se před 4 měsíci s mužem německé národnosti i když moje němčina je velmi špatná, ke komunikaci hodně využíváme moderní vymoženosti, je upřímný, milý a velmi pozorný..Byli jsme na dovolené u moře a teď tady u nás střídavě v ČR a u něj. Začala jsem zjišťovat velké rozdíly v užívání volného času, kdy já jsem akční miluji pohyb a velké procházky. On nemusí velké procházky stačí mu půl hodiny, mě to přišlo líto kdy jste v noční Praze a on už chtěl byt po 21 h na hotelovém pokoji.
Před nim jsem měla vztah 3 roky kde jsme měli hodně společného, jak výlety, užívání volného času, rodiny a děti v pohodě, i finance což dnes také je velký problém. Ale u mě se vytratila k němu chemie a radost s dotyků, láska..je pravda že postel tam nikdy nebyla ideální a on vše řešil když není postel tak je konec sbalil se a po týdnu chtěl zase mě zpátky a pořád dokola. Pořád by mě chtěl zpátky a já teď vlastně nevim co dál..
S Němcem funguje postel a je pozorný, na druhou stranu málo aktivní v 52 letech rád říká že už je starý..
Příspěvek upraven 29.06.23 v 11:22
Z toho příspěvku by mě na něm nelákalo vůbec nic.
Volný čas trávíte jinak, sex nefunguje, ještě si ho tak divně vynucuje, a ani si nerozumíte na nějaké hlubší souznění.
Nebrat, přijde jinej a lepší. ![]()
A potřebuješ nutně muže?
Já bych se ve tvém případě přihlásila do nějaké cvičící/chodící/vařící/pečící skupiny a byla součástí nějakého společenství, které by mě naplňovalo. Se skupinou bych trávila čas, to udělá strašně moc. Němce si nechala jako kámoše s výhodami a prostě bych si užívala život.
Jistě to není to poslední, co v životě zažiješ. Často věci a situace přicházejí líp, když na ně člověk nečeká ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Z toho příspěvku by mě na něm nelákalo vůbec nic.Volný čas trávíte jinak, sex nefunguje, ještě si ho tak divně vynucuje, a ani si nerozumíte na nějaké hlubší souznění.Nebrat, přijde jinej a lepší.
Počkaj, s Nemcom posteľ funguje, ten predtým si sex vynucoval vzťahom ![]()
Pokud máš chatrnou němčinu, tak prdni na línýho Němce a neztrácej s ním čas. Stejně s jazykovou bariérou nikdy nebudete schopni spolu plnohodnotně komunikovat. Místo toho měj oči otevřené v našich vodách a určitě se na tebe štěstí brzy usměje. ![]()
Oba mi přijdou na nic. Bez radosti z dotyků to není partnerský vztah.
@ekira5 píše:
Počkaj, s Nemcom posteľ funguje, ten predtým si sex vynucoval vzťahom
Ajo, máš pravdu, díky!
@broskvová zmrzlina píše:
Ajo, máš pravdu, díky!
Ale na spokojný vzťah je to málo..