Sprchování s brýlemi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
24.5.22 16:54

Sprchování s brýlemi

Dobrý den, nevíte jak se sprchují lidé kteří skoro nevidí a nosí brýle? Musí se sprchovat s brýlemi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64829
24.5.22 16:57
@Mei-ling píše:
Dobrý den, nevíte jak se sprchují lidé kteří skoro nevidí a nosí brýle? Musí se sprchovat s brýlemi?

to si moc neumím představit, vždyt přes ty brýle nebude nic vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
24.5.22 17:00

Tak na osprchování brýle nepotřebuješ, ale já si je nesundavám, pokud si nemyju vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22563
24.5.22 17:01
@Mei-ling píše:
:mrgreen:
Mám 6,5dpt, vidím úplný prd, ale sprchuju se bez brejlí. Nicméně to umím i s nimi tak, abych stále viděla.
Jinak otázka by určitě neměla znít „musí se…“,. Ne, nemusí vůbec nic

Dotaz mě dot rozesmál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.22 17:04

Mám 9 dioptrií, sprchuju se s brýlemi nebo kontaktními čočkami :D Prostě se brýle namočí, tak je pak opláchnu, osuším a pohoda.

• Citovat
  • Upravit
37113
24.5.22 17:08

Nemusí, asi jak to komu vyhovuje :D já si třeba na sprchování sundavam všechno a klidně bych to zvládla i poslepu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5317
24.5.22 17:16
@Mei-ling píše:

Určitě ne. Rozhodně se nemusí sprchovat s brýlemi. Však kdo má celou dobu ve sprše oči otevřené? A když už, tak co pod vrstvou bublinek vidíš? :lol: Brýle se ve sprše navíc zamlžují, jsou na nich otravné kapičky… Lidé zvládnou i mnohem komplikovanější činnosti poslepu, ale sprchovat se při silné krátkozrakosti (vidění blbě na dálku) v brýlích může být samozřejmě pořád příjemnější než bez nich. Ale ne, že by to byl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2378
24.5.22 17:33

Sprchujeme se s potápěčskými, ne asi… :mrgreen: A na spaní máme plyšové. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
24.5.22 17:39

Mam 8 dioptrií a ano, sprchuju se s nima, i koupu, sundávám jen když si myju vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4616
24.5.22 17:45

Já si při sprchování hlavu nenamáčím, klidně s brýlemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
24.5.22 17:52

To je zvláštní, jaké mají někteří lidé starosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3050
24.5.22 18:08

Sprchuju se s brejlema, ale já si nemyju obličej, ten si totiž myju az uplně těsně před spaním, takže mokrý je nemám. S čočkama se nesprchuju, vždycky se potom tak divně „přilepí“ k oku a nejdou vyndat. Už abych šla na laser, děs běs :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
24.5.22 18:17
@Mei-ling píše:

i když jsem byla „poloslepá“ (-7 a -9 dioptrií), tak jsem i bez brýlí věděla, kde mám hlavu, kde ruce, kde nohy a i ty ostatní části těla…a co je kde v koupelně i v bytě…
A teda, nikdo „nám“ nic nenařizoval, tak žádné musí/nesmí/smí/nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.5.22 18:38

Dávám dolů😃
Jako 1. Ta voda a vlhko ti můžou ty brýle dlouhodobě ničit ( kovové komponenty)
2. Určitě se zvládneš umýt i bez nich
3. Jak by jsi si s něma chtěla umýt třeba vlasy?😳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
24.5.22 21:28

Já se zeptám svých nevidících rodičů, jestli se tedy vůbec někdy myjí. Ale tak asi ano, když jsem s nimi žila, tak jsem slyšela téct vodu a pak měli mokré vlasy, tak se asi trefili i poslepu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová