Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, co říkáte na další nehodu Dády Patrasove?
Dříve nebo později někoho zabije. A nebo skončí jako Iveta Bartošová ![]()
No jo no…
Je v top trojce současného bulváru
Kuchařová + Brzobohatý; Žilková + Stropnický;
Patrasová + Slováček…
Musí to být žůžo vidět matku takhle v podroušeném stavu a číst si o tom v bulváru… Chudák Anička…
Dáda je odepsaná… Zase ji vezmou ŘP…a Felix má taky v hlavě vymleto. Ví že je vožralá jak motyka, sedne k ní do auta a nechá ji řídit? To ním bylo líto peněz za taxíka?
@Annabela11 píše:
Dobrý den, co říkáte na další nehodu Dády Patrasove?Dříve nebo později někoho zabije. A nebo skončí jako Iveta Bartošová
Měla by vyhledat psychiatra ale bohužel tito lidé se mnohdy léčit nechtějí. A bulvár opět pracuje na plné obrátky. ![]()
Je to hloupá alkoholička a měla by přijít natrvalo o papíry. Bohužel její budoucnost taky nevidim moc růžově. Měla toho starýho dědka kopnout do zadnice, když měla příležitost. Místo toho se veřejně ponižuje ![]()
Bylo mi stydno to jen cist…meli by ji uz sebrat ridicak na porad..bydlime tam, tu krizovatku dobre znam, ma opravdu velike stesti, ze tam zrovna nikdo nejel nebo nesel…a tim, ze odmitla zkousku se navic vyhne trestnimu stihani ![]()
@Pitaya1 píše:
Je to hloupá alkoholička a měla by přijít natrvalo o papíry. Bohužel její budoucnost taky nevidim moc růžově. Měla toho starýho dědka kopnout do zadnice, když měla příležitost. Místo toho se veřejně ponižuje
Presne..byvala sexbomba, ktera se nesmirila se starim, zijici s prestarlym proutnikem, ktery si porad mysli, ze je 35ti leta superstar.. chudaci deti
Dáda byla vždycky koště, její jediná záchrana v určitou dobu byla hezká tvářička. Tu už nemá a nespasí jí nic. Dělá ostudu sobě i celé rodině. Jediný koho je mi líto jsou její děti, Felixovi jí ze srdce přeju. Musí to být žůžo žít s takovou troskou.
@jkra Já si myslím že ten odběr krve by měl být automaticky a ne že se může odmítnout ![]()
Já jenom nechápu, že se vždy takové „celebrity“ všemu vyhnou. Normálnímu člověku by dávno sebrali papíry, ale tady se bude čekat, než někoho zabije.
@Kriss Tina píše:
Já jenom nechápu, že se vždy takové „celebrity“ všemu vyhnou. Normálnímu člověku by dávno sebrali papíry, ale tady se bude čekat, než někoho zabije.
Oni ji poprvy sebrali papiry, ted ji je vezmou znova..,ale zase ji vratej ![]()
@Annabela11 píše:
@terien No ono žít s Felixem asi taky nebude nic úžasného
Nemají si co vyčítat. Ale že mají tohle všechno na stará kolena zapotřebí ![]()
@Annabela11 píše:
@jkra Já si myslím že ten odběr krve by měl být automaticky a ne že se může odmítnout
Jako že by jí zapli do kazajky a násilím odvezli?
má povinnost se podrobit, když odmítne, je to přestupek.