Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terien píše:
Jo, je to pravda. Po představení na děti opravdu milá nebyla, s Michalem Nesvatbou se to absolutně nedá srovnat, například. Ona i při natáčení dětských pořadů se akorát musela ukázat. Výstřih dobrý den, prsa ven, mini jak z perlovky, nalíčená jak kominík,.. Natlačili jí do pořadů pro děti, protože to byla díra na trhu a vynášelo to, ona to nikdy dělat nechtěla a bylo to znát.
Michal Nesvadba měl představení absolutně nejlepší, to je fakt.
@Akinee píše:
Felix prošel kolem do šatny a nevědět, že je to on, tak bych myslela, že prošel nějaký zootechnik.
@Akinee píše:
Byla jsem před cca 20 lety na jejím představení se synem. Byla skvělá a po představení se podepisovala v šatně do posledního dítka, moc milá a usměvavá. Byla tehdy opravdu krásná, zírala jsem, jaká je naživo kočka. Felix prošel kolem do šatny a nevědět, že je to on, tak bych myslela, že prošel nějaký zootechnik.
Ano ano já vám věřím ale zároveň věřím i té druhé straně která tvrdí že moc milá nebyla. Pracovala jsem s lidmi a tak vím že někdy prostě člověk má den a někdy vůbec. Měli jsme kolegyni která někdy byla na hosty úplně sladká a jindy se jí hosti pomalu báli ![]()
A jinak mě vždycky právě přišlo že s tím Felixem se k sobě vůbec nehodí ![]()
@Annabela11 píše:
@OpportunityNox Na toho chlapa jsem byla úplně alergická byl strašně uhulakanej a uprskanej nikdy mi nesedělPříspěvek upraven 25.05.22 v 10:51
Jojo
hulákal a skřehotal ![]()
@guineapig Nevím co na něm vidí střídá ženské a ještě je šeredný. ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
Ano ano já vám věřím ale zároveň věřím i té druhé straně která tvrdí že moc milá nebyla. Pracovala jsem s lidmi a tak vím že někdy prostě člověk má den a někdy vůbec. Měli jsme kolegyni která někdy byla na hosty úplně sladká a jindy se jí hosti pomalu báli
A jinak mě vždycky právě přišlo že s tím Felixem se k sobě vůbec nehodí
Jj, nerozporuji.
Tak jsem si tehdy říkala, že jsou takový vzhledově nevyrovnaný pár 😀. Navíc ona byla v kostýmku a on v takovém svetru na zahradu
, tím se to ještě zvýraznilo.
@Annabela11 píše:
@guineapig Nevím co na něm vidí střídá ženské a ještě je šeredný.
Ja ani nevím, co na něm viděla ta jeho poslední milenka, ta mladá Lucie…Prachy? Společenskou prestiž ( z mého pohledu hodně v uvozovkách)? Nebo se po jeho boku chtěla zviditelnit? Nebo se jí jako fakt líbil? ![]()
@Akinee píše:
Jj, nerozporuji.Tak jsem si tehdy říkala, že jsou takový vzhledově nevyrovnaný pár 😀. Navíc ona byla v kostýmku a on v takovém svetru na zahradu
, tím se to ještě zvýraznilo.
Jo ona byla princezna a on mi vždycky nevím proč připomínal žabáka
prostě vzhledově prapodivný pár ![]()
@guineapig píše:
Ja ani nevím, co na něm viděla ta jeho poslední milenka, ta mladá Lucie…Prachy? Společenskou prestiž ( z mého pohledu hodně v uvozovkách)? Nebo se po jeho boku chtěla zviditelnit? Nebo se jí jako fakt líbil?
Podle mě ty prachy, eventuelně zviditelnění ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
Podle mě ty prachy, eventuelně zviditelnění
Asi jo, ona maluje nějaké obrazy, takže se jí díky němu zřejmě snáze otevřely dveře, kam potřebovala. Jinak ona vypadá dobře, minimálně postavu má moc hezkou. A zahazuje se s takovým dědkem olezlým ![]()
@guineapig Určitě peníze a to že je známý
Vzhledově se jí snad líbit nemohl
![]()
@guineapig No teď má nějakého postaršího pana a vzhledově tedy taky no… ![]()
Ted ještě lidi píšou jejich dceři, že je bezcharakterní. Svět se dočista zbláznil ![]()