Dáda Patrasová nehoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7375
25.5.22 11:00
@terien píše:
Jo, je to pravda. Po představení na děti opravdu milá nebyla, s Michalem Nesvatbou se to absolutně nedá srovnat, například. Ona i při natáčení dětských pořadů se akorát musela ukázat. Výstřih dobrý den, prsa ven, mini jak z perlovky, nalíčená jak kominík,.. Natlačili jí do pořadů pro děti, protože to byla díra na trhu a vynášelo to, ona to nikdy dělat nechtěla a bylo to znát.

Michal Nesvadba měl představení absolutně nejlepší, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.5.22 11:02
@Akinee píše:
Felix prošel kolem do šatny a nevědět, že je to on, tak bych myslela, že prošel nějaký zootechnik. :)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
25.5.22 11:06
@Akinee píše:
Byla jsem před cca 20 lety na jejím představení se synem. Byla skvělá a po představení se podepisovala v šatně do posledního dítka, moc milá a usměvavá. Byla tehdy opravdu krásná, zírala jsem, jaká je naživo kočka. Felix prošel kolem do šatny a nevědět, že je to on, tak bych myslela, že prošel nějaký zootechnik. :)

Ano ano já vám věřím ale zároveň věřím i té druhé straně která tvrdí že moc milá nebyla. Pracovala jsem s lidmi a tak vím že někdy prostě člověk má den a někdy vůbec. Měli jsme kolegyni která někdy byla na hosty úplně sladká a jindy se jí hosti pomalu báli :lol:
A jinak mě vždycky právě přišlo že s tím Felixem se k sobě vůbec nehodí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
25.5.22 11:14
@Annabela11 píše:
@OpportunityNox Na toho chlapa jsem byla úplně alergická byl strašně uhulakanej a uprskanej nikdy mi nesedělPříspěvek upraven 25.05.22 v 10:51

Jojo :lol: hulákal a skřehotal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.5.22 11:23

@guineapig Nevím co na něm vidí střídá ženské a ještě je šeredný. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
25.5.22 11:27
@kulíšek_s_bambulí píše:
Ano ano já vám věřím ale zároveň věřím i té druhé straně která tvrdí že moc milá nebyla. Pracovala jsem s lidmi a tak vím že někdy prostě člověk má den a někdy vůbec. Měli jsme kolegyni která někdy byla na hosty úplně sladká a jindy se jí hosti pomalu báli :lol:
A jinak mě vždycky právě přišlo že s tím Felixem se k sobě vůbec nehodí :mrgreen:

Jj, nerozporuji. :) Tak jsem si tehdy říkala, že jsou takový vzhledově nevyrovnaný pár 😀. Navíc ona byla v kostýmku a on v takovém svetru na zahradu :mrgreen:, tím se to ještě zvýraznilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.5.22 11:28
@Annabela11 píše:
@guineapig Nevím co na něm vidí střídá ženské a ještě je šeredný. :?

Ja ani nevím, co na něm viděla ta jeho poslední milenka, ta mladá Lucie…Prachy? Společenskou prestiž ( z mého pohledu hodně v uvozovkách)? Nebo se po jeho boku chtěla zviditelnit? Nebo se jí jako fakt líbil? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
25.5.22 11:32
@Akinee píše:
Jj, nerozporuji. :) Tak jsem si tehdy říkala, že jsou takový vzhledově nevyrovnaný pár 😀. Navíc ona byla v kostýmku a on v takovém svetru na zahradu :mrgreen:, tím se to ještě zvýraznilo.

Jo ona byla princezna a on mi vždycky nevím proč připomínal žabáka :mrgreen: :oops: prostě vzhledově prapodivný pár :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
25.5.22 11:33
@guineapig píše:
Ja ani nevím, co na něm viděla ta jeho poslední milenka, ta mladá Lucie…Prachy? Společenskou prestiž ( z mého pohledu hodně v uvozovkách)? Nebo se po jeho boku chtěla zviditelnit? Nebo se jí jako fakt líbil? 8o

Podle mě ty prachy, eventuelně zviditelnění :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.5.22 11:40
@kulíšek_s_bambulí píše:
Podle mě ty prachy, eventuelně zviditelnění :oops:

Asi jo, ona maluje nějaké obrazy, takže se jí díky němu zřejmě snáze otevřely dveře, kam potřebovala. Jinak ona vypadá dobře, minimálně postavu má moc hezkou. A zahazuje se s takovým dědkem olezlým :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1831
25.5.22 11:42

Tedy zahazovala…Docela dost let s ním promarnila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.5.22 12:39

@guineapig Určitě peníze a to že je známý :nevim: Vzhledově se jí snad líbit nemohl :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.5.22 12:40

@guineapig No teď má nějakého postaršího pana a vzhledově tedy taky no… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
25.5.22 12:43

Ted ještě lidi píšou jejich dceři, že je bezcharakterní. Svět se dočista zbláznil :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
25.5.22 13:37

Ona potřebuje pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie