Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kriss Tina píše:
Já jenom nechápu, že se vždy takové „celebrity“ všemu vyhnou. Normálnímu člověku by dávno sebrali papíry, ale tady se bude čekat, než někoho zabije.
Kdy dávno? Sebrali jí je po první nehodě, po uplynutí trestu je dostala zpět. Nic jako preventivní odebrání neexistuje.
@Annabela11 píše:
@jkra Já si myslím že ten odběr krve by měl být automaticky a ne že se může odmítnout
No, já myslela, že tak to je. Je celkem děsivé, že ji pustili.
@jkra píše:
No, já myslela, že tak to je. Je celkem děsivé, že ji pustili.
A co s ní měli dělat?
@terien To já vím ale já bych to prostě zavedla jako povinnost…
@Annabela11 píše:
@terien To já vím ale já bych to prostě zavedla jako povinnost…
Je to povinnost
@terien Ok tak bych dala za toto odmítnutí daleko větší tresty.
@Annabela11 píše:
@terien Ok tak bych dala za toto odmítnutí daleko větší tresty.
Já taky
@terien píše:
Já taky
Však ono to tak je. Na odmítnutí testu se dívá v podstatě jako na dokázané řízení pod vlivem.
https://www.12bodu.cz/…125c-1d.html
Je to celý takový divný. Podle mě to s ní jde z kopce bohužel. A nebo víte co se mi taky nezdá- že každý člověk když třeba paří a ví že má upito tak i když to není milionář tak si prostě raději zavolá taxíka než aby riskoval a ona má určitě peněz jako šlupek a stejně sedne za volant opilá.
A to už je její druhá bouračka za poměrně krátkou dobu. Jako fakt doufám že jednou někoho nezabije
To už by snad fakt bylo lepší kdyby jí ten řidičák sebrali ![]()
Dostane pokutu a zákaz činnosti na rok, po půlce jí ho samozřejmě vrátí. Mezitím se uchlastá. Oba jsou psychicky nemocní.
@ida007 píše:
Však ono to tak je. Na odmítnutí testu se dívá v podstatě jako na dokázané řízení pod vlivem.
https://www.12bodu.cz/…125c-1d.html
To sice ano, ale bere se to pouze jako přestupek - zatímco kdyby dechovou zkoušku podstoupila a naměřili jí více než 1 promile, šlo by už o trestný čin.
Paní Patrasová použila trik známý všem zkušeným alko-řidičům… následky to pro ni bude mít rozhodně menší než kdyby se nechala změřit (protože podle toho, jak vypadala, by jí to jedno promile zcela jistě naměřili).
@kulíšek_s_bambulí Asi už ji ten alkohol vlezl na mozek a blbne…je jí všechno fuk