Spurt? zelená stolice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
niceta
18.4.12 18:08
@cz-pida píše:
Ahoj, určitě nedávat UM. V šesti týdnech je růstový spurt úplně normální. Kamarádka neuroložka mi ještě poradila homeopatika na posílení tvorby mléka Ricinus communis 5ch (2× denně 5 granulí). Maminky byly zvyklé toto řešit UM, ale opravdu se to dá překonat. Měla jsem to u obou dětí. Tenhle spurt pak ještě přišel u syna na 3 měsících a zase jsme to zvládli. Kojila jsem ho ještě dlouho potom a osmiměsíční dcerku taky kojím v pohodě. Takže držím pěsti!

Ahoj. Malá nám začala přibírat jen 100g za týden a jen co sem dokojila, tak do 10minut začala zase řvát hlady. Byli jsme kvůli tomu u doktorky na kontrolní kojení a vytáhla si ze mě jen 50ml což je málo (správně by prý měla baštit kolem 100ml) takže sem musela zavést už UM a je to 100 a 1. Kojíme 8× denně a přikrmujeme 3×. Malá krásně spinká, když je vzhuru tak už neřve, většinou si spokojeně kouká po kolotoči nad postýlkou a začala se na mě krásně smát. Navíc za 3dny přibrala 130g. Jsem zvědavá na další vážení v poradně :)

• Citovat
  • Upravit
228
18.4.12 21:51

Ahoj, tak důležité je, že je malá v pohodě. To je to hlavní. Tak přeju pěkný váhový přírůstek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
21.4.12 23:46

ahoj, to je dobře, že je spokojená. My máme sice taky míň než v tabulkách (o 200g), ale malá je dlouhá a spokojená. Doufám, že ještě dlouho přikrmovat nebudem, každopádně pokud by začala mít nějaké problémy nebo dlouhobě hlad, tak začnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí