Syn od noci tlačí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Missy_X
6.4.12 10:46

Syn od noci tlačí.

Ahojte holky :mavam:

mám takovou otázku. Brouček měl předevčírem v noci teplotku 38.3 ráno už to bylo jakž takž dobrý. Pro změnu mi dnes v noci začal „tlačit“ jak kdyby se nemohl vyprdět. Pak usnul a ráno to začlo nanovo furt tlačí, neplaká, bříško ho nebolí prostě jenom tlačí, tlačí a tlačí. Ani se neusměje, hračky ho nezajímají, papat nechce, čaj nechce - prostě nic. :nevim: Nevíte co nebo čím by to mohlo být? V noci jsem mu zkusila pomoct se vykakat a i ráno jsem tam trošku našla. :think: Teď zrovna už hodinku zase spinká, jen nevím jak se zachovat pokud se probudí a zase bude tlačit. :( Je mi ho strašně líto. :roll: Je mu 11.týdnů.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1692
6.4.12 10:51

Zkus zavolat a poradit se s dětskou doktorkou. Já bych mu zkusila pomoct. Ale hlavní je, že ho nic nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
6.4.12 10:51
@olousek35 píše:
Zkus zavolat a poradit se s dětskou doktorkou. Já bych mu zkusila pomoct. Ale hlavní je, že ho nic nebolí.

Já mu právě v noci pomáhala tlačit teploměrem trošku, a to se vykakal. Ráno jsem mu měřila taky teplotu a nic. :roll:

• Citovat
  • Upravit
12681
6.4.12 10:53

Náš klučík takhle tlačil do 5.měsíce, pořád zabíral a rudnul a řval,.....byla jsem z toho až na prášky. Vyrostl z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.4.12 10:56

Zavolala bych Mudr ..Ta poradi vice ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
6.4.12 11:11

Já bych mu zkusila promasírovat konečník teploměrem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
6.4.12 11:12

Jo už si to zkoušela,pardon.

• Citovat
  • Upravit
12735
6.4.12 11:13

A má zácpu? Je kojený nebo na Um?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.4.12 11:13

To bych moc nedelala,aby si nezvykl pak na to ze mu ke kajdeni pomuze teplomer ..Muze si na to zvyknout ..Me kdyz se malej nemohol vykadit udelala jsem to jednou a vykajdil se a pak tlacil sam ,a kajidl sam a brecel u toho protoze mel moc tvrdy hovinko a bolelo ho to … :? Tak jsem nasadila stavicky svestkovy,a kajdil me hned lepe,bylo to o neco ridci ale bylo to lepsi..Ale stavicky jsou od 4 mesicu,tak nevim co poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.4.12 11:19

vem ho jakoby do klubicka, zadickama k sobe, nozky drz pod kolinkem a od sebe, jako kdyz davas holcicku curat. To v kadeni taky trochu pomuze…jinak masiroat brisko ve smeru hodinovych rucicek a cvicit s nozkama.

to pomahani teplomerem, v pripade nouze muzes taky, jen bych to nedelala pokazde.

jestli mas satek, tak ho nos dnes hodne v satku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
6.4.12 11:21

můžou to být třeba jen prdíky, taky bych moc nešťourala tím teploměrem.. oni si na to rádi zvyknou.. kup granulovanej čajík proti prdíkům, myslím, že se může už od 3týdnů.. nebo mu spíš masíruj bříško, je na to i mastička jmenuje se pupík(krouživým pohybem se vmasíruje okolo pupíku a opravdu to pomáhá), nebo pokrčovat a narovnávat nožky, vše je lepší než ten teploměr.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31269
6.4.12 11:48

tak za mě granulovanej čaj nee…koukala si někdy na složení?? můžeš koupit dětský fenyklový čaj, je od prvního týdne, bylinkový a oproti granulátu za pár korun.
Jinak bych se moc nebála rektální rourky, náš malej měl kýlu a tak nějaké silné tlačení bylo na škodu, takže i doktorka řekla roukrovat dle potřeby i několikrát denně, že to, že by pak děti nemohly samy kadit je nesmysl…prostě některé děti kadí líp, jiné hůř, ale vykadí se všechny.
a na střeva by taky mohly pomoct laktobacílky, u nás udělaly velikou službu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
6.4.12 12:43
@LadyRebeka píše:
A má zácpu? Je kojený nebo na Um?

je na UM a zácpu nemá pomáhala jsem mu v noci teploměrem trošku a ráno tam něco málo měl sám

• Citovat
  • Upravit
5453
6.4.12 13:01

Zkus ty laktobacily jsou fakt výborný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.4.12 13:06

U nás pomáhal nahřátý polštářek (třešňové pecky - koupený v DM asi za stovku, ale určitě může být třeba i ta gumová láhev nebo jen horký ručník). Přiložila jsem, zacvičila a jelo to hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí