Srandicky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7148
4.12.10 22:58
Palina.zl píše:
Taky Maty jednou, když jsem se převlíkala (ve vysokém stupni těhu), vyvalil oči a říká: Maminko - upadne ti břicho :lol: .
Je fakt, že ho musím naučit do budoucna skládat poklony…aktuálně je totiž naše „nejlepší“: Mámo, ty máš ale hezký prsíčka spadený :oops: :lol: . S tím by asi časem u žádný holčiny neuspěl :zed: :lol:

Máš skvělého syna kam ten na ty hlášky chodí ?? :lol: :mrgreen: :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
4.12.10 23:01

Rozhovor s přítelovím švagrem.

Já: „To je divný ty máš jen jednu dírku?
Já mám dírky dvě!“
On: „Já vím že ty máš dírky dvě… “

Hledala jsem kam dát nabíječku na Samsung.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
4.12.10 23:07

Když byl můj synovec malý (kolem 5-6 let), tak se mě zeptal, jak se dělají děti. nejdřív jsem myslela na něco o čápovi, ale pak jsem si řekla, že mu to polopatě podám tak, jak to doopravdy je. Tak jsem začala, že to se mají maminka s tatínkem moc rádi, tulí se k sobě… V tom mě přerušil a říká:" Ale já vím, co je sex. mě zajímá, jestli se dělá první ručička nebo nožička."

No, dostal mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
4.12.10 23:12
lemaz píše:
Když byl můj synovec malý (kolem 5-6 let), tak se mě zeptal, jak se dělají děti. nejdřív jsem myslela na něco o čápovi, ale pak jsem si řekla, že mu to polopatě podám tak, jak to doopravdy je. Tak jsem začala, že to se mají maminka s tatínkem moc rádi, tulí se k sobě… V tom mě přerušil a říká:" Ale já vím, co je sex. mě zajímá, jestli se dělá první ručička nebo nožička."No, dostal mě.

lemaz… chudáček věděl toho víc jak ty :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
4.12.10 23:12

A příběh starý asi 5 let. Hlídala jsem kamarádce týden děti. Holka - 5tá třída a 2,5 chlapeček. Dvě noci jsme nespali (tedy hlavně já), protože kluk sebou pořád házel. Třetí den jsem odvedla malou na trolejbus, vrátila se zpět s tím, že musím malého uspat a sama si alespoň na hodinku lehnout, protože jinak je po mě. nechtěl spát v posteli, tak jsem ho šoupla do kočáru a jelikož venku byla sněhová pohroma, tak jsme jezdili přes práh. Pořád čučel, tak jsem přes stříšku přehodila ručník. po půl hodině, kdy jsem se přistihla, že mi hlava sem tam volně visí a já nevnímám, jsem se odhodlala kouknout pod ručník. Dlouho už sebou nemlel, takže tady byla vysoká šance, že už spí. Velice pomalinku jsem nakoukla a co se neozvalo:„KUK, KUK, teto, já nespím. Budeme si hrát?“ ZOUFALSTVÍ!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.12.10 23:15

Už se nemůžu dočkat, až ten můj bude mluvit, jestli bude po mě, tak potěš :-)

Palina.zl píše:
Taky Maty jednou, když jsem se převlíkala (ve vysokém stupni těhu), vyvalil oči a říká: Maminko - upadne ti břicho :lol: .
Je fakt, že ho musím naučit do budoucna skládat poklony…aktuálně je totiž naše „nejlepší“: Mámo, ty máš ale hezký prsíčka spadený :oops: :lol: . S tím by asi časem u žádný holčiny neuspěl :zed: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
4.12.10 23:17

A ještě jeden, ale ten se nestal mě, ale traduje se, že se to odehrálo v brněnské šalině (tramvaji).
Nastoupil tam tatínek s malým synkem. Chlapeček pořád něco vyváděl, tak ho tatínek napomínal. když už ho napomenul asi potřetí a dost důrazně, tak se k němu chlapeček otočil a říká:„Taťko, nech toho, nebo řeknu mamince, že čůráš do umyvadla!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.12.10 23:24

Taky mám ještě něco…moje kamarádka má ukecaný a vtipný kluky a jejich hlášky si dává na FB do statusu…8mi letý syn jí přišel ze školy, že má z písemky z počtů 2 a ona mu říká, jakto, vždyť počty ti jdou, máš vždycky jedničky..a on, že jen chtěl vědět, jaký to pocit mít za 2…a tak mu říká, tak jaký to je pocit…a on že si z ní dělal srandu, že má za 1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
4.12.10 23:33

MegK: Díky - ale fakt netuším, kam na to chodí. Teď už ho (naštěstí) aspoň přestalo bavit dávat k lepšímu, že se maminka počurala (odtekla mi plodová voda…naštěstí tomu zatím všichni věřili - aspoň doufám teda :lol: )

• Citovat
  • Upravit
1762
4.12.10 23:35

Naše Petína je taky expert:
Hráli si tátou a Petína povídá:Nech toho nebo…
Táta: nebo co?
Petína: Nebo ti rozepnu zip (u mikiny).
To se ujalo a používáme to dodnes.

Nebo měla průjem a byla na dietě (paní doktorka říkala, že nesmí tuk). Snažila se mě ukecat na pribiňáka, že prý není tukný.

A Klárka si jednou jako malá prohlížela knížku o planetách, tady je rozhovor s tatínkem:
Klárka: To jsou hezké míče.
Táta: To nejsou míče, to jsou planety.
Klárka: A co to jsou planety?
Táta: To je třeba země.
Klárka: Z tebe táto?

Dobrou,
Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
4.12.10 23:43
kacerval píše:
to je dobry,jsem se nasmala pri tom h…e :palec:

o my s babičkou také, a i když si to bratr po sobě četl, nepřipadalo mu to divné až když jsme ho na to upozornili :D

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
4.12.10 23:44
Halka píše:
Naše Petína je taky expert:
Hráli si tátou a Petína povídá:Nech toho nebo…
Táta: nebo co?
Petína: Nebo ti rozepnu zip (u mikiny).
To se ujalo a používáme to dodnes.

Nebo měla průjem a byla na dietě (paní doktorka říkala, že nesmí tuk). Snažila se mě ukecat na pribiňáka, že prý není tukný.

A Klárka si jednou jako malá prohlížela knížku o planetách, tady je rozhovor s tatínkem:
Klárka: To jsou hezké míče.
Táta: To nejsou míče, to jsou planety.
Klárka: A co to jsou planety?
Táta: To je třeba země.
Klárka: Z tebe táto?

Dobrou,
Halka
:palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
4.12.10 23:50

A ještě sem přidám historku o mě, kterou znám z vyprávění :-) mě byly 4 roky bráchovi 1 rok a byli jsme s maminkou nakupovat. Bratr seděl v košíku já prý byla všude :mrgreen: a u pokladny jsem se zarazila před balíčkem kondomů a začala jsem prohlašovat, že je potřebuju koupit. Ty balónky chci prostě koupit a stropila jsem strašnou scénu… No když mě po placení máma vytáhla z krámu řekla mi, že to nejsou balónky, ale že to je pro tatínka, když se mají s maminkou moc rádi a nechtějí miminko tak si to tatínek nasadí na pytlíka a miminko mít nebudou. Ztichla jsem a celou cestu domů jsem ani nepromluvila až před domem jsem prohlásila. Ale to se tatínek nemůže vyčůrat :mrgreen: :mrgreen: zajímalo by mě, nad čím jsem celou cestu domů přemýšlela :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
399
5.12.10 01:45

Tak já vám sem pro pobavení napíšu dvě historky, které vypráví tchýně o mém manželovi z dětství:
První Malý Jiřík (asi 4-5let) jel s babičkou někam autobusem a posadili se na místa za řidiče. Cesta pomalu ubíhala a babička chtěla Jiříka zabavit a tak ho upozornila na projíždějící auta „Podívej Jiříku, támhle jede auto“. Na to můj manžel tenkrát odpověděl chytře „Ale babi to není auto, to je trabant“ :mrgreen:
Druhá Tchýně byla doma sama s Jiříkem a jeho starším bráškou. Lehli si do postele a každý se k ní přitulil z jedné strany. Bráška chtěl mamce říct pohádku na dobrou noc a tak začal: „Byla jedna kozí maminka a ta vyrazila na nákup. Předtím, ale řekla kůzlátkům, aby nikomu neotevírali. Potom co odešla na dveře někdo zaklepal. Byla to liška“ A Jiřík na to „to byl vlk ty blbe!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
5.12.10 06:52

Moje neteř, když jí byly asi čtyři roky, tak vstávala po odpoledním spánku a říká: Mě bolí hlava, mě bolí ruka, mě bolí břicho, já jsem asi těhotná." Kde na tohle přišla je nám do dneška záhadou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová