Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jsem se odhlásila. Jde to,ale já mám na mysli když zadávám do kolonky svoji adresu a heslo, tak pod tím je přihlásit trvale a já to chci zrušit…
Tak při dalším přihlašování to buď zase odklikni zpátky, nebo zkus vymazat historii v prohlížeči.
co pouzivas za prohlizec? to bude ulozene nekde v nastaveni prohlizece - mas normalni Internet Explorer nebo neco jineho?
Haninac píše:
co pouzivas za prohlizec? to bude ulozene nekde v nastaveni prohlizece - mas normalni Internet Explorer nebo neco jineho?
tak v nastavení prohlížeče by to mohlo být,ale když vymaže historii v prohlížeči,mělo by se to automaticky zrušit.
Anonymní píše:
Ano internet explorer
nástroje/odstranit historii procházení../odstranit formuláře + vymazat hesla..pak už by ti to dělat nemělo
Daniella82 píše:Anonymní píše:nástroje/odstranit historii procházení../odstranit formuláře + vymazat hesla..pak už by ti to dělat nemělo
Ano internet explorer
jj
Když dám nástroje, tak tam mám jen odstranit historii, žádné procházení…
Anonymní píše:
Když dám nástroje, tak tam mám jen odstranit historii, žádné procházení…
to je to samý ..dej odstanit historii a pod tím je výběr.Tam pak dej odstranit formuláře a vymazat hesla…
Já pod tím žádný výběr nemám..jen se mě to zeptá jestli chci odstranit ano, nebo ne.
Anonymní píše:
Já pod tím žádný výběr nemám..jen se mě to zeptá jestli chci odstranit ano, nebo ne.
tak ano..
Historii jsem odstranila, ale ta adresa se mi zobrazuje stále.
Anonymní píše:
Historii jsem odstranila, ale ta adresa se mi zobrazuje stále.
No tak to už fakt nevim, čím by to mohlo být
ale je to divný, protože pokud odstraníš historii, prohlížeč by si už tu adresu pamatovat neměl.
Moc prosím nechtěně jsem na PC klikla při přihlašování mé e-mailové adresy „přihlásit trvale“
A já to tam nechci mít trvale. Poraďte jak to odstranit?? Děkuji.