Kočáry a sníh

1692
3.12.10 13:39

kočár a sníh

Ahoj tak jak jste na tom vy s kočárem ve sněhu?Já jsem si minulí rok frajerka vybrala trojkolku nebydlím ve velkoměstě ale v takovém malém městečku,silnice neupravené o chodníku ani nemluvím.Tak že se s trojkolkou nikam nedostanu to prostě nejde :zed: To je tak když si někdo koupí kočár že se mu líbí a nemyslí na praktičnost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3588
3.12.10 13:42

ahoj ja jsem zatim v pohode, mame čtyřkolku sice nema nafukovaci kola ,ale zatim jsem vsude projela. kvuli tomuhle jsem trojkolku nechtěla. má ji svagrova a v zimě nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
3.12.10 13:44

Nosím v šátku - stejně chodíme jenom na hodinku před dům, starší se na kopečku placatí na bobech a ve sněhu, moc toho nenachodíme.

Nákupy dočasně obstarává večer muž nebo já - podle toho, který z nás jde cvičit, ten to vezme cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.12.10 13:44

mam ctyrkolku a dobry…vytahni sane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
3.12.10 13:46

Ahoj, tak já mám trojkolku s velkými koly, a nemůžu si ztěžovat. Jezdí se mi dobře a to tady u nás chodníky žádná sláva :-) Dávám přednost trojkolkám.
Ale myslím si , že v takovém počasí má nejspíš trochu problém každý kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
3.12.10 13:54

S trojkolkou v pohodě, mám ale naklápěcí to přední kolo a ne takové to otočné okolo své osy. Co zaaretovat, to by nepomohlo? Jo a vyrazila jsem i s golfkama, páč sporťák zas bych nenarvala do busu a na sáních prcek nemůže spát. No mazec, ale prošli jsme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.12.10 13:55

Ten náš má taky velké kola ale to přední to prostě nebere se zadrhne a pořád dokola.Do šátku ne my už nejsme miminka a jemu by se to stejně nelíbilo.Sanky donese ježíšek,včera jsme jeli na bobech a to byla komedie malej se hrozně bojí sněhu tak řval tekla svíčka,slzičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22004
3.12.10 13:58

Tak do krosny na záda, když ne šátek. Je to jednodušší i na oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
3.12.10 13:59

Minulý rok jsem měla cortinu, přední kolo jsem zasekla aby se netočila a nemohu si stěžovat… A pokud jsou mega haldy, tak je to s každým kočárem na prd … :pankac:

gina tak s golfkama to musel být masakr :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.12.10 14:00

já to s kočárkem už vzdala a koupili jsme sáňky s chodíme teď ven s radostí :-D ani půlmetrová nadílka pro nás není problém :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.12.10 14:02
ju tu bych brala jen ju nemám a je dost drahá :think:
BohunkaP píše:
Tak do krosny na záda, když ne šátek. Je to jednodušší i na oblečení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.12.10 14:03
Paráda to je super to vidím prvně kde se to dá koupit? :palec:
Januliiik píše:
já to s kočárkem už vzdala a koupili jsme sáňky s chodíme teď ven s radostí :-D ani půlmetrová nadílka pro nás není problém :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.12.10 14:05

V polsku, když vyrazíme ven tak se hádáme kdo malou poveze :-D jede se s nima fakt náááádherné a vlastně oni jedou skoro samy :-D byly jsme koupit vánoční stromeček a jak jsme viděli ty sáňky tak jsme je prostě museli mít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
3.12.10 14:07

Tak já loni krosila s dvojčaty, to byla sranda. Měli jsme teda Peg Pérego duette, ten má velký kola, tak to šlo, ale blahořečila jsem si, že mám za sebou, někde bych s širokým „vedle sebe“ neměla šanci, chodník byl proházený většinou tak akorát na ty úzké normální kočáry. Myslím, že obecně furt lepší velká kola než malá (nafukovací-nenafukovací nevidím rozdíl), a schopná se aretovat (naše přední natáčecí byla, ale dají se právě aretovat). Ovšem v tomto množství nejlepší sáňky. Na tělo bych si dítě nepřivázala ani krosnu bych nechtěla (u dvojčat je to tedy irelevantní, nejsem rambo :lol: ), já se kolikrát smeknu a letím, to by dopadlo špatně. :-?

• Citovat
  • Upravit
23847
3.12.10 14:07

Tak tyhle sáně co má Januliiik jsou fakt super :palec: My máme obyčejné jen se šňůrou a holt jsme je vyčorovali jéžíškovi dřív, beztak budou vánoce na blátě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová