Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj tak jak jste na tom vy s kočárem ve sněhu?Já jsem si minulí rok frajerka vybrala trojkolku nebydlím ve velkoměstě ale v takovém malém městečku,silnice neupravené o chodníku ani nemluvím.Tak že se s trojkolkou nikam nedostanu to prostě nejde
To je tak když si někdo koupí kočár že se mu líbí a nemyslí na praktičnost ![]()
ahoj ja jsem zatim v pohode, mame čtyřkolku sice nema nafukovaci kola ,ale zatim jsem vsude projela. kvuli tomuhle jsem trojkolku nechtěla. má ji svagrova a v zimě nic moc
Nosím v šátku - stejně chodíme jenom na hodinku před dům, starší se na kopečku placatí na bobech a ve sněhu, moc toho nenachodíme.
Nákupy dočasně obstarává večer muž nebo já - podle toho, který z nás jde cvičit, ten to vezme cestou.
Ahoj, tak já mám trojkolku s velkými koly, a nemůžu si ztěžovat. Jezdí se mi dobře a to tady u nás chodníky žádná sláva
Dávám přednost trojkolkám.
Ale myslím si , že v takovém počasí má nejspíš trochu problém každý kočár.
S trojkolkou v pohodě, mám ale naklápěcí to přední kolo a ne takové to otočné okolo své osy. Co zaaretovat, to by nepomohlo? Jo a vyrazila jsem i s golfkama, páč sporťák zas bych nenarvala do busu a na sáních prcek nemůže spát. No mazec, ale prošli jsme ![]()
Ten náš má taky velké kola ale to přední to prostě nebere se zadrhne a pořád dokola.Do šátku ne my už nejsme miminka a jemu by se to stejně nelíbilo.Sanky donese ježíšek,včera jsme jeli na bobech a to byla komedie malej se hrozně bojí sněhu tak řval tekla svíčka,slzičky ![]()
Tak do krosny na záda, když ne šátek. Je to jednodušší i na oblečení.
Minulý rok jsem měla cortinu, přední kolo jsem zasekla aby se netočila a nemohu si stěžovat… A pokud jsou mega haldy, tak je to s každým kočárem na prd … ![]()
gina tak s golfkama to musel být masakr
![]()
já to s kočárkem už vzdala a koupili jsme sáňky s chodíme teď ven s radostí
ani půlmetrová nadílka pro nás není problém ![]()
BohunkaP píše:
Tak do krosny na záda, když ne šátek. Je to jednodušší i na oblečení.
Januliiik píše:
já to s kočárkem už vzdala a koupili jsme sáňky s chodíme teď ven s radostíani půlmetrová nadílka pro nás není problém
V polsku, když vyrazíme ven tak se hádáme kdo malou poveze
jede se s nima fakt náááádherné a vlastně oni jedou skoro samy
byly jsme koupit vánoční stromeček a jak jsme viděli ty sáňky tak jsme je prostě museli mít ![]()
Tak já loni krosila s dvojčaty, to byla sranda. Měli jsme teda Peg Pérego duette, ten má velký kola, tak to šlo, ale blahořečila jsem si, že mám za sebou, někde bych s širokým „vedle sebe“ neměla šanci, chodník byl proházený většinou tak akorát na ty úzké normální kočáry. Myslím, že obecně furt lepší velká kola než malá (nafukovací-nenafukovací nevidím rozdíl), a schopná se aretovat (naše přední natáčecí byla, ale dají se právě aretovat). Ovšem v tomto množství nejlepší sáňky. Na tělo bych si dítě nepřivázala ani krosnu bych nechtěla (u dvojčat je to tedy irelevantní, nejsem rambo
), já se kolikrát smeknu a letím, to by dopadlo špatně. ![]()
Tak tyhle sáně co má Januliiik jsou fakt super
My máme obyčejné jen se šňůrou a holt jsme je vyčorovali jéžíškovi dřív, beztak budou vánoce na blátě ![]()