Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak na tom eButiku za 619kč super cena pořád přemýšlím zda je koupit jsem to rozebírala s mámou a ta že se mi tam oba kluci nevejdou
![]()
Holky, myslíte, že by se takové sáňky, jak tu na ně padly odkazy, daly někde i půjčit? ![]()
Mně by se docela hodily koncem února, jedeme na týden do Alp, ale kupovat je kvůli týdnu je blbost… Jinak je nepotřebuju, v Praze projedu s naším X-landerem v pohodě a když ne, šátek to jistí.
lukymaty píše:
Tak na tom eButiku za 619kč super cena pořád přemýšlím zda je koupit jsem to rozebírala s mámou a ta že se mi tam oba kluci nevejdou![]()
tak pro dve decka tuty http://www.levne-kocarky.eu/product.php?…
hele ja naopak trojkolku ocenila jedine ve snehu - protoze se s ni dalo jet i uzkou pesinkou jako s koleckem (na prednim kolecku).
Já mám čtyři terénní kola a naprosto parádní jízda ve sněhu
akorát včera menší roztržka s ukrajinskou uklízečkou v nemocnici, kam chodím na rehabilitaci…prý proč si s sebou nenosím hadřík, abych si otřela sníh z koleček.....je vůbec možné, že si toto někdo dovolí???? Poslala jsem jí kamsi.....
Tak za nás taky vede trojkolka. Loňskou zimu jsme odjezdili s Quinny Speedi a super. Teď díky druhému dítku jezdíme s Jané Twin Two a taky se to dá, výhoda je, že je široký jako jednoduchý kočárek, takže se vejdeme i do ouzkých prohrnů. Ale i tak se určitě vrátíme k Speedimu a malá půljde do šátku ![]()
Dobrý den,
našla jsem vaši diskusi o lyžích na kočárek.Zeptám se na bližží info uživatelky farska.Vy jste koupili ty obyčejné umělohmotné a pasují vám na kočárek?nebo jaké?Asi bych taky něco takového potřebovala,v tomhle se s kočárem a malým za ruku nikam nedá jít.
Děkuji a hezký den Daniela Bachová
d.bachova píše:
Dobrý den,
našla jsem vaši diskusi o lyžích na kočárek.Zeptám se na bližží info uživatelky farska.Vy jste koupili ty obyčejné umělohmotné a pasují vám na kočárek?nebo jaké?Asi bych taky něco takového potřebovala,v tomhle se s kočárem a malým za ruku nikam nedá jít.
Děkuji a hezký den Daniela Bachová
Dobry den
Rada poradim-manzel vzal stare male lyze detske s medvidkem,vzal tzv.pavouky na zahradku na auto.Na vnitrni strane lyze pridel dva pasky(ty pavouky)pomoci vrutu,temi prichytil jeden konec pasku.Na vnejsi strane lyze privrtal vrutama dva hacky,mezi ty hacky a pasky na lyzi postavil kolecko z kocaru.Pasky vedl PRES STRED KOLECKA,prekrizil.Vzal dva krouzky s klicu,zapnul na hacky,pasek prostrcil krouzkem ,nasponoval,elektrikarskyma rychlosponama sepnul pasek tak,aby byl nastaveny na pevno.
Pokud to je moc chaoticke,muzu jeste zkusit vyfotit…
za popis moc děkuji,bylo by možné zaslat foto s popisem na mail d.bachova@centrum.cz.diky moc předem a hezký den Daniela
d.bachova píše:
za popis moc děkuji,bylo by možné zaslat foto s popisem na mail d.bachova@centrum.cz.diky moc předem a hezký den Daniela
Pokusim se poprosit manzela ,az vyfoti,a pak zaslu:-)
Chtěla jsem kvůli vycházkám do lesa i na zimu klasickou 4kolku, s velkými nafukovacími koly a jsem moc spokojená. Navíc má obří korbičku (délka i šířka), takže moje malá má teď 76cm a 8,5kg a vejde se i s fusakem a kombinézkou stále phodlně do kočárku. Začala už sedět a kočárek má i polohovací záda. A na sněhu dělá bezva smyky, nemusim zatáčet a líbí se to malé ![]()
No bezva velky kocar mam ja taky (Inglesina Magnum)ale snih a zavej prasanu o velikosti 30cm proste neprojede nic ![]()
tak mi máme casualplay s4 a vubec to neprojede sněhem když zaaretuju tak se to samo stejně odaretuje v těch závějích sníh se zasekne doprostřed mezi ty dvě kola a konec tlačím pak hordu sněhu před kočarem kočar je těžky cca 14 kilo mala ma taky 14 kilo no takže si fest máknu to se prostě nedá ani omylem to se mi vic kupodivu osvědčil quinny zapp ten projede líp a když ne je tak lehky že jej zvednu.