Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já dneska jela dokonce s Buggsterem
, ale projela jsem všechno. Chce to zaaretovat přední kolo a jde to.
Gina108 píše:
Tak tyhle sáně co má Januliiik jsou fakt superMy máme obyčejné jen se šňůrou a holt jsme je vyčorovali jéžíškovi dřív, beztak budou vánoce na blátě
Januliiik píše:
já to s kočárkem už vzdala a koupili jsme sáňky s chodíme teď ven s radostíani půlmetrová nadílka pro nás není problém
Co to jsou prosím za sáňky? Nemáš někde jejich název nebo odkaz na nějaký obchod? Díky.
No tak už jsem taky volala ježíškovi at nám je dovezou to bude jízda
![]()
AHoj,mám trojkolku s aretací předního kola a jezdím bez větších problémů.
Jee, ty sanky jsou supr. Dalo by se do nich i s miminkem, nebo jsou jenom na sedici dite?
Sáňky jsou krásné a super
. Jen do města na cestování nic moc:D… Ale svůj účel určitě splní na procházky. Já s kočárkem nemám šanci, minulý rok to tu prohrabali jen na šířku dvou chodidel
. Nosím v nosítku nejčastěji a mám stejně staré dítě, jako zakladatelka, o věku to není
.
Ty sáňky jsou uplně parádní!!! Prosíííím, nemají nějaký název??
Sáňky jsou polské výroby a značky Tako, koupili jsme je na trhu v pl kam jezdíme
Majdula83 píše:
Jee, ty sanky jsou supr. Dalo by se do nich i s miminkem, nebo jsou jenom na sedici dite?
sanky jsou TAKO…prodava treba ebutik za velice dobry peniz:)
Místně jezdíme na bobech. Do centra MHD v šátku. Golfáče sněhem neprojedou a Mutsy sice projede vším, ale jako každý tank něco váží a já ho odmítám vláčet do schodů v metru.
PetiteFillette píše:
Tak sáně jsem našla tady http://aukro.cz/…clusive.html
mikitaa píše:
sanky jsou TAKO…prodava treba ebutik za velice dobry peniz:)
Příspěvek upraven 03.12.10 v 14:32