Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mame ctyrkolku inglesinu a manzel na predni kola pridelal male detske lyzicky,takze jezdi super-ale ty sane se mi taky libi,bydlime v horach a asfalt tady uvidime asi az tak v dubnu,tak by se hodily......
Ale to asi neni na lezici mimi,co
![]()
Asi není trojkolka jako trolkolka, měla jsem Jané SLalom Pro a jezdili jsme s nim ve sněhu i v lese.
Ale moje známá nosila malýho v šátku až do dvou let, takže doporučuju.
mam jane slalom a jezdime be omezeni!!!
Poku je cerstvy snih a neda se projet- zaaretji predne kolo, nazvednu zadni kola a jedu prednim- zatim jsme vzdy projeli vse
podobne jako u Farske, predpokladane zhlednuti zeme az nekdy koncem dubna ![]()
ka-tka píše:
mam jane slalom a jezdime be omezeni!!!Poku je cerstvy snih a neda se projet- zaaretji predne kolo, nazvednu zadni kola a jedu prednim- zatim jsme vzdy projeli vse
podobne jako u Farske, predpokladane zhlednuti zeme az nekdy koncem dubna
No my uz bez tech lyzi byli namydleni-na cestach je stalych deset cisel,snehu,tam to je ok,ale jakakoli bocni cesta je o nejakych 30 cislech prasanu a to proste projet NESLO
![]()
Ty sanky jsou fajn,ale je to i na lezici ditko?????
![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… no nevím jestli se tohleto může, při nejhorším mi to admin vymaže
Januliiik píše:
jjj tyhle jsou taky dobré a vypadají za dobrou cenu, my jsme je viděli na trzích za 850, akorát nevím nosnost, na těch našich to testoval i muž a udrželo ho to
mikitaa píše:Příspěvek upraven 03.12.10 v 14:32
sanky jsou TAKO…prodava treba ebutik za velice dobry peniz:)
s vanocni slevou vysly aji s postou na nejakych 650,–
mikitaa píše:Januliiik píše:s vanocni slevou vysly aji s postou na nejakych 650,–
jjj tyhle jsou taky dobré a vypadají za dobrou cenu, my jsme je viděli na trzích za 850, akorát nevím nosnost, na těch našich to testoval i muž a udrželo ho to
Ten ebutik ma nejakouz slevu?Ja tam nic nevidim..:-((
včera jsem nutně musela do města – máme čtyřkolák, ale přední kolečka malé,no musím říct, že to byl horor a připadala jsem si jako blázen
Protože jsem nebyla několik dní venku a počasí plus zprávy nesleduju, vůbec jsem netušila, že budou chodníky v takovém stavu, nakonec jsem to nějak zvládla, ale nadávala jsem si, proč jsem nevzala radši nosítko . Naštěstí jdou dokoupit velká kola dopředu (na Micralite Toro), takže do nich budu investovat a měnit podle potřeby, bude se to hodit i na jaro na procházky do horšího terénu ![]()
Holky z hor, a co přidělat korbičku na normální dřevěný sáňky? Vozívala tak v horách ještě za totáče moje teta. ![]()
Taky jezdím, a celkem dobrý, žádný problém jsem nezaregistrovala, zatím
Jo a kudy to nejde (protaženo pro úzké kočárky nebo pro pěší), jedeme jinudy
Mám Bumble Indie Twin ![]()
My už sice chodímě pěšky
, ale kamarádka vozí prcka v tomhle . Má k tomu i fusak a nějaké dpolňky. S kočárkem si u nás ani neškrtne a šátku/krosničky se bojí kvůli pádu. Zajímavé věci jsou pak tady .
ahoj,mám pořádného teréňáka na čtyřech nafukovacích kolech (princess). A jsem za něj nesmírně vděčná ![]()
Betty03 píše:
Holky z hor, a co přidělat korbičku na normální dřevěný sáňky? Vozívala tak v horách ještě za totáče moje teta.
To ,me taky napadlo,jenze kdyz ty sane tahnes za sebou a je odhazena jen uzka cast na chuzi sneznou frezou,lze velice jednoduse sane prevratit-a ditko v nich vyklopit do snehu ![]()
farska píše:mikitaa píše:Ten ebutik ma nejakouz slevu?Ja tam nic nevidim..:-((Januliiik píše:s vanocni slevou vysly aji s postou na nejakych 650,–
me od nich prislo mejlem ze kdyz zadam do policka pozmka slovo vanoce ze dostanu 10% slevu. ale teda nevim jestli to treba neni ze uz sem tam nekdy neco koupila
ale i tak tu cenu tam maji o hodne min nez v jinych obchodech.