Kočáry a sníh

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
3.12.10 14:32

Mame ctyrkolku inglesinu a manzel na predni kola pridelal male detske lyzicky,takze jezdi super-ale ty sane se mi taky libi,bydlime v horach a asfalt tady uvidime asi az tak v dubnu,tak by se hodily......
Ale to asi neni na lezici mimi,co :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
3.12.10 14:32

Asi není trojkolka jako trolkolka, měla jsem Jané SLalom Pro a jezdili jsme s nim ve sněhu i v lese.
Ale moje známá nosila malýho v šátku až do dvou let, takže doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
3.12.10 14:34

mam jane slalom a jezdime be omezeni!!!

Poku je cerstvy snih a neda se projet- zaaretji predne kolo, nazvednu zadni kola a jedu prednim- zatim jsme vzdy projeli vse

podobne jako u Farske, predpokladane zhlednuti zeme az nekdy koncem dubna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.12.10 14:38
ka-tka píše:
mam jane slalom a jezdime be omezeni!!!

Poku je cerstvy snih a neda se projet- zaaretji predne kolo, nazvednu zadni kola a jedu prednim- zatim jsme vzdy projeli vse

podobne jako u Farske, predpokladane zhlednuti zeme az nekdy koncem dubna :lol:

No my uz bez tech lyzi byli namydleni-na cestach je stalych deset cisel,snehu,tam to je ok,ale jakakoli bocni cesta je o nejakych 30 cislech prasanu a to proste projet NESLO 8-) 8-) 8-)

Ty sanky jsou fajn,ale je to i na lezici ditko????? :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
3.12.10 14:44

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… no nevím jestli se tohleto může, při nejhorším mi to admin vymaže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.12.10 14:52
Januliiik píše:
jjj tyhle jsou taky dobré a vypadají za dobrou cenu, my jsme je viděli na trzích za 850, akorát nevím nosnost, na těch našich to testoval i muž a udrželo ho to :-D
mikitaa píše:
sanky jsou TAKO…prodava treba ebutik za velice dobry peniz:)
Příspěvek upraven 03.12.10 v 14:32

s vanocni slevou vysly aji s postou na nejakych 650,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.12.10 15:07
mikitaa píše:
Januliiik píše:
jjj tyhle jsou taky dobré a vypadají za dobrou cenu, my jsme je viděli na trzích za 850, akorát nevím nosnost, na těch našich to testoval i muž a udrželo ho to :-D
mikitaa píše:

Ten ebutik ma nejakouz slevu?Ja tam nic nevidim..:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
3.12.10 15:53

včera jsem nutně musela do města – máme čtyřkolák, ale přední kolečka malé,no musím říct, že to byl horor a připadala jsem si jako blázen :roll: Protože jsem nebyla několik dní venku a počasí plus zprávy nesleduju, vůbec jsem netušila, že budou chodníky v takovém stavu, nakonec jsem to nějak zvládla, ale nadávala jsem si, proč jsem nevzala radši nosítko . Naštěstí jdou dokoupit velká kola dopředu (na Micralite Toro), takže do nich budu investovat a měnit podle potřeby, bude se to hodit i na jaro na procházky do horšího terénu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
3.12.10 15:58

Holky z hor, a co přidělat korbičku na normální dřevěný sáňky? Vozívala tak v horách ještě za totáče moje teta. :think:

• Citovat
  • Upravit
28414
3.12.10 15:58

Taky jezdím, a celkem dobrý, žádný problém jsem nezaregistrovala, zatím :-D Jo a kudy to nejde (protaženo pro úzké kočárky nebo pro pěší), jedeme jinudy :wink: Mám Bumble Indie Twin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
3.12.10 16:05

My už sice chodímě pěšky :palec: , ale kamarádka vozí prcka v tomhle . Má k tomu i fusak a nějaké dpolňky. S kočárkem si u nás ani neškrtne a šátku/krosničky se bojí kvůli pádu. Zajímavé věci jsou pak tady .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.12.10 18:07

ahoj,mám pořádného teréňáka na čtyřech nafukovacích kolech (princess). A jsem za něj nesmírně vděčná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.12.10 19:20
Betty03 píše:
Holky z hor, a co přidělat korbičku na normální dřevěný sáňky? Vozívala tak v horách ještě za totáče moje teta. :think:

To ,me taky napadlo,jenze kdyz ty sane tahnes za sebou a je odhazena jen uzka cast na chuzi sneznou frezou,lze velice jednoduse sane prevratit-a ditko v nich vyklopit do snehu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
3.12.10 19:41
farska píše:
mikitaa píše:
Januliiik píše:
mikitaa píše:
Ten ebutik ma nejakouz slevu?Ja tam nic nevidim..:-((

me od nich prislo mejlem ze kdyz zadam do policka pozmka slovo vanoce ze dostanu 10% slevu. ale teda nevim jestli to treba neni ze uz sem tam nekdy neco koupila :nevim: ale i tak tu cenu tam maji o hodne min nez v jinych obchodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
3.12.10 19:43

Aha,atak to semne asi netyka :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie