Odstranění e-mailové adresy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.12.10 00:05

Ale to je to samý jako na e-miminu, taky když se přihlašuješ máš tam možnost přihlásit se trvale..a u e-mailové adresy taky a já na to klikla a když odstraním historii tak se mi smaže jen navštívené stránky.

• Citovat
  • Upravit
2785
4.12.10 00:06

Já když tady odkliknu přihlásit trvale, dám odhlásit se a vymažu historii,normálně se pak musím znova přihlásit..zadat mail,heslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.12.10 00:09

je divný, že pod tou historií v prohlížeči nemáš možnost odstranit:data ve formuláři a hesla.To bude na 99% tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.12.10 00:13

Mas starsi verzi Internet Exploreru a to se spatne radi po pameti. Vim, ze ta ulozena hesla se mazou nekde jinde nez historie navstivenych stranek, ale kde to presne bylo to nevim, ale je to hezky schovane. Vzdycky jsem to hledala…
Je to v tech Nastrojich - Moznosti Internetu ale kde presne to nevim. Zkus mi napsat co mas na tech zalozkach nahore a treba mi napovis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
4.12.10 00:15
ladaw píše:
Mas starsi verzi Internet Exploreru a to se spatne radi po pameti. Vim, ze ta ulozena hesla se mazou nekde jinde nez historie navstivenych stranek, ale kde to presne bylo to nevim, ale je to hezky schovane. Vzdycky jsem to hledala…
Je to v tech Nastrojich - Moznosti Internetu ale kde presne to nevim. Zkus mi napsat co mas na tech zalozkach nahore a treba mi napovis…

Já jsem si myslela, že se ty verze sami aktualizují …?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
4.12.10 00:17

No to jo, ale muze mit aktualizace vypnute umyslne…

Asi jsem to nasla http://jnp.zive.cz/…mazani-hesel

Snad je to ta tva verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
4.12.10 00:18

Ahoj,zkus:NASTROJE,dole MOZNOSTI,pak ZABEZPECENI a tam se ukaze tabulka,ve ktere mas kolonku PAMATOVAT SI HESLA NA SERVERECH,tam to zaskrtnes,nebo naopak,pak vymaz ZNOVU CELOU HISTORII.Jarka

• Citovat
  • Upravit
2785
4.12.10 00:20
Anonym0 píše:
Ahoj,zkus:NASTROJE,dole MOZNOSTI,pak ZABEZPECENI a tam se ukaze tabulka,ve ktere mas kolonku PAMATOVAT SI HESLA NA SERVERECH,tam to zaskrtnes,nebo naopak,pak vymaz ZNOVU CELOU HISTORII.Jarka

ale Ty to radíš ve Firefoxu,ona má Explorer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym0
4.12.10 00:21

Aha,tak to pardon,prehledla jsem ten Explorer :oops: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.12.10 00:23

ladaw - děkuji, podle Tvého návodu jsem to zvládla!!! :kytka: A děkuji také všem za pomoc…

• Citovat
  • Upravit
7782
4.12.10 08:31

Pokud máš explorer tak si nahoře na liště najeď na Nástroje-odstanit historii prohlížení a zaškrtni tam vymazat data ve formuláři a hesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová