Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,nudim se a tak me napadlo ze bysme si tu dneska mohli spestrit trochu vecer.Napadlo me ze by sme mohli napsat co se nam v zivote srandovniho stalo.Nebo i s detma.
Ps:aspon se trochu zasmejem a prijdem na jine myslenky
Tak ja pridam prvni prizpevek:Dala jsem moji dcerku v poledne spat po obede,to ji bylo 2roky a mesic,mela jeste plinky na spani a kdyz jsem ji dala spat,tak jsem nandala obed take me a priteli a kdyz jsem si sedla,tak jsem najednou prosklenymi dvermi videla Lucinku u dveri,tak jsem za ni sla a ona se pokajdila,hovinko bylo pomazane po stene v obyvaku a na zemi vysypany z pliny,nakonec do toho jeste slapla a sla hodit plinu do kose do loznice,tak jsem musela tepovat dva koberce a jako bonus myt stenu,dneska se tomu smeju ale kdyz to udelala tak jsem myslela ze ji pretrhnu.
tak to můžu přidat hned dnešní historku
Můj 8 letý bratr měl za úkol pracovní list na prvouku o rodině. zadání bylo psané formou doplnování slov : babička/dědeček- její/jeho jméno…Co měla/měl Rád v dětství… a podobné… četl to přesně tak jak to bylo napsáno čili jeho její a to se ptal jen baabičky. když došlo na babiččino zaměstnání(pracuje v knihovně) napsal slovo knihovna takto- kni hovna
Potom měl vyplnit informace o sobě… Kolik má hraček napsal Hotně 1000
čím by chtěl být až bude velký benktista(badmintonista) jak se jmenuje Danijel no sice už je ve druhé třídě, ale někdy všechno krásně pomotá ![]()
Ahoj s mým synem zažíváme legraci každý den.Tady je jedna z nich.Doma jsme trénovali diktát a napsal slovo volyně s malým V.Tak se ho ptám: Ríšo,to tvrdé Y máš sice dobře, ale máš tam jinou chybu…Co je to Volyně?A on mi v klidu odpoví: No maminko to je ženská od vola..........
![]()
Mám jednu dnešní. Byli jsme venku, potkali jsme kamarádku s její dcerkou, a Anežka jako obvykle nepozdravila. Tak jsem se ji zeptala proč nezdraví. Odpovědí mi bylo „Protože mám plný ruce a to nemůžu zdravit.“ Nechápu ![]()
Murka píše:
Mám jednu dnešní. Byli jsme venku, potkali jsme kamarádku s její dcerkou, a Anežka jako obvykle nepozdravila. Tak jsem se ji zeptala proč nezdraví. Odpovědí mi bylo „Protože mám plný ruce a to nemůžu zdravit.“ Nechápu
Murka píše:
Mám jednu dnešní. Byli jsme venku, potkali jsme kamarádku s její dcerkou, a Anežka jako obvykle nepozdravila. Tak jsem se ji zeptala proč nezdraví. Odpovědí mi bylo „Protože mám plný ruce a to nemůžu zdravit.“ Nechápu
Kdysi jsem kamarádce hlídala syna (tenkrát už mluvil - dnes už je mu 10 let) a v té době jsem byla tajně zamilovaná do bráchova kámoše…jenže on o mě - malou ségru neměl zájem…s kamarádkou jsme to hodně rozebírali a já řekla, že je Honza debil…za pár dní vezu kámoščinýho kluka na golfkách a potkáme toho kluka…a já říkám: „Ahoj Honzo…“ a na to malý Pavlík řekl: „Honza je debil.“ ![]()
Mám jednu, která se stala asi před dvěma měsíci. Měla jsem na rukou Berunku, která se mi (ve snaze najít bradavku) zakusovala do brady. Byl u toho Maty, tak jsem mu říkala: Tak a teď mě Berunka spapá. On se na mě zoufale podíval a odpověděl: Maminko já budu ale smutnej, že nebudeš mít hlavu… ![]()
barique píše:
Kdysi jsem kamarádce hlídala syna (tenkrát už mluvil - dnes už je mu 10 let) a v té době jsem byla tajně zamilovaná do bráchova kámoše…jenže on o mě - malou ségru neměl zájem…s kamarádkou jsme to hodně rozebírali a já řekla, že je Honza debil…za pár dní vezu kámoščinýho kluka na golfkách a potkáme toho kluka…a já říkám: „Ahoj Honzo…“ a na to malý Pavlík řekl: „Honza je debil.“
Palina.zl píše:
Mám jednu, která se stala asi před dvěma měsíci. Měla jsem na rukou Berunku, která se mi (ve snaze najít bradavku) zakusovala do brady. Byl u toho Maty, tak jsem mu říkala: Tak a teď mě Berunka spapá. On se na mě zoufale podíval a odpověděl: Maminko já budu ale smutnej, že nebudeš mít hlavu…
To je dobry,hodne si me rozesmala ![]()
Holky dobře se bavím ![]()
Jednou u nás byla kamarádka a já jsem si ji tak trochu stěžovala, že má Anežka příliš bujnou fantazii. Ona mi to nějak nechtěla věřit, že prý je A. ještě malá a že co si tak může vymýšlet. V tom přiběhla z pokoje A., na hlavě kuklu, v jedné ruce kbelík, v druhé vařečku a rozsvícenou baterku. Běhala po kuchyni, oháněla se vařečkou a hulákala ‚všechny vás dostanu‘. Pak přiběhla ke kamarádce, přetáhla ji tou vařečkou po koleni a prohlásila ‚teď jsem tě dostala, bubáku hnusnej‘. A. si hrála na lovce bubáků. Kamarádka pochopila, že s tou fantazií nekecám ![]()
Palina.zl píše:
Mám jednu, která se stala asi před dvěma měsíci. Měla jsem na rukou Berunku, která se mi (ve snaze najít bradavku) zakusovala do brady. Byl u toho Maty, tak jsem mu říkala: Tak a teď mě Berunka spapá. On se na mě zoufale podíval a odpověděl: Maminko já budu ale smutnej, že nebudeš mít hlavu…
Michaelakkk píše:
tak to můžu přidat hned dnešní historkuMůj 8 letý bratr měl za úkol pracovní list na prvouku o rodině. zadání bylo psané formou doplnování slov : babička/dědeček- její/jeho jméno…Co měla/měl Rád v dětství… a podobné… četl to přesně tak jak to bylo napsáno čili jeho její a to se ptal jen baabičky. když došlo na babiččino zaměstnání(pracuje v knihovně) napsal slovo knihovna takto- kni hovna
Potom měl vyplnit informace o sobě… Kolik má hraček napsal Hotně 1000
čím by chtěl být až bude velký benktista(badmintonista) jak se jmenuje Danijel no sice už je ve druhé třídě, ale někdy všechno krásně pomotá
Taky Maty jednou, když jsem se převlíkala (ve vysokém stupni těhu), vyvalil oči a říká: Maminko - upadne ti břicho
.
Je fakt, že ho musím naučit do budoucna skládat poklony…aktuálně je totiž naše „nejlepší“: Mámo, ty máš ale hezký prsíčka spadený
. S tím by asi časem u žádný holčiny neuspěl
![]()