Srandicky

10568
4.12.10 21:34

Srandicky

Ahojky,nudim se a tak me napadlo ze bysme si tu dneska mohli spestrit trochu vecer.Napadlo me ze by sme mohli napsat co se nam v zivote srandovniho stalo.Nebo i s detma.

Ps:aspon se trochu zasmejem a prijdem na jine myslenky

Tak ja pridam prvni prizpevek:Dala jsem moji dcerku v poledne spat po obede,to ji bylo 2roky a mesic,mela jeste plinky na spani a kdyz jsem ji dala spat,tak jsem nandala obed take me a priteli a kdyz jsem si sedla,tak jsem najednou prosklenymi dvermi videla Lucinku u dveri,tak jsem za ni sla a ona se pokajdila,hovinko bylo pomazane po stene v obyvaku a na zemi vysypany z pliny,nakonec do toho jeste slapla a sla hodit plinu do kose do loznice,tak jsem musela tepovat dva koberce a jako bonus myt stenu,dneska se tomu smeju ale kdyz to udelala tak jsem myslela ze ji pretrhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
4.12.10 21:40

tak to můžu přidat hned dnešní historku :D Můj 8 letý bratr měl za úkol pracovní list na prvouku o rodině. zadání bylo psané formou doplnování slov : babička/dědeček- její/jeho jméno…Co měla/měl Rád v dětství… a podobné… četl to přesně tak jak to bylo napsáno čili jeho její a to se ptal jen baabičky. když došlo na babiččino zaměstnání(pracuje v knihovně) napsal slovo knihovna takto- kni hovna :mrgreen: Potom měl vyplnit informace o sobě… Kolik má hraček napsal Hotně 1000 :mrgreen: čím by chtěl být až bude velký benktista(badmintonista) jak se jmenuje Danijel no sice už je ve druhé třídě, ale někdy všechno krásně pomotá :-)

• Citovat
  • Upravit
10568
4.12.10 21:42

to je dobry,jsem se nasmala pri tom h…e :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 21:52

Ahoj s mým synem zažíváme legraci každý den.Tady je jedna z nich.Doma jsme trénovali diktát a napsal slovo volyně s malým V.Tak se ho ptám: Ríšo,to tvrdé Y máš sice dobře, ale máš tam jinou chybu…Co je to Volyně?A on mi v klidu odpoví: No maminko to je ženská od vola.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.12.10 22:05

Mám jednu dnešní. Byli jsme venku, potkali jsme kamarádku s její dcerkou, a Anežka jako obvykle nepozdravila. Tak jsem se ji zeptala proč nezdraví. Odpovědí mi bylo „Protože mám plný ruce a to nemůžu zdravit.“ Nechápu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9214
4.12.10 22:07
Murka píše:
Mám jednu dnešní. Byli jsme venku, potkali jsme kamarádku s její dcerkou, a Anežka jako obvykle nepozdravila. Tak jsem se ji zeptala proč nezdraví. Odpovědí mi bylo „Protože mám plný ruce a to nemůžu zdravit.“ Nechápu :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.12.10 22:09
Murka píše:
Mám jednu dnešní. Byli jsme venku, potkali jsme kamarádku s její dcerkou, a Anežka jako obvykle nepozdravila. Tak jsem se ji zeptala proč nezdraví. Odpovědí mi bylo „Protože mám plný ruce a to nemůžu zdravit.“ Nechápu :lol:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
4.12.10 22:24

Kdysi jsem kamarádce hlídala syna (tenkrát už mluvil - dnes už je mu 10 let) a v té době jsem byla tajně zamilovaná do bráchova kámoše…jenže on o mě - malou ségru neměl zájem…s kamarádkou jsme to hodně rozebírali a já řekla, že je Honza debil…za pár dní vezu kámoščinýho kluka na golfkách a potkáme toho kluka…a já říkám: „Ahoj Honzo…“ a na to malý Pavlík řekl: „Honza je debil.“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
4.12.10 22:26

Mám jednu, která se stala asi před dvěma měsíci. Měla jsem na rukou Berunku, která se mi (ve snaze najít bradavku) zakusovala do brady. Byl u toho Maty, tak jsem mu říkala: Tak a teď mě Berunka spapá. On se na mě zoufale podíval a odpověděl: Maminko já budu ale smutnej, že nebudeš mít hlavu… :lol:

• Citovat
  • Upravit
10568
4.12.10 22:28
barique píše:
Kdysi jsem kamarádce hlídala syna (tenkrát už mluvil - dnes už je mu 10 let) a v té době jsem byla tajně zamilovaná do bráchova kámoše…jenže on o mě - malou ségru neměl zájem…s kamarádkou jsme to hodně rozebírali a já řekla, že je Honza debil…za pár dní vezu kámoščinýho kluka na golfkách a potkáme toho kluka…a já říkám: „Ahoj Honzo…“ a na to malý Pavlík řekl: „Honza je debil.“ :oops:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.12.10 22:29
Palina.zl píše:
Mám jednu, která se stala asi před dvěma měsíci. Měla jsem na rukou Berunku, která se mi (ve snaze najít bradavku) zakusovala do brady. Byl u toho Maty, tak jsem mu říkala: Tak a teď mě Berunka spapá. On se na mě zoufale podíval a odpověděl: Maminko já budu ale smutnej, že nebudeš mít hlavu… :lol:

To je dobry,hodne si me rozesmala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
4.12.10 22:47

Holky dobře se bavím :D
Jednou u nás byla kamarádka a já jsem si ji tak trochu stěžovala, že má Anežka příliš bujnou fantazii. Ona mi to nějak nechtěla věřit, že prý je A. ještě malá a že co si tak může vymýšlet. V tom přiběhla z pokoje A., na hlavě kuklu, v jedné ruce kbelík, v druhé vařečku a rozsvícenou baterku. Běhala po kuchyni, oháněla se vařečkou a hulákala ‚všechny vás dostanu‘. Pak přiběhla ke kamarádce, přetáhla ji tou vařečkou po koleni a prohlásila ‚teď jsem tě dostala, bubáku hnusnej‘. A. si hrála na lovce bubáků. Kamarádka pochopila, že s tou fantazií nekecám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
4.12.10 22:53
Palina.zl píše:
Mám jednu, která se stala asi před dvěma měsíci. Měla jsem na rukou Berunku, která se mi (ve snaze najít bradavku) zakusovala do brady. Byl u toho Maty, tak jsem mu říkala: Tak a teď mě Berunka spapá. On se na mě zoufale podíval a odpověděl: Maminko já budu ale smutnej, že nebudeš mít hlavu… :lol:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
4.12.10 22:55
Michaelakkk píše:
tak to můžu přidat hned dnešní historku :D Můj 8 letý bratr měl za úkol pracovní list na prvouku o rodině. zadání bylo psané formou doplnování slov : babička/dědeček- její/jeho jméno…Co měla/měl Rád v dětství… a podobné… četl to přesně tak jak to bylo napsáno čili jeho její a to se ptal jen baabičky. když došlo na babiččino zaměstnání(pracuje v knihovně) napsal slovo knihovna takto- kni hovna :mrgreen: Potom měl vyplnit informace o sobě… Kolik má hraček napsal Hotně 1000 :mrgreen: čím by chtěl být až bude velký benktista(badmintonista) jak se jmenuje Danijel no sice už je ve druhé třídě, ale někdy všechno krásně pomotá :-)
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
4.12.10 22:57

Taky Maty jednou, když jsem se převlíkala (ve vysokém stupni těhu), vyvalil oči a říká: Maminko - upadne ti břicho :lol: .
Je fakt, že ho musím naučit do budoucna skládat poklony…aktuálně je totiž naše „nejlepší“: Mámo, ty máš ale hezký prsíčka spadený :oops: :lol: . S tím by asi časem u žádný holčiny neuspěl :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová