Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
ráda bych uspořádala menší sraz nás (na)stávajících mladých maminek z Brna, které spojuje studium na VŠ. Beru to jako možnost pokecat s „podobně postiženými“ holkami, které dobře rozumí běžným starostem s tím spojenými. ![]()
Na místu a času srazu se můžeme domluvit v diskuzi níže. Má někdo zájem se přidat?
To by snad šlo, některé odpoledne. =) teď jde jen o to, aby to vyhovovalo i dalším, co by se rádi zúčastnili (pokud se někdo ozve).
@dlacatko já vím
to jen abych podpořila tady tu diskuzi
a stejně se to nějak nepovedlo…
Tak se domluvme aspoň my tři na termínu. =) Mám čas čt-pá odpoledne, jak to vidíte vy? místo - nejlíp někde ve středu Brna.
Já bych to viděla spíš na ten čtvrtek odpoledne ![]()
jinak v centru a poblíž znám pár kaváren, ale žádná s dětským kouktem nebo aspoň prostorem, kam by se vešel kočárek v případě @Pavla7 ![]()
Holky s casem vam dam jeste vedet…detskou kavarnu neznam…ani misto kde by mi poskytli detskou zidlicku…chjo
Zkusím něco vymyslet. když bude teplo, můžeme být někde na zahrádce v nekuřácké kavárně/hospůdce.
Jee, holky, taky bych se k vam rada pridala. Jedno ditko rocni a druhe na ceste.VS studuju, takze podminky snad splnuji:-)Vezmete mne mezi sebe? EVA
Co kdybychom zašly do Zemanovy cukrárny a kavárny na Josefské? mívají tam i zahrádku.