Krvácení po sexu a kusy z dělohy

Anonymní
18.7.12 15:24

Krvácení po sexu a kusy z dělohy

Ahoj holky… Asi před 2 měsicema jsem byla na potratu ve 12 tt.. Od te doby me vzdy při sexu i po boli břicho a krvacím. Dost silně. ted už jen při sexu a pak už nic.. Začali že me odchazet nějake velke kusy.. Dnes jsem byla u gynekologa a ten me ujistoval že je to sražena krev a ale že to krvacení normalni neni.. Při vyšetření zjistil, že se opravdu nejedna o srazenou krev ale neco jineho.. Volal i primarovi aby se přisel podivat.. Rekli že to neni normalni a když jsem se zeptalq jestli to je třeba tím že že to není jeste zahojeny po potratu a a ten sex tomu nějak vadi tak řekli že tím to neni.. :-/ měla jsem jit dnes na revizi děložního hrdla ale jelikož mam male dítě tak jdu až za tyden.. Chtěla jsem se zeptat, jestli s tímhle nemate nekdo zkusenosti a nevíte co by to mohlo byt.. Tvařili se u toho tak divne až mě to celkem vylekalo :-/ Pry musi kouknout do delohy aby mohli neco vyloučit.. Moc mi toho neřekli..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
19.7.12 16:03

Nejlepší by bylo zeptat se přímo nich. Na přímý dotaz, přímá odpověď. Takhle se budeš bát a užírat :hug: Akorát předpokládám, že to nepůjde po telefonu, ale zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.7.12 10:13

Prosím tě, teď mi jen napadlo… Doufám, že jsi jim řekla to, že jsi měla sex hned po revizi dělohy. Mohlo by to být důležité :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
21.7.12 12:53

Ano, je jasné že s tím jsem se musela taky přiznat :-/

• Citovat
  • Upravit
20777
22.7.12 23:33

@sikinka16 A už ses dozvěděla, co to je? Já měla nedávno výjezd - neustálé bolesti a kde nic, tu nic a mám zas 6-ti centimetrovou cystu na vaječníku. Ale po revizi jsem už zahojená, naštěstí. Ale tohle hrozně bolí, no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
budulinek2011
23.7.12 14:52

Ještě praě nevím… Ve stredu uz konečně jdu na ten zakrok tak už to vydržím a uvidím na co přijdou..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová