Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejlepší by bylo zeptat se přímo nich. Na přímý dotaz, přímá odpověď. Takhle se budeš bát a užírat
Akorát předpokládám, že to nepůjde po telefonu, ale zkus to.
Prosím tě, teď mi jen napadlo… Doufám, že jsi jim řekla to, že jsi měla sex hned po revizi dělohy. Mohlo by to být důležité ![]()
@sikinka16 A už ses dozvěděla, co to je? Já měla nedávno výjezd - neustálé bolesti a kde nic, tu nic a mám zas 6-ti centimetrovou cystu na vaječníku. Ale po revizi jsem už zahojená, naštěstí. Ale tohle hrozně bolí, no ![]()
Ještě praě nevím… Ve stredu uz konečně jdu na ten zakrok tak už to vydržím a uvidím na co přijdou..
Ahoj holky… Asi před 2 měsicema jsem byla na potratu ve 12 tt.. Od te doby me vzdy při sexu i po boli břicho a krvacím. Dost silně. ted už jen při sexu a pak už nic.. Začali že me odchazet nějake velke kusy.. Dnes jsem byla u gynekologa a ten me ujistoval že je to sražena krev a ale že to krvacení normalni neni.. Při vyšetření zjistil, že se opravdu nejedna o srazenou krev ale neco jineho.. Volal i primarovi aby se přisel podivat.. Rekli že to neni normalni a když jsem se zeptalq jestli to je třeba tím že že to není jeste zahojeny po potratu a a ten sex tomu nějak vadi tak řekli že tím to neni.. :-/ měla jsem jit dnes na revizi děložního hrdla ale jelikož mam male dítě tak jdu až za tyden.. Chtěla jsem se zeptat, jestli s tímhle nemate nekdo zkusenosti a nevíte co by to mohlo byt.. Tvařili se u toho tak divne až mě to celkem vylekalo :-/ Pry musi kouknout do delohy aby mohli neco vyloučit.. Moc mi toho neřekli..