Sražené tečky na hlavičce

Anonymní
30.11.10 22:27

sražené tečky na hlavičce

ahoj, dnes jsem malé našla na hlavičce pár sražených teček. Občas se umí totiž taky pořádně vztekat tak mě napadlo jestli se při vzteku nepodrápala a udělali se jí takové malinké krvavé sraženiny?nechci vypadat jak hysterka ale nevím jestli je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
30.11.10 22:47

Petechie se dělají například při onemocněních krve a nebo mechanicky, to znamená při vzteku, zvracení, větším zmáčknutí a podobně. Pokud se nerozšiřují po těle či nejsou jiné potíže, je vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
30.11.10 22:54

Taky si myslím že to budou petechie, náš starší to mívá po velkém vztekání :roll: kolem očí, ale pokud se bojíš tak se zeptej doktora ať máš klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
30.11.10 22:59

Máme po každé návštěvě lékaře, přesně jak říkají holky pokud tečky mizí a nerozšiřují se plošně, je vše v pořádku, kdybys ty plakala v kuse hystericky hodinu tak je máš taky, prdolky mají větší míru křiku tak se jim to děla raz dva. Neboj vše je v pořádku. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.10 14:57

díky za odpovědi, hned jsem klidnější. jinak jsou opravdu malinké takové tečky jako od špendlíku a je jich pár a nijak se nerozšiřují. mám jít ještě na kontrolu k doktorce tak se ji radši ještě pro jistotu zeptám…ještě jednou díky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure