Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, je to vul, ale sla bych na to konstruktivne. Takze ok, vadi mu, ze jsi tlustsi, tak zaprve at si ty kecy necha a za druhe, ze rada budes chodit 2× tydne cvicit, at si to zaridi tak, ze pojlida dítě a ty pujdes.
Mam zkusenost s tim, ze jsem po porodu mela vic jak pred detma a nemela jsem moc hlidani. Proste se hecnout, makat a drzet se v jidle. Ale muj muz si nikdy nedovolil mi rict, ze jsem tlusta.
@Cuddy píše:
No, je to vul, ale sla bych na to konstruktivne. Takze ok, vadi mu, ze jsi tlustsi, tak zaprve at si ty kecy necha a za druhe, ze rada budes chodit 2× tydne cvicit, at si to zaridi tak, ze pojlida dítě a ty pujdes.
Presne tak. Je to kreten a plus mu teda oznamit jeho hlidaci odpoledne, kdy vy si budete chodit cvicit.
Dala bych mu deti a s chuti vypadla do fitka, klidne 3×, 4× tydne. A muze zkusit ceknout ![]()
Sebevědomí člověka by nemělo spočívat v tom, jestli má o 5 kilo víc nebo míň. S materstvim u žen a s věkem u obou pohlaví se tělo mění, ať chceme nebo ne. Imho, mírně s věkem nabrat nějaké to kilo je ku prospěchu. Holt od chlapa 40+nečekám postavu jako u 18-letého zajíce a vice versa.
Příští dítě porodí on nebo prostě nebude. Anebo bude s chlapem, kterému nebude vadit dočasných 5 kg.
Důležité je sjednat si pořádek a vyjednat podmínky. Takže se s ním domluvíš na 2 odpoledne po 2 hodinách minimálně, abys mohla jít na svižnou vycházku 60 minut/rychlost 6km/hodinu, pak posilko břicha a relax v koupelně. Sundáš to, ale musí ti pomoct s tím hlídáním. Jídlo upravit.
Hubnutí moc neodkládej, ono to jde později hůře.
Nebo raději 3 x týdně.
A řeklas mu, ať si ty kecy nechá? Oni někdy jsou chlapy pěkný trubky, třeba táta říkal mámě melounku a vůbec mu prý nedošlo, že jako melounek sice trošku vypadala, ale že to bral, jako že má přece ráda melouny
no jestli ti ten tvůj fakt sráží sebevědomí vědomě, tak ti nestojí za to aby ses kvůli němu měnila! Taky ho přece budeš milovat až bude mít třeba pleš ![]()
@Tarlin ano řekla jsem mu to, ale jeho odpověď byla taková, že je to pravda. To přítel bohužel taková trubka není
on mi doslova říká, že jsem tlustá
já si nějak moc tlustá nepřijdu, jen o něco málo než předtím, ale že bych měla být až tak, když mi to připomíná snad skoro každý den to teda ne.
no přítel by nejradši měl nějakou sex bombu doma měl ![]()
@Anonymní píše:
@Tarlin ano řekla jsem mu to, ale jeho odpověď byla taková, že je to pravda. To přítel bohužel taková trubka není![]()
on mi doslova říká, že jsem tlustá
já si nějak moc tlustá nepřijdu, jen o něco málo než předtím, ale že bych měla být až tak, když mi to připomíná snad skoro každý den to teda ne.
no přítel by nejradši měl nějakou sex bombu doma měl
5 kilo navíc přece neni tloušťka a každá sexbomba taky v těhu pribere… A při těhu se choval jak? Můj manžel teda rychle pochopil, že se takový věci ženě neříkají.
Rázně tyhle kecy zarazit. Prostě si sednout, vyříkat a ať už se to neopakuje. Může začít mít kecy až budete mít tak 15-20 kg navíc…
Ahoj maminky. Zajímá mě váš názor. Než jsem otěhotněla měla jsem o 5 kilo míň než mám teď po porodu, snažím se to nějak shodit ale s malou nemám čas na cvičení momentálně. Každopádně ať se dostanu k hlavní věci proč sem píšu. Přítel mi neustále říká, že jsem tlustá a že bych měla zhubnout že jsem před otěhotněním byla hezký hubená. Docela mě to už štve ty jeho připomínky. Nepřijde mi že by se měl takhle chovat chlap k ženský, která mu porodila dítě..co čeká..bohužel nejsem jedna z těch, která se dostane do stejné formy jako před dítětem. Máte některá s tímto zkušenosti nebo jak tohle překousnout? Cvičit se chystám až na to bude čas a já budu mít energii. Dekuji a prosím anonymně.