sražený svetr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4220
1.4.09 15:54

sražený svetr

Ahoj,
prosím o radu. Dá se ještě něco udělat se sraženým svetrem? Nějak jsem si nevšimla, že se neměl odstřeďovat… tak je ted o trochu menší :oops:
Zkoušela jsem ho vytahat ještě mokrý, ale nepomohlo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
1.4.09 16:02

me se zdrcla oblibena vlnena cepice a nepomohlo nic. jinak prej se vlna srazi prudkou zmenou teploty, ty programy na vlnu pripousti studenou do teple pomalu. samotna teplota tolik nevadi a odstredenim se to spis vytaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
1.4.09 16:07

Mám zkušenost se sraženým vlněným svetrem (100% vlna) a bohužel z toho už je navždy trpasličí velikost :( Ale jsem zvědavá, jestli někdo něco šikovného poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
1.4.09 17:05

dá, můžeš ho dát někomu malému. já jsem kdysi srazila svůj oblíbený a te ho nosí neteřin medvěd :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
2.4.09 19:41
zaneth píše:
dá, můžeš ho dát někomu malému. já jsem kdysi srazila svůj oblíbený a te ho nosí neteřin medvěd :lol:

To bylo dobre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bbb
28.2.10 10:23

tak snad tohle pomuze

NATAHOVÁNÍ SRAŽENÉ VLNY: Rozpusťte 2 hrnky (500ml) soli v horké vodě a počkejte, než voda zchladne. Po 3 hodiny nechte namáčet látku v roztoku.
Je to odsud: http://old.greenpeace.cz/…py/tip7.html

• Citovat
  • Upravit
Naancy
19.1.12 15:54

Já mám problém opačný, svetr se mi při praní jaksi vytáhl, žádnou žirafu co by byla ochotná ho nosit v rodině nemáme a já ho mám opravdu ráda. Nevíte jak se dá proces obrátit??? :)

• Citovat
  • Upravit
Bbb1
19.1.12 16:10

srazit?

no jak pisi nahore: do teple vody a prudce ochladit; kdyz nezabere, tak do teplejsi… ale opatrne! nejlepe zchladit primo na sobe (nebo nekom lehce vetsim), treba studenou sprchou - tak je jistota, ze se nesrazi moc

drzim palec

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný