Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
prosím o radu. Dá se ještě něco udělat se sraženým svetrem? Nějak jsem si nevšimla, že se neměl odstřeďovat… tak je ted o trochu menší ![]()
Zkoušela jsem ho vytahat ještě mokrý, ale nepomohlo to
me se zdrcla oblibena vlnena cepice a nepomohlo nic. jinak prej se vlna srazi prudkou zmenou teploty, ty programy na vlnu pripousti studenou do teple pomalu. samotna teplota tolik nevadi a odstredenim se to spis vytaha.
Mám zkušenost se sraženým vlněným svetrem (100% vlna) a bohužel z toho už je navždy trpasličí velikost
Ale jsem zvědavá, jestli někdo něco šikovného poradí.
dá, můžeš ho dát někomu malému. já jsem kdysi srazila svůj oblíbený a te ho nosí neteřin medvěd ![]()
zaneth píše:
dá, můžeš ho dát někomu malému. já jsem kdysi srazila svůj oblíbený a te ho nosí neteřin medvěd
To bylo dobre
![]()
NATAHOVÁNÍ SRAŽENÉ VLNY: Rozpusťte 2 hrnky (500ml) soli v horké vodě a počkejte, než voda zchladne. Po 3 hodiny nechte namáčet látku v roztoku.
Je to odsud: http://old.greenpeace.cz/…py/tip7.html
Já mám problém opačný, svetr se mi při praní jaksi vytáhl, žádnou žirafu co by byla ochotná ho nosit v rodině nemáme a já ho mám opravdu ráda. Nevíte jak se dá proces obrátit??? ![]()
no jak pisi nahore: do teple vody a prudce ochladit; kdyz nezabere, tak do teplejsi… ale opatrne! nejlepe zchladit primo na sobe (nebo nekom lehce vetsim), treba studenou sprchou - tak je jistota, ze se nesrazi moc
drzim palec