Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My máme sedačku ze žluté eko kůže asi 3 roky a spokojenost!
Nechtěla jsem investovat do kůže, protože máme malé dítko a ty dokážou opravdu divy!
Sedačka z eko kůže nám nahradila drahou sedačku a až budou děti větší tak se koupí nová sedačka z kvalitnějšího materiálu
![]()
Ahojky, my meli z eko a po 4 lelech popraskala (je ale pravda, ze jsem ji za celou dobu nicim neosetrovala, krom cisteni mydlovou vodou). No a jako plus bych uvedla, ze spoustu nehod prezila oproti latkove, kterou uz bych musela x krat precalounit:-)
neprihlasena Kiera
Jaký je rozdíl mezi kůží, a eko kůží? Cenový, a normál kůže je lepší? Taky bych chtěla koženou sedačku, ale nevím jakou. teda jakou vím, ale z jaké kůže
Má Ikea taky eko?
Ahoj, máme sedačku z eko kůže přes 2 roky a maximální spokojenost. Zatím jsem ji také ničím jiným než mýdlovou vodou nemyla, tka se teď chystám koupit přípravek na eko.
Ahoj, máme sedačku z eco kůže v zelené barvě a maximální spokojenost. Máme jí něco málo přes 2 roky. Určitě doporučuji. Také jsem zvažovala pravou kůži, ale cenový rozdíl je opravdu velký a rozdíl v provedení minimální. ![]()
Dobrý den, ráda bych věděla zda studí eco kůže? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, zvažuji koupi nové sedačky z eko kůže, ale mám dvě kočičky. Má někdo zkušenost, zda je ekokůže odolná proti poškrábání od koček? Děkuji za odpověď