Srazit/nesrazit horečku?

Anonymní
4.5.16 13:24

Srazit/nesrazit horečku?

Ahoj, dotaz je jasný. Mám 39-39,5,ale cítím se pomerne dobře, hlava se mi nijak nemota ani nebolí. Srazeli byste v tomto případe a nebo ještě vyckali? Vyska te horečky me trochu desi, ale stav tomu neodpovídá…Měřila jsem 2 teploměry, takže chyba je vyloučena.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.5.16 13:26

Neprijde mi normalni takhle vysokou horecku nesrazet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.16 13:27

@JayLee když Já dávno netušila, že je to tolik. Tipovala jsem zvysenou teplotu. ;)

• Citovat
  • Upravit
3436
4.5.16 13:33

Teplota obecně nad 38 vyčerpává tělo, takže srážet, pokud nechceš brát paralen vlažná sprcha bude ok, pokud nemáš nemocné srdce, tam bych to nedoporučovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.16 13:42

No tak já si zase myslím, že pokud je ti „dobře“ můžeš hodně pít a jíst tak bych ani nesrážela, rychleji vyženeš patogéna :lol: Každý snáší horečku jinak, kluk má 39 a ani bych to neřekla že má tolik, jen lehne, tak většinou ani nesrážíme, pokud to neleze výš, holka už při 39 má „pět minut do smrti“ takže srážím o hodně dříve. Dala bych trochu na vnitřní pocit. Nejsem nějaký alternativní pomatenec, ale na druhou stranu horečka má určitý smysl a podporuje uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.5.16 13:55

Pokud se citis relativne dobre a prijimas dost tekutin, tak bych taky nesrazela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.5.16 14:03

Jestli ti není zle, tak bych taky nic nebrala a snažila se odpočívat. Na noc bych si už něco vzala. Předpokládám teda, že nejsi těhotná.

• Citovat
  • Upravit
sunshinegirl
4.5.16 14:06

Dvě diskuse kvůli jedné horečce? Máš horečku poprvé v životě, nebo co?

• Citovat
  • Upravit
3265
4.5.16 14:15

Já horečky nsrszim u sebe ani u dětí. Tělo s něčím bojuje právě tou horečkou - pokud je to virového původu, tak se ty víry horečkou zredukuji. Dáš Paralen nebo Brufen a tělo sníží teplotu. Ale ten problém tam pořád je.

Dobře je jíst kuřecí polévku a vitamíny B, C a D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
4.5.16 14:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
4.5.16 14:22
@sunshinegirl píše:
Dvě diskuse kvůli jedné horečce? Máš horečku poprvé v životě, nebo co?

I to je klidně možný. Já třeba horečky taky nemám, maximálně se vyšplhám tak na 37,5 a to není horečka. Ale tak cca před 7 lety mi začala teplota dost rapidně stoupat a došla až ke 40. A to člověk vlastně opravdu neví, co má dělat, když to nezná :lol: Tak jsem zalehla, na povel jsem dostala kýbl čaje a do rána mi bylo OK. Od tý doby už jsem zase žádnou neměla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex