Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@etatinek Na tebe jsem už dlouho v diskuzích nenarazila, pořád stejný
Taky se budu opakovat, h…o o tom víš, tak prosím neodsuzuj a nerýpej. Život může být i složitější než-li pouze důvody, které zmiňuješ
A promiň, Tobě tedy nemám chuť se ani v nejmenším svěřovat. Tvé názory neberu a jsi pro mne zakomplexovaný týpek, který je vysazený zcela výhradně na diskuze o nevěrách apod. Zde se vybít umíš, pochybuji však, že tomu tak je i v reálu. Napsat a činit je totiž rozdíl ![]()
@Anonymní píše:
@etatinek Na tebe jsem už dlouho v diskuzích nenarazila, pořád stejnýTaky se budu opakovat, h…o o tom víš, tak prosím neodsuzuj a nerýpej. Život může být i složitější než-li pouze důvody, které zmiňuješ
A promiň, Tobě tedy nemám chuť se ani v nejmenším svěřovat. Tvé názory neberu a jsi pro mne zakomplexovaný týpek, který je vysazený zcela výhradně na diskuze o nevěrách apod. Zde se vybít umíš, pochybuji však, že tomu tak je i v reálu. Napsat a činit je totiž rozdíl
Houbeles víme o politice, korupci, vraždění, krádežím, znásilňování, brání drog, gamblerství a kuplířství, tak prosím neodsuzujme a nerýpejme!!
Zajímavé, mě si pamatuješ, já tebe ne, co ty vlastně jsi zač?? Jen pouhopouhý anonym mezi tisíci dalšími, zasloužíš politování, protože neumíš vyřešit svůj život, ani životní situace, které ti přináší…
![]()
@etatinek Žehnám Ti! A upřímně z celého srdce Ti přeji, aby si se nikdy nedostal do podobné situace. Třeba by si na mě někdy vzpoměl, až nebudeš umět nějakou svou životní situaci vyřešit ![]()
Ono umět a moci je velký rozdíl ![]()
@Anonymní píše:
@etatinek Žehnám Ti! A upřímně z celého srdce Ti přeji, aby si se nikdy nedostal do podobné situace. Třeba by si na mě někdy vzpoměl, až nebudeš umět nějakou svou životní situaci vyřešit
Ono umět a moci je velký rozdíl
Všechno jde, když se chce…
![]()
Ahoj, jsem tady úúúplně nová, ale v tvém příběhu se úplně vidím - až na to, že v „rozhodném období“ (tedy po mém studijním pobytu v zahraničí)jsem se rozhodla pro „dokonalého“ chlapa a s dlouhodobým přítelem jsem se rozešla. Bylo to velmi těžké období, ale myslím, že jsem se rozhodla správně, i když v každém asi zůstane pocit „co kdybych se rozhodla..“.
Podle jejího psaní a příspěvků nepřipouštím…