Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak moc informací jsi nepodala, ale jestli to s ním chceš třikrát do měsíce ukončit, tak to ukonči. Jestli ho miluješ, na to ti tady nikdo neodpoví ![]()
člověk přijde na to co měl až když o to přijde.
Nebo se mu uleví, tak to zkuste. Odloučení napoví…
@dorinka01 píše: člověk přijde na to co měl až když o to přijde.
Nebo se mu uleví, tak to zkuste. Odloučení napoví…
presne tak ![]()
Já vím
Říkám, už jsem zoufalá a nevím právě jestli s ním nezůstávám jen kvůli malé…A zajímá mě kdo z Vás to tady taky řešil zda zůstat nebo odejít co se mu honilo hlavou ![]()
Myslíš tedy aby se na nějaký čas třeba odstěhoval?Jakože pauza??
taky jsem si kladla tu stejnou otazku, po petiletem vztahu jsem se snim rozesla,stval me kazdym slovem,uz me vztah nebavil,rovnou jsem zacala chodit sjinym chlapem a do dvou tydnu jsem pochopila,ze jsem udelala nejvetsi omyl sveho zivota a s prosikem se vratila zpet k priteli,ten se taky zmenil pochopil,ze o me muze lehce prijit, tet cekame miminko a je to nejbajecnejsi chlap na svete kteryho opravdu MILUJU
![]()
Momentálně ho nemiluješ. Otázka je, proč. Co ti vadí, jestli jsi ve stresu atd. Na to si musíš odpovědět, abys věděla, zda to má v budoucnu ještě šanci, zda půjde krizi překonat a znovu se do něj zamilovat nebo ne.
Ta pauza taky není špatnej nápad, alespoň si oba ujasníte, co chcete a jestli spolu máte zůstat..
@Lilišák píše:
kdybys opravdu milovala tak nad tim ani nepremyslis
spíš naopak kdyby nemilovala tak si tu otázku nepokládá ![]()
A já mám období kdy si takovou otázku taky pokládám často.Už 13 let
a stejně vim že miluju ale prostě někdy mě neskutečně sere stejně asi jako já jeho ![]()
@Kamča.dalmatinka píše:
spíš naopak kdyby nemilovala tak si tu otázku nepokládáA já mám období kdy si takovou otázku taky pokládám často.Už 13 let
a stejně vim že miluju ale prostě někdy mě neskutečně sere stejně asi jako já jeho
Jak se nekdo může ptát ostatních jestli miluje nebo ne..snad si ty musíš být jista a vedet zda milujes nebo ne!!! ![]()
Já říkám, že když někoho miluješ, tak to víš jistě a neptáš se.
Ostatnich se ptat nemuzes,kazda tu stejne budeme mit jiny nazor
treba by vam pomohla pauza, odjet treba na dva tydny k rodicum a uvidis jestli ti chybi a nebo ne, pokud ne tak je to spatny ![]()
Ahoj
Potřebuju poradit a to jak zjistit jestli chlapa ještě miluju???Vím, zní to asi divně
Ale já už fakt nevím co dělat.Máme spolu dítě, jsme spolu 5 let a navštěvujeme manž.poradnu, přes to všechno mám chuť tak 3× do měsíce vše ukončit…mám „záchvaty“při kterých ho už fakt nemůžu vystát. Když řeknu, že už to takhle nejde, že s ním nebudu, tak řekne tak se mnou nebuď.Řekl to už nesčetněkrát