Miluju ho?

Anonymní
4.6.12 18:05

Miluju ho?

Ahoj :mavam: Potřebuju poradit a to jak zjistit jestli chlapa ještě miluju???Vím, zní to asi divně :roll: Ale já už fakt nevím co dělat.Máme spolu dítě, jsme spolu 5 let a navštěvujeme manž.poradnu, přes to všechno mám chuť tak 3× do měsíce vše ukončit…mám „záchvaty“při kterých ho už fakt nemůžu vystát. Když řeknu, že už to takhle nejde, že s ním nebudu, tak řekne tak se mnou nebuď.Řekl to už nesčetněkrát :cert:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
657
4.6.12 18:10

Tak moc informací jsi nepodala, ale jestli to s ním chceš třikrát do měsíce ukončit, tak to ukonči. Jestli ho miluješ, na to ti tady nikdo neodpoví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2275
4.6.12 18:11

člověk přijde na to co měl až když o to přijde.
Nebo se mu uleví, tak to zkuste. Odloučení napoví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
4.6.12 18:13
@dorinka01 píše: člověk přijde na to co měl až když o to přijde.
Nebo se mu uleví, tak to zkuste. Odloučení napoví…

presne tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 18:13

Já vím :roll: Říkám, už jsem zoufalá a nevím právě jestli s ním nezůstávám jen kvůli malé…A zajímá mě kdo z Vás to tady taky řešil zda zůstat nebo odejít co se mu honilo hlavou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.12 18:14

Myslíš tedy aby se na nějaký čas třeba odstěhoval?Jakože pauza??

• Citovat
  • Upravit
Lilišák
4.6.12 18:56

kdybys opravdu milovala tak nad tim ani nepremyslis

• Citovat
  • Upravit
72
4.6.12 19:00

taky jsem si kladla tu stejnou otazku, po petiletem vztahu jsem se snim rozesla,stval me kazdym slovem,uz me vztah nebavil,rovnou jsem zacala chodit sjinym chlapem a do dvou tydnu jsem pochopila,ze jsem udelala nejvetsi omyl sveho zivota a s prosikem se vratila zpet k priteli,ten se taky zmenil pochopil,ze o me muze lehce prijit, tet cekame miminko a je to nejbajecnejsi chlap na svete kteryho opravdu MILUJU :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.6.12 19:01

Momentálně ho nemiluješ. Otázka je, proč. Co ti vadí, jestli jsi ve stresu atd. Na to si musíš odpovědět, abys věděla, zda to má v budoucnu ještě šanci, zda půjde krizi překonat a znovu se do něj zamilovat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
4.6.12 19:15

Ta pauza taky není špatnej nápad, alespoň si oba ujasníte, co chcete a jestli spolu máte zůstat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.6.12 19:21
@Lilišák píše:
kdybys opravdu milovala tak nad tim ani nepremyslis

spíš naopak kdyby nemilovala tak si tu otázku nepokládá :palec:

A já mám období kdy si takovou otázku taky pokládám často.Už 13 let :mrgreen: a stejně vim že miluju ale prostě někdy mě neskutečně sere stejně asi jako já jeho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
4.6.12 19:22
@Kamča.dalmatinka píše:
spíš naopak kdyby nemilovala tak si tu otázku nepokládá :palec:A já mám období kdy si takovou otázku taky pokládám často.Už 13 let :mrgreen: a stejně vim že miluju ale prostě někdy mě neskutečně sere stejně asi jako já jeho :lol:
:potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
4.6.12 19:51

Jak se nekdo může ptát ostatních jestli miluje nebo ne..snad si ty musíš být jista a vedet zda milujes nebo ne!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
5.6.12 08:18

Já říkám, že když někoho miluješ, tak to víš jistě a neptáš se.

• Citovat
  • Upravit
72
5.6.12 10:07

Ostatnich se ptat nemuzes,kazda tu stejne budeme mit jiny nazor :P treba by vam pomohla pauza, odjet treba na dva tydny k rodicum a uvidis jestli ti chybi a nebo ne, pokud ne tak je to spatny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí