Dítě rozvedených rodičů na svatbě

Anonymní
4.6.12 12:33

Dítě rozvedených rodičů

Mám takový dotaz- představte si, že přijdete na velkou svatbu, která se plánuje dlouho dopředu a ženich tam má dítě z prvního manželství- to, v čem je to dítě oblečeno je vizitka toho otce nebo bývalé manželky a matky dítěte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1702
4.6.12 12:35

Podle mě obou dvou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
4.6.12 12:36

ja bych rekla ze predevsim otce. on si ho bere sebou na svatbu, mel by dohlidnout jak je obleceny.
matka kdyby si ho vzala sebou na svatbu a nevhodne ho oblikla, tak by to na otce taky nesvadela a byla by to zase jeji vizitka…

Edit. jen nechapu proc nova zena otce-zenicha nedohlidla. takze bych rekla ze je to vizitka otce a jeho nove zeny :roll:

Příspěvek upraven 04.06.12 v 12:39

• Citovat
  • Upravit
20557
4.6.12 12:37

Je to vizitka otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
4.6.12 12:37

jestli je dítěti 21, tak je to především jeho vizitka… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SayaSt
4.6.12 12:38
@dalimil píše:
jestli je dítěti 21, tak je to především jeho vizitka… :-)
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.12 12:39
@peggy.sl píše:
Je to vizitka otce.

Díky, taky si myslím. Jde mi o to, že ex se žení, rok plánuje svatbu, bude tam strašně moc lidí a v čem půjde jeho dítě, je mu naprosto šumák a chce ho vzít v riflích a teniskách, tak jen sonduju, jestli to bude moje ostuda nebo jeho.

• Citovat
  • Upravit
stazinka09
4.6.12 12:40

podle mě otce, jednoznačně. Po dobu pobytu u druhého rodiče, je v jeho péči = je to jeho starost, má zajistit oblečení adekvátně programu v tomhle případě svatbě

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.6.12 12:40
@dalimil píše:
jestli je dítěti 21, tak je to především jeho vizitka… :-)

Dítě chodí na 1.st zákl.školy

• Citovat
  • Upravit
SayaSt
4.6.12 12:42
@Anonymní píše:
Díky, taky si myslím. Jde mi o to, že ex se žení, rok plánuje svatbu, bude tam strašně moc lidí a v čem půjde jeho dítě, je mu naprosto šumák a chce ho vzít v riflích a teniskách, tak jen sonduju, jestli to bude moje ostuda nebo jeho.

a jeho nove nastavajici je to jedno jak bude obleceny?

ja jsem rozvedena, kdyby se muj ex zenil, rekla bych mu at si obleceni na dceru sezene-koupi
ja kdybych se znovu vdavala a pritel ma dceru z prvniho manzelstvi, tak bych dohledla na obleceni jak me dcery, tak i jeho

• Citovat
  • Upravit
17226
4.6.12 12:44

Ahoj, řekla bych, že je to vizitka otce. Jeho svatba, jeho dítě, jeho ostuda či pícha ;) Pokud si dítě bere druhý rodič, musí mu zajistit vše potřebné na pobyt u něj doma(samozřejmě kromě velmi drahých věcí po domluvě s prvním rodičem). Oblečení na svatbu není nic drahého a dá se pro děti i půjčit.
Takže se tím netrap a vydej syna, v čem si otec přeje 8)

Příspěvek upraven 04.06.12 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.6.12 12:44

chlapům je tohle tak nějak jedno, toto řeší jen ženské. Ještě jsem neslyšela, že by se chlapi na svatbě (třeba) bavili o tom, kdo má co na sobě a už vůbec ne co mají na sobě děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
4.6.12 12:47
@Anonymní píše:
Dítě chodí na 1.st zákl.školy

A je to kluk nebo holčička? Třeba aby holčině nebylo líto, že neměla parádní šatičky. :( Tatík ať si nadloube, když to neřeší :lol:

• Citovat
  • Upravit
31594
4.6.12 12:47

Teda když pominu, jak plytké a dětinské je tohle, tak je to snad dítě ženicha, předpokládám, že matka dítěte se na jeho svatbě nevyskytuje, takže by měl mít hlavně otec zájem, aby dítě na svatbě vypadalo k světu.
Tomu by měla předcházet domluva s matkou, pokud dítě připravuje ona, tak co mu dá a případně i extra příspěvek na vhodné společenské odění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 12:50
@stazinka09 píše:
A je to kluk nebo holčička? Třeba aby holčině nebylo líto, že neměla parádní šatičky. :( Tatík ať si nadloube, když to neřeší :lol:

Je to kluk, který je zatím ve věkum kdy je mu šumák, co má na sobě. Já pro něj dělám první poslední, ale fakt se mi nechce jít kupovat či shánět boty a oblek na jeho svatbu, které navíc už nejspíš nevyužije, taky mám omezené finance.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky