Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja bych rekla ze predevsim otce. on si ho bere sebou na svatbu, mel by dohlidnout jak je obleceny.
matka kdyby si ho vzala sebou na svatbu a nevhodne ho oblikla, tak by to na otce taky nesvadela a byla by to zase jeji vizitka…
Edit. jen nechapu proc nova zena otce-zenicha nedohlidla. takze bych rekla ze je to vizitka otce a jeho nove zeny ![]()
Příspěvek upraven 04.06.12 v 12:39
@peggy.sl píše:
Je to vizitka otce.
Díky, taky si myslím. Jde mi o to, že ex se žení, rok plánuje svatbu, bude tam strašně moc lidí a v čem půjde jeho dítě, je mu naprosto šumák a chce ho vzít v riflích a teniskách, tak jen sonduju, jestli to bude moje ostuda nebo jeho.
podle mě otce, jednoznačně. Po dobu pobytu u druhého rodiče, je v jeho péči = je to jeho starost, má zajistit oblečení adekvátně programu v tomhle případě svatbě
@dalimil píše:
jestli je dítěti 21, tak je to především jeho vizitka…
Dítě chodí na 1.st zákl.školy
@Anonymní píše:
Díky, taky si myslím. Jde mi o to, že ex se žení, rok plánuje svatbu, bude tam strašně moc lidí a v čem půjde jeho dítě, je mu naprosto šumák a chce ho vzít v riflích a teniskách, tak jen sonduju, jestli to bude moje ostuda nebo jeho.
a jeho nove nastavajici je to jedno jak bude obleceny?
ja jsem rozvedena, kdyby se muj ex zenil, rekla bych mu at si obleceni na dceru sezene-koupi
ja kdybych se znovu vdavala a pritel ma dceru z prvniho manzelstvi, tak bych dohledla na obleceni jak me dcery, tak i jeho
Ahoj, řekla bych, že je to vizitka otce. Jeho svatba, jeho dítě, jeho ostuda či pícha
Pokud si dítě bere druhý rodič, musí mu zajistit vše potřebné na pobyt u něj doma(samozřejmě kromě velmi drahých věcí po domluvě s prvním rodičem). Oblečení na svatbu není nic drahého a dá se pro děti i půjčit.
Takže se tím netrap a vydej syna, v čem si otec přeje ![]()
Příspěvek upraven 04.06.12 v 12:45
chlapům je tohle tak nějak jedno, toto řeší jen ženské. Ještě jsem neslyšela, že by se chlapi na svatbě (třeba) bavili o tom, kdo má co na sobě a už vůbec ne co mají na sobě děti ![]()
@Anonymní píše:
Dítě chodí na 1.st zákl.školy
A je to kluk nebo holčička? Třeba aby holčině nebylo líto, že neměla parádní šatičky.
Tatík ať si nadloube, když to neřeší ![]()
Teda když pominu, jak plytké a dětinské je tohle, tak je to snad dítě ženicha, předpokládám, že matka dítěte se na jeho svatbě nevyskytuje, takže by měl mít hlavně otec zájem, aby dítě na svatbě vypadalo k světu.
Tomu by měla předcházet domluva s matkou, pokud dítě připravuje ona, tak co mu dá a případně i extra příspěvek na vhodné společenské odění.
@stazinka09 píše:
A je to kluk nebo holčička? Třeba aby holčině nebylo líto, že neměla parádní šatičky.Tatík ať si nadloube, když to neřeší
Je to kluk, který je zatím ve věkum kdy je mu šumák, co má na sobě. Já pro něj dělám první poslední, ale fakt se mi nechce jít kupovat či shánět boty a oblek na jeho svatbu, které navíc už nejspíš nevyužije, taky mám omezené finance.
Mám takový dotaz- představte si, že přijdete na velkou svatbu, která se plánuje dlouho dopředu a ženich tam má dítě z prvního manželství- to, v čem je to dítě oblečeno je vizitka toho otce nebo bývalé manželky a matky dítěte?