Dítě rozvedených rodičů na svatbě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
4.6.12 12:52

Pro mě je to vizitka otce, na jehož svatbě to dítě je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
4.6.12 12:53
@Anonymní píše:
Díky, taky si myslím. Jde mi o to, že ex se žení, rok plánuje svatbu, bude tam strašně moc lidí a v čem půjde jeho dítě, je mu naprosto šumák a chce ho vzít v riflích a teniskách, tak jen sonduju, jestli to bude moje ostuda nebo jeho.

v teniskách a riflích mu bude pohodlno. Já tedy tyhle svatební zvyky, rituály a nutnosti upřímě nenávidím, takže bych i synovi žádný oblek nenutil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
4.6.12 12:55
@Anonymní píše:
Je to kluk, který je zatím ve věkum kdy je mu šumák, co má na sobě. Já pro něj dělám první poslední, ale fakt se mi nechce jít kupovat či shánět boty a oblek na jeho svatbu, které navíc už nejspíš nevyužije, taky mám omezené finance.

Tohle chápu. Měl by to zajišťovat otec, však mu může oblek půjčit. Nebo jak psala @Gladys po domluvě s Tebou, to zajistíš Ty, ale náklady půjdou za otcem.

• Citovat
  • Upravit
8566
4.6.12 12:55
@Anonymní píše:
Je to kluk, který je zatím ve věkum kdy je mu šumák, co má na sobě. Já pro něj dělám první poslední, ale fakt se mi nechce jít kupovat či shánět boty a oblek na jeho svatbu, které navíc už nejspíš nevyužije, taky mám omezené finance.

Pokud je to otci jedno, že bude v teniskách a riflích, tak to vůbec neřeš ;) . Stejně ty načančané nastrojené děti jsou „nastrojené“ jen prvních deset fotek a pak jsou zmazané nebo převlečené do „pohodlna“. Tak se tím netrap.. ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
4.6.12 12:57
@dalimil píše:
v teniskách a riflích mu bude pohodlno. Já tedy tyhle svatební zvyky, rituály a nutnosti upřímě nenávidím, takže bych i synovi žádný oblek nenutil…
:lol: :lol: No je fakt, že jsem byla teď na 2 svatbách a v čem tam ty lidi chodili :mrgreen: :mrgreen: . Možná kluk zapadne. Jinak bych se netrápila, když to neřeší ani kluk ani táta.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
@dalimil píše:

No, ono nejde ani o to zda nutit, či nenutit, já se jen bojím, aby tam ostatní děti nebyly pěkně obléknuté a aby on sám si neuvědomil, že je tam jediný, co nemá sváteční oblečení. A je mi líto, že jeho otci je to u zadku a myslím si, že se mu nechce investovat nějakých pár stovek za půjčovnu.

• Citovat
  • Upravit
233

když se ex ženil dala jsem synovi rifle, hezkou kostkovanou košili a botasky -snad nikdo nepočítá s tím, že by na svatbě byli malošci v oblecích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 12:59
@woodcock píše:
když se ex ženil dala jsem synovi rifle, hezkou kostkovanou košili a botasky -snad nikdo nepočítá s tím, že by na svatbě byli malošci v oblecích…

Jenže na té svatbě bude přes sto lidí. Já nikdy na tak velké svatbě nebyla, ale myslím si, že to bude asi jiné, než svatba o dvaceti lidech :think:

• Citovat
  • Upravit
17226
4.6.12 13:02

Zakladatelko, já tě plně chápu, že se cítíš asi trošku trapně, nejistě nebo prostě blbě, že ty, jako matka vysíláš společné dítě na svatbu v riflích a botaskách. A možná se bojíš pomluvy, pokud máte společné známé, kteří na svatbu přijdou. Nevím, jaký máte vztah s otcem syna, ale ještě jednou mu zavolej, zda by nebylo lepší syna obléci do společenštějšího oděvu - např. nějaké kožené boty, které má od jara, plátěné kalhoty nebo hodně tmavé džíny a košile nebo hezké tričko s límečkem a pro případ zimy nějaký hezký svetřík :nevim: Měla bys lepší pocit. Nemusí to být přímo oblek. Ale v džínách a teniskách bych asi nevyslala ani já, sportovní typ :oops:
Něco lepšího se dobře shání i v bazárkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
4.6.12 13:04
@woodcock píše:

No, pokud je to velká honosná svatba, a jedná se o svatbu otce/matku toho dítěte, tak bych si dítě asi oblékla do nějakého „kvádra“, alespoň kvůli fotkám :think: ;) Pak klidně mít sebou náhradní obelčení.

Příspěvek upraven 04.06.12 v 13:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
4.6.12 13:04

tím spíš, předloni jsme na jedné takové byli a právě děcka převážně v riflích -hlavně kluci. Nikdo to neřešil, jde o pohodlí a matky nemuseli vyšilovat z fleku na tesilkách a bílých košilkách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.6.12 13:06
@Anonymní píše:
Jenže na té svatbě bude přes sto lidí. Já nikdy na tak velké svatbě nebyla, ale myslím si, že to bude asi jiné, než svatba o dvaceti lidech :think:

Nejde o to, kolik lidí na svatbě bude, jako spíš v jakém duchu svatba bude. Zahradní grilovačka nebo zámecká hogofogo akce? Na té první bude asi spíše neformální oblečení. Na té druhé budou i dětičky nastrojené…

Dala bych mu košili, plátěné kalhoty a sandálky. Rvát dítě v létě do riflí mi přijde jako zhůvěřilost. Vůbec moc nechápu mánii kupovat i maličkým dětem rifle, místo plátěňáků. No ale to už je na jinou debatu, omlouvám se za OT… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.6.12 13:09
@Wiolla píše:
Nejde o to, kolik lidí na svatbě bude, jako spíš v jakém duchu svatba bude. Zahradní grilovačka nebo zámecká hogofogo akce? Na té první bude asi spíše neformální oblečení. Na té druhé budou i dětičky nastrojené…Dala bych mu košili, plátěné kalhoty a sandálky. Rvát dítě v létě do riflí mi přijde jako zhůvěřilost. Vůbec moc nechápu mánii kupovat i maličkým dětem rifle, místo plátěňáků. No ale to už je na jinou debatu, omlouvám se za OT… ;)

On není maličký, je to předpuberťák :) . Plátěné kalhoty bohužel momentálně nemá, má skoro samé 3/4 nebo džíny.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
4.6.12 13:12

Já si zase myslím, že to bude vizitka toho, koho mají svatebčané méně rádi. Tedy extchýně nebude říkat, že se její synek zbláznil, ale „koukněte, co má na sobě, jako by ho jeho máma nemohla oblíct slušně, když ví, že jde na svatbu“…

• Citovat
  • Upravit
8911
4.6.12 13:13
@Anonymní píše:
On není maličký, je to předpuberťák :) . Plátěné kalhoty bohužel momentálně nemá, má skoro samé 3/4 nebo džíny.

Ale dyť já vím, já jsem to pochopila. Jen jsem trochu generalizovala. Pak bych vybrala nejčernější rifle, dala sandálky a nejslušnější tričko.

Btw vy jste na tom s ex tak, že se na tom nemůžete domluvit? Jako že bys mu zavolala a řekla, že jsi viděla pěkné kalhoty a košili, že to stojí tolik a toli, že to mladýmu koupíš a na svatbu ho takto do slušna oblečeš, ale že ti na to má dát peníze? Že chápeš, že je to to poslední, na co má teď náladu a čas to řešit, takže to klidně zařídíš, ale financovat jeho svatbu nebudeš? To by jako nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí