Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, taky přidám svůj názor. Já se vdávala v září, kluk byl v obleku, přestože jsme byli malá svatba. Pokud by se ženil ex, určitě by jsme to spolu probrali a domluvili se. Asi bych to musela zajistit já, ale chtěla bych aby oblečení zaplatil, nebo se na tom z většiny podílel. Ale záleží jaké máte mezi sebou vztahy. Je jasné, že klukovi je to jedno v čem půjde, alespoň ve většině, ale pokud by to bylo jedno i ex, asi by to nebylo jedno mě, a záleželo by mi na tom, aby nějak vypdal. Takže tě chápu. Ještě podotknu, že jsem klukovi kupovala komplet kalhoty, vestu i sako v tržnici, byl moc pěkný a vyšel mě na 500,–.
Řekla bych,že je to hlavně jeho vizitka…já teda kluky nebudu strojit do košil-mají bílá polo trička a ještě zkusím sehnat nějaké pláťáky(moje svatba) a přítelovu malou nastrojíme my-jen doufám,že bude mít aspoň slušný botičky(samo jí řeknem,ať si je vezme,když ne,koupíme).Pokud se bude ženit ex,tak asi ta jeho nakoupí-alespoň to tak kluci podali,takže tam snad budu řešit já jen ty botky ![]()