Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, dnes jsem byla na druhé kontrole a prý krásně rosteme
, prcek má cca 13 mm a doktor říkal, že to je zatím tak od oka 7+3 (vím, kdy byla ovulace a mám být 6+6), takže je to velikostně v pořádku…ptala jsem se ho, že jsem četla, že už by mohlo být vidět srdíčko a on říkal, že jo, ale že ho nevidí…může to být třeba starým ultrazvukem?samotný ten monitor se mi zdá dost malej a přijde mi, že to ani nemá extra moc funkcí - ani jsem ho neviděla, že by si to třeba zvětšil nebo tak…
byla jste taky některá zhruba v tomto týdnu a srdíčko neviděla?
na to nemusi mit ultravuk vselijake funkce aby ti ukazal srdecni akci… a utz musi byt normalni,jelikoz slouzi k odhaleni nemoci,cyst apd.,takze starym suntem to nebude…
tak pookud podle ovulky jsi tehu kratsi dobu,tak je mozne,ze se tepr ukaze…ja mela treba 5+6tt srdecni akci…ale jspou holky co ji kmaji treba az v 9tt
První dítě dle ms 8+0, dle utz 5+3, srdeční akce nebyla, za 14dnů už ano. Ale jsem si téměř jistá, že jsem na tom prvním utz byla cca 6+něco, podle prvního pozitvního testu by to měření utz nevycházelo.
Ahoj, já byla na prvním UTZ dle MS 7+6tt, fazolka byla veliká 1,59 cm a měli jsme srdíčko. ![]()
Na příští kontrole už ho určitě uvidí,plod může být mladší.Mě bylo vidět až 7+6tt ![]()