Srdeční akce - od kdy prosím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
3.5.16 20:42

No jestli bylo vidět, buď ráda, je to tedy sakra brzy… Spiše byla ovulace dřive :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
3.5.16 22:32

Možné to určitě je. :) Srdíčko jde vidět kolem toho 6. týdne, ale pokud počítáš podle MS tak to moc nepočítej. Často se stáří miminka liší podle MS a UTZ. Spíš skoro vždycky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.7.17 15:15

@Galadwen ahoj chtěla bych jsem se poradit v pondělí jsem byla na ultrazvuku a jsem v cca8t ale Doktor nevidel srdecni akci a ve čtvrtek mám jít na kyretaz bojím se aby se něco neúspěchalo muže se objevit srdeční akce nebo ne mám strach nechci o plod prijit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.4.18 11:02

@Lolinka79 a průkazku Vám už dal mebo kdy ji dostanete? ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
13.8.18 17:37

Dneska sem byla 5+6 na kontrole a doktor řekl, že v pondělí mam přijít na kontrolu, a když nebude srdce vidět, tak mě posle do nemocnice na portat.....tak jsme taky zvedavá. Byl vidět gestační i žloutkový váček, 11mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.18 19:21

Janicka123456

Dobrý den dnes jsem byla na ultrazvuku jsem 8tt a paní doktorka nemohla najít srdíčko jsem dost vyplašena nevím co mám teď dělat nemůžete mi někdo poradit ????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
11.9.18 19:23

@Janicka123456 a rekla ti co bude dal? Mela by ti nechat vzit krev, pak znova cca za 3-4 dny aby se vedelo jak roste hcg nebo neklesa a pak udelat zase kontrolni utz…
Co ti rekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.18 19:26

Janička 123456

@Maneki ona mi jen řekla že mám příď za týden na další ultrazvuk a jak prý furt nebude to srdíčko tak musím na potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
11.9.18 19:28

@Janicka123456 me taky na poprve nebylo srdicko videt a priste uz ano. Bylo to tim, ze jsem mela pozdeji ovulaci nez v prostred cyklu.. hlavne klid! Rovnou mi dr. rekla, ze je normalni napoprve nevidet..cekani je des, ale nepanikar :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.18 19:29

@Lea L tak to jse mi ulevilo Teda děkuji mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.9.18 23:42

Ja jsem v 6. tydnu uz mela srdecni akci.
Snad to bude dobry ,ale 8 tyden uz je docela dlouho :-( At to Ti to dobre dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.21 14:09

@zaneth ahoj, prosimte, dnes jsem byla na gynde. Jsem 6tt a doktor videl malinke miminko ale zadne srdicko. Vyprosila jsem si jeste tyden jinak me chtel uz posilat do nemocnice. Myslis ze prcek ma sanci?

• Citovat
  • Upravit
556
8.4.21 14:23

Mě říkali, že mám přijít až budu 7tt klidně i víc, aby srdce už bylo vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
8.4.21 14:24
@Anonymní píše:
@zaneth ahoj, prosimte, dnes jsem byla na gynde. Jsem 6tt a doktor videl malinke miminko ale zadne srdicko. Vyprosila jsem si jeste tyden jinak me chtel uz posilat do nemocnice. Myslis ze prcek ma sanci?

No já sem měla vidět srdíčko v 6+6
Tak týden ještě počkej a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
8.4.21 14:29
@Anonymní píše:
@zaneth ahoj, prosimte, dnes jsem byla na gynde. Jsem 6tt a doktor videl malinke miminko ale zadne srdicko. Vyprosila jsem si jeste tyden jinak me chtel uz posilat do nemocnice. Myslis ze prcek ma sanci?

Proc do nemocnice, co je to za blbost? Neni problem jeste nekde?
Nikdo normalni vas v 6tt neposle na zakrok kvuli tomu, ze jeste neni srdecni cinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí