Srdeční akce - od kdy prosím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
16.3.11 17:47

Ja mela srdicko vzdy 6++4tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.3.11 11:42

já taky tak nějak…v šestém nebo v sedmém týdnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.3.11 11:44

v 5tt jeste nic.. a pak v 8tt uz tlouklo jako o zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.3.11 14:13

Ahoj, mám podobný problém, podle lékaře jsem 6+3tt a na ultrazvuku nebylo vidět srdíčko. Lékař mě chce příští týden poslat do nemocnice na potrat, jak jsem se ale tady dočetla může se srdce ještě objevit. Můj lékař však tomu nevěří a tvrdí mi, že se již neobjeví. Je ale pravda, že má jeden z nejlepších ultrazvuků. Tak nevím co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
18.3.11 14:23
Mitya píše:
Ahoj, mám podobný problém, podle lékaře jsem 6+3tt a na ultrazvuku nebylo vidět srdíčko. Lékař mě chce příští týden poslat do nemocnice na potrat, jak jsem se ale tady dočetla může se srdce ještě objevit. Můj lékař však tomu nevěří a tvrdí mi, že se již neobjeví. Je ale pravda, že má jeden z nejlepších ultrazvuků. Tak nevím co mám dělat.

skoc si pro jistotu nekam jinam, drzim palecky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.3.11 15:57
Mitya píše:
Ahoj, mám podobný problém, podle lékaře jsem 6+3tt a na ultrazvuku nebylo vidět srdíčko. Lékař mě chce příští týden poslat do nemocnice na potrat, jak jsem se ale tady dočetla může se srdce ještě objevit. Můj lékař však tomu nevěří a tvrdí mi, že se již neobjeví. Je ale pravda, že má jeden z nejlepších ultrazvuků. Tak nevím co mám dělat.

Urcite cekej, doktor te nemuze k nicemu nutit. Pockej klidne tyden, dva, a pak bez opet na UTZ a zmen lekare. Mne se stalo neco podobneho a cekala jsem a ted uz jsem 10tt a diky chybe doktorky se tak trosku stresuju kazdy den :cert: .
Hodne stesti a dej vedet :hug: Jinak koukni sem https://www.emimino.cz/…nevim-63169/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.3.11 16:49

Děkuji za informace. Určitě dám vědět, doktor mi dneska odebral krev, poté ji odebere ještě v pondělí, prý aby mi potvrdil, že se to nevyvíjí. Pokud HCG teda klesne. Tak jsem zvědavá. Pokud mě ale pošlou příští týden do nemocnice, tak tam mi prý ještě ultrazvuk udělají. Takže pokud by tam srdíčko bylo, tak by mě snad pustili domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
18.3.11 16:56
Mitya píše:

To je pěkná blbost, tě nutit na potrat, protože ani nejlepší doktor světa nemůže vědět, kdy přesně došlo k otěhotnění a tak se může o pár dnů to srdíčko opozdit, kdyby takhle uvažovala moje Mudr. tak dnes nemáme naší Adlu, protože já to měla celý posunutý, kvůli otěhotnění na konci cyklu. A tak sem měla hodně dlouho jen malou fazolku bez srdíčka. :palec: :palec:
Držim palečky, ať se ti rozbuší co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.3.11 17:13

Ahoj, díky za podporu. Je mi to také divné. Když jsem se dnes ještě zeptala jestli mi udělají ultrazvuk ještě jednou. Tak mi řekli, že mi ho udělají v nemocnici před zákrokem. Mě fakt připadá, že jak to doktorům nevychází podle cyklu, tak tě hned ženou na potrat. Mám už to celé podivné od začátku. Rok jsem se pokoušela otěhotnět a skoro každý měsíc jsem si kupovala testy a dělala jsem si je před MS. A vždy vyšly negativně a já těhotná nebyla. Takže když jsem to ke konci února nedostala, koupila jsem si zase hned tři testy a všechny vyšly pozitivně. Ale doktor mi udělal utrazvuk a prohlédl mě a řekl, že v žádném případě těhotná nejsem a že mi nasadí prášky abych menses dostala. Což já jsem odmítla a trvala si na tom, že těhotná jsem. Za týden jsem šla k jinému doktorovi a ten mi řekl, že jsem ve 4až 5 týdnu. Můj doktor mi to poté za další týden potvrdil, že jsem v 5, ale nevycházelo mu to protože podle cyklu jak oni to počítají tak jsem měla být 6+3, ale ultrazvuk spočítal 5+0. Proto tam napoprvé nic neviděl. Protože to ještě bylo malinkaté.No a nyní jsem tedy 6+3 ale bez srdíčka. Tak je ještě možné, že jsem otěhotněla holt později. Neměla jsem pravidelnou menstruaci, takže možné to je. Ale doktoři ti holt mají svá čísla. :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
18.3.11 17:18
Mitya píše:
Ahoj, díky za podporu. Je mi to také divné. Když jsem se dnes ještě zeptala jestli mi udělají ultrazvuk ještě jednou. Tak mi řekli, že mi ho udělají v nemocnici před zákrokem. Mě fakt připadá, že jak to doktorům nevychází podle cyklu, tak tě hned ženou na potrat. Mám už to celé podivné od začátku. Rok jsem se pokoušela otěhotnět a skoro každý měsíc jsem si kupovala testy a dělala jsem si je před MS. A vždy vyšly negativně a já těhotná nebyla. Takže když jsem to ke konci února nedostala, koupila jsem si zase hned tři testy a všechny vyšly pozitivně. Ale doktor mi udělal utrazvuk a prohlédl mě a řekl, že v žádném případě těhotná nejsem a že mi nasadí prášky abych menses dostala. Což já jsem odmítla a trvala si na tom, že těhotná jsem. Za týden jsem šla k jinému doktorovi a ten mi řekl, že jsem ve 4až 5 týdnu. Můj doktor mi to poté za další týden potvrdil, že jsem v 5, ale nevycházelo mu to protože podle cyklu jak oni to počítají tak jsem měla být 6+3, ale ultrazvuk spočítal 5+0. Proto tam napoprvé nic neviděl. Protože to ještě bylo malinkaté.No a nyní jsem tedy 6+3 ale bez srdíčka. Tak je ještě možné, že jsem otěhotněla holt později. Neměla jsem pravidelnou menstruaci, takže možné to je. Ale doktoři ti holt mají svá čísla. :cry: .

Buď v klidu, na ukončení v případě nezdaru, je vždycky času dost, takže se nenech vystresovat nějakym všeumělem v bílym plášti. Budu na tě myslet, až to dopře dopadne, tfuj tfuj tfuj… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
18.3.11 17:21
Mitya píše:
Ahoj, díky za podporu. Je mi to také divné. Když jsem se dnes ještě zeptala jestli mi udělají ultrazvuk ještě jednou. Tak mi řekli, že mi ho udělají v nemocnici před zákrokem. Mě fakt připadá, že jak to doktorům nevychází podle cyklu, tak tě hned ženou na potrat. Mám už to celé podivné od začátku. Rok jsem se pokoušela otěhotnět a skoro každý měsíc jsem si kupovala testy a dělala jsem si je před MS. A vždy vyšly negativně a já těhotná nebyla. Takže když jsem to ke konci února nedostala, koupila jsem si zase hned tři testy a všechny vyšly pozitivně. Ale doktor mi udělal utrazvuk a prohlédl mě a řekl, že v žádném případě těhotná nejsem a že mi nasadí prášky abych menses dostala. Což já jsem odmítla a trvala si na tom, že těhotná jsem. Za týden jsem šla k jinému doktorovi a ten mi řekl, že jsem ve 4až 5 týdnu. Můj doktor mi to poté za další týden potvrdil, že jsem v 5, ale nevycházelo mu to protože podle cyklu jak oni to počítají tak jsem měla být 6+3, ale ultrazvuk spočítal 5+0. Proto tam napoprvé nic neviděl. Protože to ještě bylo malinkaté.No a nyní jsem tedy 6+3 ale bez srdíčka. Tak je ještě možné, že jsem otěhotněla holt později. Neměla jsem pravidelnou menstruaci, takže možné to je. Ale doktoři ti holt mají svá čísla. :cry: .

Kdyz se kouknes na ten odkaz co jsem ti posilala, tak mi tam i holky radily, jak a co a nakonec jsme dosly k zaveru, ze tim, ze mam 36ti denni cyklus mam ovulaci posunutou a taky, ze ano. A doktor nema pravo te posilat na potrat pokud te to neohrozuje, coz neohrozuje. Mne navic rikali na gynde, ze muzu cekat jak dlouho chci klidne mesic a chodit kazdy tyden na UTZ dokud si sama nebudu jista. Kazdopadne bych vymenila doktora a co kdyz to v nemocnici zanedbaji stejne jako doktor, nezapomen, ze nemocnice s doktorem bude urcite drzet. Nevim, ja bych si zaplatila extra UTZ, abych si byla jista.
Taky jsm es holkama rikaly, kolik maminek prislo takhle o zdrava ditka :-( .
Nechci chytracit, ale vim, jak ti je , drz se :hug: a nenech se odbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.3.11 17:46

Ahoj, příspěvky z odkazu jsem četla. Je to jak „mini román“- tvůj příběh, než jsem došla ke koci, že to dobře dopadlo. Hned mě to ale povzbudilo a s přítelem probíráme možnosti. Tak jako tak musím počkat do pondělí. Na pohotovost se mi totiž nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.3.11 17:46

Ahoj, příspěvky z odkazu jsem četla. Je to jak „mini román“- tvůj příběh, než jsem došla ke koci, že to dobře dopadlo. Hned mě to ale povzbudilo a s přítelem probíráme možnosti. Tak jako tak musím počkat do pondělí. Na pohotovost se mi totiž nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
24.2.15 19:07

Ahoj holky mam podobný problém jako Mitya…V pátek jsem začala krvácet, ale večer jsem hned přestala pak jen do neděle torchu spinila.Taky neviděli na UTZ srdíčko a to mám nepravidelné cykly takže ani přesně nevim v jakém jsem TT… podle min týdne jsem podle UTZ byla 5 plus 4 jinak podle MS jsem byla 6 plus 3… takže si myslim že je miminko mladší a srdíčko se ukáže jen později. Ted v pondělí jsem byla na kontrole a říkal že je to spatné že musim na zakrok, ale prostě já chci dát miminku čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.16 20:33

Ahojky
je možné vidět :srdce: v 5+6tt? :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie