Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše:
a víte, že je potřeba různé očkování?
Do teto destinace neni zadne povinne ockovani.
@unuděná píše:
Aha, no to je škodaTěžko něco poradit. Srí lanka není nijak nebezpečná země, ale pokud on radši Řecko nebo Francii, tak těžko hledat kompromis.
Tak SríLanka je určitě bezpečnější než Paříž
![]()
@Čičorečka píše:
To si neumím představit, že by mě někdo tahal násilím na dovolenou, kam nechci/bojím se/nelíbí se mi to. Poslala bych tě s kamarádkou a sama si pak jela někam, kam mě to láká. Nebo nikam. Tvůj muž evidentně není cestovatelský typ. A já ho úplně chápu.
Jenze opacne je to stejny, mne zas nebavi lezet nekde na severu italie s milionem dalsich lidi a cechu a taky jezdim, 1× bych chtela dovolenou podle me a nenutim ho, nechce abychom jeli bez nej..
@stinga píše:
@GirlsNick a očkování na horečku dengue, žloutenku A a vzteklinu máte také?
není na světě jen očkování na covid
Ockovani neni problem, s tim se pocita, kdyz jedes do podobne destinace, ale povinna nejsou, zvazim, ktera by byla dobra, resim covid kvuli moznym restrikcim apod. Jinak na covid jsme oba..
Asi bych to udělala tak, že jeho bych nechala trávit dovolenou třeba v Itálii a já bych jí trávila kde chci já a v létě společnou prostě a dceru bych střídala, ty jí vem třeba teď a ať si jí on vezme příští rok třeba do Alp a ty vyraž kam tě to láká. A na léto si naplánujte něco společně. Pár dní snad bez sebe vydržíte, ne?
@Fiveone hele, ten dotaz je už víc jak rok starý, asi to už nějak vyřešili