Srůsty po císaři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2926
20.9.12 11:44

Těhotenství na srůsty? 8o :lol: Já měla po prvním císaři srůsty jako blázen, zjistilo se to až u druhého císaře a dr. měla co dělat, aby druhátko vůbec vyndala. :( Takže pokud jsou to opravdu srůsty, radím laparku před dalším otěhotněním, mně byla doporučena každopádně, kdybych se rozhodla ještě počít…

Nicméně k tvojí otázce, antiko na bolest jizvy, nevím, no… přijde mi to minimálně podivné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
20.9.12 11:48

Xxx

Příspěvek upraven 01.04.14 v 16:24

• Citovat
  • Upravit
7797
20.9.12 11:51

No pan primář mi ještě řekl, jestli mě to třeba nebolí v nižší části střev - vyprazdňování, plyny, atd… Jak to mám poznat, když je to oboje v podbřišku? Tak nevím, jestli se nechat řezat nebo ne :nevim:, aby to nebylo zbytečné, pokud to srůsty nejsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.9.12 11:52

Taky že to může být bolestivá ovulace, atd…Fakt nevím. Někdy to bolí nesnesitelně, pak je pár dní klid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.9.12 11:52

No nevim. Ja byla na CS a, ela jsem 2 dreny a sousedka mela jeden.
Ja bych sla jeste k nekomu jinemu na konzultaci, protoze jestli te to boli tak tam neco v poradku neni. A HA brat jenom kvuli bolesti je divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
20.9.12 11:53
@EvaG píše:
Já po prvním císaři neměla a po druhém ano, asi záleží na tom jak moc to vyčistí.

Ne ne dren je na krvaceni s rany a ne s delohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
20.9.12 11:54

@verjanku Mě známá říkala, že pokud není problém tak by do toho nešla z toho důvodu, že další jizva rovná se další případné srůsty. Ale nevím. Dej tomu čas. Když bude problém přetvávat nebo se horšit a nebo budeš plánovat druhé tak bych se znovu poradila s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
20.9.12 11:55

@janka174 No nevím kde jsem ten dren měla, ale podle délky snad v krku. :P To tedy nechápu proč to někdy dají a proč ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.9.12 11:59
@Loll píše:
Těhotenství na srůsty? 8o :lol: Já měla po prvním císaři srůsty jako blázen, zjistilo se to až u druhého císaře a dr. měla co dělat, aby druhátko vůbec vyndala. :( Takže pokud jsou to opravdu srůsty, radím laparku před dalším otěhotněním, mně byla doporučena každopádně, kdybych se rozhodla ještě počít…Nicméně k tvojí otázce, antiko na bolest jizvy, nevím, no… přijde mi to minimálně podivné.

Po druhém císaři mi řekl operatér, že mě tak tak zašila a že další těhu je riziko, nahrozí apod.no a teď jsem v 21tt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Třeba mě zašijou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
20.9.12 12:03

Já měla hodně srůstů po prvním císaři. Břicho mě fakt bolelo při ohýbání, zvedání břemen, při změně počasí. Moje gynekoložka je cítíla i při vaginálním vyšetření - měla jsem přitažený pravý vaječník a při vyšetření to dost bolelo.Jako řešení mi navrhla laparku, ale to se mi nechtělo. Když mi dělali druhého císaře, tak byl doktor dost v šoku, co v mém břiše uviděl :lol: vůbec se mi nevstřebaly ty samovstřebatelné stehy, kterýma se šijou ty vnitřní vrstvy, okolo se to opouzdřilo a byla tam fakt paseka. Nicméně to všechno rozrušili a mám pokoj, teď mě nebolí nic ;)
Nicméně tomu, že HA vyřeší bolesti bych já teda moc nevěřila, brala jsem jí po porodu min.3 roky a břicho mě teda bolelo pořád.

mmch dreny se dávají podle toho, jestli to při operaci krvácí nebo jsou nějaké komplikace, aby to neteklo skrytě do břicha, ale aby se vědělo, jestli to tam neteče. Já ho třeba poprvé neměla, protože nebyl důvod, po druhé mi ho dali, protože jsem měla to břicho tak zrasovaný, i když jsem při operaci zkoušela ukecávat, že ho nechci, že slibuju, že krvácet nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.9.12 12:09

Holky a jak dlouho se leží u této laparoskopie v nemocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
20.9.12 12:13

@verjanku Nevím jak při tomto, ale po odebrání vaječníku a vejcovodu jsem tam byla tak 3-4 dny. Zřejmě to bude obdobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.9.12 12:15

@Jůlinka T.
Děkuji, tak teď to opravdu moct řešit nebudu. Na čtyři dny od ročního syna, to bych nedala já ani on :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
20.9.12 12:22

@verjanku Pochybuju, že bys tam byla čtyři dny kvůli laparoskopickému rozrušení srůstu. Čtyři dny jsou tam matky po císaři, podle mě je to na jedno přespání a nazdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
20.9.12 12:23

Děkuju všem za rady. :kytka: Počkám teda ty tři měsíce s Cilestem a uvidím, co to udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí