Srůsty po císaři?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2707
7.10.16 19:52

@luci.no no…já teda hubená nejsem :-D takže to asi bude blbost.. ale děkuji za reakci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
29.12.16 16:34

Dobrý den, chci se zeptat, zda jste někdo měl po císaři srůsty na obou vejcovodech na stejném místě hned u dělohy. Nemám žádné bolesti, nic. Jen mi nešlo otěhotnět a tak mě odeslali na vyšetření hycosy a tam mi doktorka řekla tuto diagnozu. Ta kontrastní tekutina se vubec do vejcovodů nedostala. Jsem v šoku, protože jsem neměla žádné bolesti a ani nikdy žádný zánět. Nechápu, jak je to možné. Jsem z toho fakt na dně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
8.5.17 18:12

Ahoj holky, prosím ty z vás, které měli srůsty po gynekolog. operaci a šli na laparoskopii- odstranění, jestli vám to pomohlo a bylo po bolestech a nebo vznikli pak nové srůsty…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
8.5.17 18:25

@Danulinka16 já tedy po prvním císaři si u druhého nechala dát hyallobarier. nevím, zda pomohlo, či to bylo tím, že operoval někdo jiný, ale pocitově lepší, bolesti přestaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
8.5.17 21:10

To je ten gel proti srůstum? Platila sis ho sama a myslíš, že je to u nás už běžná praxe nebo na tebe koukali jako na blázna, co si to vymyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
14.12.23 23:15

@Anael me řekl gynekolog, ze laparoskopii sice srusty odstraní, ake nikdo mi nezaruci, ze se znova neudelaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí