Stabilní lodičky?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
681
24.5.16 20:12

@radkka Urcite je predtim aspon jednou vezmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
24.5.16 20:13
@Ali-Ali píše:
Tak konkretni boty asi nema cenu doporucovat, kdyz nevime tve moznosti nakupu (predpokladam, ze lodicky bez zkouseni nekupujes) a rozpocet.
ale brala bych takovy typ:
http://www.geoxstore.cz/…t-taupe.html

Jééé ty jsou nádherné 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.5.16 20:13

A mozna by nebylo od veci ani to prezuti po obradu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.5.16 20:14
@Kotatko03 píše:
Jééé ty jsou nádherné 8)

Vypadaji krasne, ale podpatek je dost vysoky a potrebuji cerne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.5.16 20:15
@knupka píše:
@radkka Urcite je predtim aspon jednou vezmu.

Ještě mi pomáhalo zalepit si bříška chodidel nebo si do bot dát takovou tu gelovou vložku, než jsem si na podpatky zvykla, tak se mi vždy strhl obrovský kus kůže na chodidle, tohle tomu zabránilo :mrgreen:
Chce to boty fakt kvalitní, nevím, jak moc se ti do toho chce investovat, když to běžně nenosíš, ale Deichmennovské herky jsou akorát tak na odrovnání nohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
24.5.16 20:18
@knupka píše:
Vypadaji krasne, ale podpatek je dost vysoky a potrebuji cerne :(

Konkrétní tip ti asi nedám, já mám klasické černé lakované lodičky se širším podpadkem z Deichmanna a jsem spokojená, stály asi 700 Kč, chodím v nich 2 roky docela často a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.5.16 20:20
@radkka píše:
Ještě mi pomáhalo zalepit si bříška chodidel nebo si do bot dát takovou tu gelovou vložku, než jsem si na podpatky zvykla, tak se mi vždy strhl obrovský kus kůže na chodidle, tohle tomu zabránilo :mrgreen:
Chce to boty fakt kvalitní, nevím, jak moc se ti do toho chce investovat, když to běžně nenosíš, ale Deichmennovské herky jsou akorát tak na odrovnání nohou.

Klidne koupim kvalitni, cas od casu se to sejde a noha uz mi neroste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
24.5.16 20:20

@knupka co něco v tomto stylu: https://damske-boty.zoot.cz/…ky-tamaris-2 asi to ještě není ideál, ale šla bych tímto stylem…ale záleží jaké máš šaty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
24.5.16 20:24

@knupka já mám tyto- jezdím s nima i pražským mhd s kočárkem ;) http://www.rejnokobuv.cz/i/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.5.16 20:27

@Kotatko03 Saty podobne temto… nad kolena, tmave modre sifonove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
24.5.16 20:44
@knupka píše:
No taky se trochu bojim toho vzhledu klinku k satum, ale snad najdu neco pekneho… :think:

pokud bude platforma u té boty úzká a ne taková ta hrozná, že bota pak vypadá jak žehlička, tak to bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
24.5.16 20:51
@knupka píše:
Vypadaji krasne, ale podpatek je dost vysoky a potrebuji cerne :(

jo, ja to myslela jako typ boty. ze i lodicky na silnejsim podpatku muzou vypadat krasne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
24.5.16 20:54

Mě se osvědčily svatební i černé společenské boty, mají nižší podpatek a jsou pohodlné, i po celodenním nošení jsem neměla odřené nohy a to jsem na to citlivá.

http://www.strevice.cz/…nska-obuv-5/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
24.5.16 21:02

Ja miluju boty od hogla. Na podzim jsem si koupila 10 cm jehly a po celodennim noseni jsem nemela jediny otlak. Koukni po teto znacce, prodava napriklad bata. Maji i cerne lodicky na nizsich podpatcich. Jsou drazsi, ale vydrzi dlouho. Jeste mam nektere boty Tamaris, ty take maji podpatek mensi a silnejsi. K satum na fotce se mi boty na klinku nehodi. K nim budou potreba klasicke lodicky. A vem si je pred akci urcite vickrat nez jednou ;)

Příspěvek upraven 24.05.16 v 21:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
24.5.16 21:06

@knupka Jedny nabízím. Nevím jestli by sis troufla.Na noze drží dobře. Cenu by jsme mohly domluvit… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková