Stačí kapka, budeš matka

349
27.8.11 08:24

Stačí kapka, budeš matka

Ahoj ženy,
věříte na stačí kapka, budeš matka? My už provozujeme PS rok a půl a pořád nic. Muž má asi neskutečnou sebekontrolu, a to mě štve :pocitac: Ví, že chci malý a podle mě by nebyl proti, kdyby se to stalo „náhodou“, ale normálně se rozhoupat neumí. A proč se ptám? Jsem zvědavá, jestli v pondělí přijde MS, protože každý měsíc si myslím, že jsem v tom. A ono nikdy nic. Pár slz uroním a jede se dál vstříc další ovulaci :lol: Mějte se krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
QQQQ
27.8.11 08:28

Kamarádka takto otěhotněla hned při svém prvním milování :lol: Jeho první milování to bylo taky, takže své spermíky ještě tak pod kontrolou asi neměl. Za týden jde ta „kapka“ do první třídy :lol: Co toho tvého trošičku opít ať nemá tak dobrou sebekontrolu? 8-)

• Citovat
  • Upravit
349
27.8.11 08:35
ww píše:
Kamarádka takto otěhotněla hned při svém prvním milování :lol: Jeho první milování to bylo taky, takže své spermíky ještě tak pod kontrolou asi neměl. Za týden jde ta „kapka“ do první třídy :lol: Co toho tvého trošičku opít ať nemá tak dobrou sebekontrolu? 8-)

No u nás alkohol spíš umrtvuje, stačí malá navátost a nic z toho :lol: Vzhledem k tomu, že je přítel o dvanáct let starší, tak měl čas se naučit mít spermijky pod kontrolou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.11 08:36

nebo tak jak to udělal jedna-známá-, když se udělal manž. na břicho, napatlala si to do sebe, ale co vyšlo jestli „kapka“ nebo „napatlání“ toť těžko říct

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
27.8.11 08:38

Jejda :mrgreen: mě napadla ještě větší prasárnička než anonymni :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To zas bude den :roll: když už ráno mám takové myšlenky :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1207
27.8.11 08:39

Podle mne záleží na chlapovi, jak si „umí dávat pozor“. U nás to třeba jako antikoncepce funguje. Ale pokud by následovaly dvě PS rychle za sebou, bez toho aniž by byl mezi tím na malé, tak by se podle mne otěhotnět teoreticky dalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.11 08:42
Anonymní píše:
nebo tak jak to udělal jedna-známá-, když se udělal manž. na břicho, napatlala si to do sebe, ale co vyšlo jestli „kapka“ nebo „napatlání“ toť těžko říct

spíš ta kapka.

Já patlala z břicha snad třičtvrtě roku a nic.

• Citovat
  • Upravit
24798
27.8.11 08:45

Nám taky přerušovaná fungovala… protože neovuluju, jak bylo následně zjištěno.
Takže si spíš s chlapem pořádně promluv… a zkoušejte to doopravdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.8.11 08:51

Teda holky, patláníčko pro mě neni. To bych se mu nemohla podívat potom do očí. Buď ať to nezvládne on, nebo si holt počkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
27.8.11 08:53

Ano jde to, moje dcera je toho důkazem…
ale s dřívějším partnerem jsem PS měla přes rok a také nic..On prostě " neslintal", kdežto někdo holt " slintá" a je mu přerušovaná soulož k prdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.8.11 08:54
Lizbeth píše:
Ano jde to, moje dcera je toho důkazem…
ale s dřívějším partnerem jsem PS měla přes rok a také nic..On prostě " neslintal", kdežto někdo holt " slintá" a je mu přerušovaná soulož k prdu..

prej neslintá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.11 08:56

u nás stačila kapka… chlap dítě nechtěl, a dával si pozor, a nic jsem nepatlala, taky jsem prcka nechtěla, a bylo mu skoro padesát, zkušeností dost, jsem si pak říkala že se nám prcek opravdu moc narodit chtěl :lol:

• Citovat
  • Upravit
13046
27.8.11 09:17

asi ybch to nechALA na chlapovi, pokud dítě bude opravdu chtít, soulož nepřeruší…měly by na to být totiž oba připravený, ne jen jeden.-..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
27.8.11 09:27
Gabrielaaa píše:
asi ybch to nechALA na chlapovi, pokud dítě bude opravdu chtít, soulož nepřeruší…měly by na to být totiž oba připravený, ne jen jeden.-..

Chápu, jak to myslíš, ale to je prostě povaha mýho muže… Taky bych to tak udělala, ale to čekání už je moc dlouhý a vím, že by ho prcek nenaštval. Rozhodně jsem ale proti jakýmukoliv patlání a strkání ručníku do sebe (taky rada z emimina :poblion: ), nedej bože propíchnutí kondomu. Na to mám náš vztah plný důvěry moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
27.8.11 09:42
to je jasný, to jsou rady akorát tak víš na co.. prostě když nebude chtít tak se bohužel asi nic nestane, já celá leta taky nepoužívala žádnou antikoncepce, měly jsme jen přerušované soulože a nikdy se nic nestalo, až pak když si úmyslně přestal dávat pozor, pak se nám to povedlo napoprvé :-) :wink:
kryndy píše:
Gabrielaaa píše:
Chápu, jak to myslíš, ale to je prostě povaha mýho muže… Taky bych to tak udělala, ale to čekání už je moc dlouhý a vím, že by ho prcek nenaštval. Rozhodně jsem ale proti jakýmukoliv patlání a strkání ručníku do sebe (taky rada z emimina :poblion: ), nedej bože propíchnutí kondomu. Na to mám náš vztah plný důvěry moc ráda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí