Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy,
věříte na stačí kapka, budeš matka? My už provozujeme PS rok a půl a pořád nic. Muž má asi neskutečnou sebekontrolu, a to mě štve
Ví, že chci malý a podle mě by nebyl proti, kdyby se to stalo „náhodou“, ale normálně se rozhoupat neumí. A proč se ptám? Jsem zvědavá, jestli v pondělí přijde MS, protože každý měsíc si myslím, že jsem v tom. A ono nikdy nic. Pár slz uroním a jede se dál vstříc další ovulaci
Mějte se krásně ![]()
Kamarádka takto otěhotněla hned při svém prvním milování
Jeho první milování to bylo taky, takže své spermíky ještě tak pod kontrolou asi neměl. Za týden jde ta „kapka“ do první třídy
Co toho tvého trošičku opít ať nemá tak dobrou sebekontrolu? ![]()
ww píše:
Kamarádka takto otěhotněla hned při svém prvním milováníJeho první milování to bylo taky, takže své spermíky ještě tak pod kontrolou asi neměl. Za týden jde ta „kapka“ do první třídy
Co toho tvého trošičku opít ať nemá tak dobrou sebekontrolu?
No u nás alkohol spíš umrtvuje, stačí malá navátost a nic z toho
Vzhledem k tomu, že je přítel o dvanáct let starší, tak měl čas se naučit mít spermijky pod kontrolou ![]()
nebo tak jak to udělal jedna-známá-, když se udělal manž. na břicho, napatlala si to do sebe, ale co vyšlo jestli „kapka“ nebo „napatlání“ toť těžko říct
Jejda
mě napadla ještě větší prasárnička než anonymni
To zas bude den
když už ráno mám takové myšlenky
![]()
Podle mne záleží na chlapovi, jak si „umí dávat pozor“. U nás to třeba jako antikoncepce funguje. Ale pokud by následovaly dvě PS rychle za sebou, bez toho aniž by byl mezi tím na malé, tak by se podle mne otěhotnět teoreticky dalo.
Anonymní píše:
nebo tak jak to udělal jedna-známá-, když se udělal manž. na břicho, napatlala si to do sebe, ale co vyšlo jestli „kapka“ nebo „napatlání“ toť těžko říct
spíš ta kapka.
Já patlala z břicha snad třičtvrtě roku a nic.
Nám taky přerušovaná fungovala… protože neovuluju, jak bylo následně zjištěno.
Takže si spíš s chlapem pořádně promluv… a zkoušejte to doopravdy.
Teda holky, patláníčko pro mě neni. To bych se mu nemohla podívat potom do očí. Buď ať to nezvládne on, nebo si holt počkám…
Ano jde to, moje dcera je toho důkazem…
ale s dřívějším partnerem jsem PS měla přes rok a také nic..On prostě " neslintal", kdežto někdo holt " slintá" a je mu přerušovaná soulož k prdu..
Lizbeth píše:
Ano jde to, moje dcera je toho důkazem…
ale s dřívějším partnerem jsem PS měla přes rok a také nic..On prostě " neslintal", kdežto někdo holt " slintá" a je mu přerušovaná soulož k prdu..
prej neslintá
![]()
u nás stačila kapka… chlap dítě nechtěl, a dával si pozor, a nic jsem nepatlala, taky jsem prcka nechtěla, a bylo mu skoro padesát, zkušeností dost, jsem si pak říkala že se nám prcek opravdu moc narodit chtěl ![]()
asi ybch to nechALA na chlapovi, pokud dítě bude opravdu chtít, soulož nepřeruší…měly by na to být totiž oba připravený, ne jen jeden.-..
Gabrielaaa píše:
asi ybch to nechALA na chlapovi, pokud dítě bude opravdu chtít, soulož nepřeruší…měly by na to být totiž oba připravený, ne jen jeden.-..
Chápu, jak to myslíš, ale to je prostě povaha mýho muže… Taky bych to tak udělala, ale to čekání už je moc dlouhý a vím, že by ho prcek nenaštval. Rozhodně jsem ale proti jakýmukoliv patlání a strkání ručníku do sebe (taky rada z emimina
), nedej bože propíchnutí kondomu. Na to mám náš vztah plný důvěry moc ráda.
kryndy píše:Gabrielaaa píše:Chápu, jak to myslíš, ale to je prostě povaha mýho muže… Taky bych to tak udělala, ale to čekání už je moc dlouhý a vím, že by ho prcek nenaštval. Rozhodně jsem ale proti jakýmukoliv patlání a strkání ručníku do sebe (taky rada z emimina
asi ybch to nechALA na chlapovi, pokud dítě bude opravdu chtít, soulož nepřeruší…měly by na to být totiž oba připravený, ne jen jeden.-..), nedej bože propíchnutí kondomu. Na to mám náš vztah plný důvěry moc ráda.